Stora framgångar för Hedniska Tankar under Oktober 2020 – och ett lugnt Alvablot har firats

Under Oktober 2020 noterade Hedniska tankar stora framgångar, och satte nytt läsarrekord sedan 2015 med cirka 318 läsare per dag, vilket är den högsta siffran någonsin. Detta trots att de ursprungligen var avsett, att denna blogg skulle trappa ned på sina utgivningstakt under 2020.

Firandet av Alvablotet, som nu fortfarande bedrivs under sin kristifierade och fövanskade form som ”Allehlgona” tycks ha gått lugnt och värdigt till i de flesta delar av landet. Dagens Nyheter rapporterar att en minnesstund för de Corona-dödade och Åldringsmordens alla offer, också ska ha ägt rum i Humlegården i Stockholm, varifrån följande bild kommer:

Vi får aldrig glömma, att vi nu har en Regering som beordrat mord på äldre över 70 år med hjälp av giftsprutor, allt som ett led i landets skäligen obefintliga ”Corona-strategi”. Vad som hänt, är utan motstycke i hela Europas samtidshistoria, och borde leda till fler demonstrationer av sorg och folkligt motstånd, för sällan eller aldrig har någon Regering, utom just Regeringen Löfvén, agerat så skamligt och lågt emot sina egna medborgare.

Vad som vi sett hända detta år, och de cirka 6000 dödsfall som inträffat – de flesta av dem helt i onödan – kommer att kasta en lång slagskugga över hela landet för mycket lång tid framöver. Statsminister Löfvén har igår åter gjort ett fullkomligt häpnadsväckande dumt, lögnaktigt och ovärdigt uttalande, när han förklarat att de senaste terror-dåden i Europa ”inte skulle ha något att göra med islam” som han uttrycker det.

Varje svensk kan förstå att detta är lögn – varför skulle annars mördarna ha ropat ”Allahu Akbar” innan de utförde sina grymma dåd  ? De gjorde ju alltsammans i namn av just islam, och därmed framgår det med all önskvärd tydlighet att Stefan Löfvén ljuger – och inte bara det – han ljuger mycket grovt.  I Kanada har protester och krav på omedelbar avgång för Premiärminister Justin Trudeau yttrats i flera tidningar, bland annat The Globe and Mail samt Journal de Montreal, den största franskspråkiga kanadensiska dagstidningen – en Premiärminister får aldrig någonsin försöka rättfärdiggöra handlingar som begåtts av terrorister och mördare – konstaterar man där.

Samma förhållande borde gälla i Sverige. Vi svenskar kan aldrig någonsin acceptera en Regering, som håller islamister eller terrorister bakom ryggen, och som inte är fullkomligt tydlig i sina budskap.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s