Om Socialisternas LÖGNER och SVAMMEL

”Janne Myrdal är död, och Sean Connery är Död, men Stefan Löfvén, han lever fortfarande. Till råga på allt är det November, och så har jag ont i foten”

  • Sagt av Hedningen, 2020-11-02

Den store Ledaren-Svetsaren har åter framträtt inför sitt folk i Statstelevisionen.

Har han överhuvudtaget haft någon ”strategi” – och vad är den i så fall, utom giftsprutor till de äldre… ?

Svetsar-Steffe har i sin oändliga visdom och godhet talat sålunda, ty sålunda sade i går den store Svetsaren-Ledaren, enligt vad SvD vet att förmäla oss enkla undersåtar:

En person som förlorar en familjemedlem eller en vän, förlorar också en del av sig själv. — — En uppoffring av många människor som gjort att det sista avskedet kanske inte blev som önskades…

Finns det ännu ord för en människa som Stefan Löfvén ? Med vilka ord skall man i så fall benämna honom ??

Han vet om situationen på landets äldreboenden, hur de stått utan syrgas, trots att ingen brist på syrgas funnits i hela landet, hur inte mindre än sju Landsting i vårt land – eller ”regioner” som de tydligen numera skall kallas – beordrat mord på åldringar via morfin-injektioner så att alla över 70 år, överviktiga, de som ”har svårt att gå i trappor” och andra avvikare skall DÖDAS – trots att det på intet sätt är motiverat, därför att inget krigsläge råder trots allt, och ingen sådan åtgärd har varit det minsta rationell, mänskligt att döma – men det är ju klart – Herr Statsministern vill ju spara pensionspengar, och ”berika” vårt land med lite fler av dem som ”flyr för sina liv” ni vet – eller snarare flyr från rättvisan.

Ja – höge herre Minister – store och lysande Svetsare – ”det blev inte som många önskade” – därför att du DÖDADE dem.

De fick morfin, inte syrgas, och skulle ”somna in” – och nu har du mage att komma och tala om uppoffringar, ditt falska svin ! Du talar om kärlek, och du talar om att ”förlora en del av sig själv” – Men slutar du då aldrig med ditt uppenbara HYCKLERI. Du har talat om ”Allas lika värde”, ”Allas lika värde i vården” och dina floskler har nu tagit sig sådana proportioner, att ingen kan tro på dem längre. 

Kom inte inför vanligt och hederligt folks ansikten, och tala om ”kärlek” eller ”uppoffringar” när du själv alldeles uppenbart inte har en enda gnutta kärlek för det folk eller till det land du skall representera ! Och för övrigt – kan du beordra fram ”uppoffringar” i form av ”barhärtighetsmord” på de över 70 år, de senildementa, och de andra du försökt ta livet av, med den eutanesi-kampanj som du MÅSTE ha känt till ända sedan i våras, om du inte känner till den nu – vilket torde vara uppenbart.

De äldre du dödat, har inte valt att ”uppoffra sig” lika lite som deras familjer – och alla de som sörjer just nu.

De har inte valt det, och har heller inte varit i stånd att välja något sådant, sjuka och omtöcknade som de varit – och att som du ljuga och tala om livets förlust via beslut ovanför människors huvud som en ”uppoffring” är så falskt, att jag saknar ord för att beskriva det.

Du kan beordra sådant av dina soldater, läkare och sjukvårdspersonal (eftersom de ändå skall ha något som kallas ”vårdetik” ) poliser eller frivilliga i uniformsyrken, javisst – men detta har inte varit någon ”uppoffring” som tjänat några högre syften alls, utan blott och bart ett snuskigt slöseri med människoliv och resurser utan all ände.

Du är en falsk människa, Stefan Löfvén, falsk och hycklande ända in i märgen. Jag kommer aldrig mer rösta på dig, aldrig någonsin förstår du, och det gäller också hela ditt parti och de falska ideal ni numera står för. Era ”lika värden” gäller helt uppenbart inte längre, om de nu någonsin gjort det – och att sjunka så djupt, att du förråder en hel generation av de människor som byggt upp det här landet, och det ”Folkhem” din rörelse alltid talat sig varm för – ja du, Svetsar-Steffe – vi är många och vi minns.

Kom ihåg vad jag sagt dig. Jag har skrivit det som en varning, för att du skulle ta åt dig i tid, och lyssna på ditt folk. ”Det finns en kulans och gatans domstol” skrev jag, ”som sällan eller aldrig ger någon nåd”.  Självfallet var det 1980-talets Palme-mord jag då syftade på, och det kan var och en nog räkna ut – och jag skrev också, att det aldrig någonsin borde vara opportunt eller valbart att ta till sådana metoder, inte i ett civiliserat land, inte i ett samhälle som vårt, inte på några villkors vismen nu har DU gjort det, Stefan – i hundratals fall – och dessvärre tror jag – religiös som jag ju är – att det kan straffa sig för dig och ditt parti så småningom, även om du kanske för dagen inte har vanligt folkvett eller ens ”bondförstånd” nog att begripa det.

Liksom av en ren händelse, som liknar en hednisk och hädisk tanke, sitter idag en Ledarskribent i Svenska Dagbladet och kommenterar Jan Myrdals bortgång, vilken som bekant inträffade i helgen.

Janne Myrdal försvarade under sin levnad Pol Pot, Stalin, Ceaucescu i Rumänien, och islamisternas hat och mordkampanjer emot Salman Rushdie kommenterade Herr Myrdal på sin tid som såhär:

”en medveten ideologisk strid för sitt människovärde”

Det var så han kommenterade det, förstår du Stefan min vän – eller vad du nu är, eller borde vara… Muslimerna måste enligt Jan Myrdal, den gången, mörda och döda Salman Rushdie för att de skulle bedriva – citat – ”en medveten ideologisk strid för sitt människovärdeoch därför vore – med er socialistiska ideologi, terror, bilbomber, till och med giftmord vara berättigat.

Man ska inte tala illa om de döda” anmärker SvDs skribent något andrtrutet. ”Kanske inte man ska tala illa om de levande heller – inte ens om Löfvén, Lööf, hela ligan, hela dragningslistan” lägger jag själv till.

Men med vilka ord skall man benämna sådana människor, med vilka ord ?

Man kan säga om Jan Myrdal, att han var en kladdsock, kanhända – en sådan som besjälades av sitt patos och sin socialistiska vrede. Eller en människa, som alldeles uppenbart satte känslor före logik, och kritiskt tänkande. Kanhända är vi alla sådana ibland, kanhända inte.

Men för dig, Stefan Löfvén… vad finns det för ord för dig, som medvetet gör något helt annat, något som du vet är alldeles fel, men ändå genomför. För dig finns bara ett ord, ser du – och det ordet är – skitstövel, rätt och slätt. Du har makten i din hand, och du borde ha förnuft nog att veta vad du säger, när du låter ordet ”kärlek” befläcka din mun.

Du är falsk, ända in i märgen falsk. Du har genomfört något som inte bara var dumt, lite oturligt, felaktigt handlat – ty kladdsockarna har ofta otur när de tänker, så att säga.

Men att inte erkänna dina fel, och att fortsätta ljuga, inför en hel befolkning… Att kalla dödandet av gamla människor på ålderdomshem, äldreboenden och vårdinstitutioner för ”en uppoffring” – vad ska man säga om det, Stefan Löfvén ?

Vad ska man säga ??

Sådant gör bara skitstövlar. Och garanterat ovärdiga ledare, för att nu citera Alexander Bard.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s