Löfvén-Regeringen KASTAR BORT 150 Miljarder – skuldsätter hela vårt land för lång tid framåt…

Igår hände det. Den odugliga Löfvén-Regeringen med Statsminister Fläsklägg, Svetsar-Stefan själv i spetsen skänkte bort mer än 150 miljarder svenska kronor i ett påstått ”stödpaket” till EU. Stödpaketet går inte alls till att stävja effekterna av Covid-19 i de värst drabbade länderna, som EU lögnaktigt påstått. Om så vore fallet så vore det Sverige som skulle ha stöd från övriga EUnästan ingen annanstans, förutom i Belgien, Storbritannien och Italien har ju dödligheten i Corona per capita varit så hög som här – vilket Statstelevisionens siffror klart visar, och till och med Löfvén-Regimens egna företrädare erkänner.

Teckning av ”steget efter” – svensk karikatyrtecknare

Stefan Löfvén har öppnat för att kasta bort ännu mer av Sveriges och det svenska folkets frihet, när han hela tiden stöder Eurokraternas och Brysselslickarnas skamliga, tvingande regler och förslag. Snart har vi ingen nationell frihet kvar, vilket verkar vara Löfvén-Regeringens mål.

Stefan Löfvén leder en minoritetsregering, som aldrig någonsin haft stöd från folkflertalet. Det är viktigt att förstå. Inte mindre än två gånger förklarade den Svenska Riksdagen, vårt enda nationella parlament, Stefan Löfvén och hans regering för olaglig, och det skedde hösten efter det senaste Riksdagsvalet 2018.

Stefan Löfvén vägrade personligen att avgå, före detta Riksdagsval och spottade ett helt folk – och hela den demokratiska valprocessen – rakt i ansiktet, på det mest odemokratiska sätt man överhuvudtaget kan tänka sig. Aldrig förr i hela det moderna Sveriges historia har det hänt, att en regeringschef rakt fram vägrar att acceptera ett demokratiskt valresultat, och därmed vägrar att avgå. Vi såg alla de ytterst smutsiga manipulationer som följde, och hur Stefan Löfvén och hans parti omintetgjorde folkets val, genom en hemlig och gravt omoralisk överenskommelse med Centerpartiet.

I dagarna har Stefan Löfvén åter rakt fram visat sitt demokrati-förakt och människoförakt, när han påstått att oppositionen skulle ”hota demokratin” och att det skulle vara ”fara å färde” i vårt land, som han uttryckt det. Den enda faran kommer från (S) och den socialdemokratiska Nomenklaturan, som blir allt mer och mer despotisk – Stefan Löfvéns handlande och uttalanden liknar vad man ser hos Lukasjenko, Erodgan, Nordkoreas Ledare och den sortens despoter.

Ännu en teckning av ”Steget Efter” 21 Mars 2021

Hur många år det kommer ta för Sverige att bli av med den senaste utgiftsposten om 150 miljarder vet ingen, men diverse skribenter i svenska media har gissat på över 30 år. Svenska folket får som vanligt betala, betala och betala för Löfvén och hans ständiga misstag – och bidragstagare och Bryssel-slickare sticker söderut med hela folkets pengar…

Vad som sker i vårt land just nu är verkligen inte snyggt, och många människor känner som jag vämjelse inför Löfvén-Regeringen. Vad händer om den inte avgår frivilligt vid nästa val – och det blir i Sverige, som i Lukasjenkos Vitryssland ? Enligt min mening är då det enda alternativ, som till slut kommer att stå till buds för medborgarna direkt revolution. Folkligt uppror, helt enkelt, och folkliga protester framför Riksdagshuset tills att det demokratiska valresultatet accepteras.

Ingen demokrati kan i längden bygga på svaga minoritetsregeringar – och jag vill ändå tro, att de flesta svenskar till sist kommer visa sig förnuftiga, och välja något annat än Löfvén. I Storbritannien har man nu Covid-19 vaccinerat mer än 22 % av befolkningen, i Israel över 71 %. Löfvéns ledning, däremot, innebär en allvarlig hälsorisk för hela folket – och ett tragiskt misslyckande – med endast 5,1 % av befolkningen med ett någorlunda acceptabelt skydd…

Nu kastar han bort 150 miljarder – rakt ned i papperskorgen – och borde inte vi medborgare kasta bort Löfvén och (S)-Nomenklaturan istället ?

Ifråga om Vaccin finns bättre alternativ på nära håll – ifall vi bara ville acceptera dem – och STRUNTA I EU – som visat sig vara Inkompetent…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s