Ska ”Svenska” Kyrkan få styra svensk politik ?

Det har avslöjats hur ”Svenska” Kyrkan försökt stoppa nyligen införda lagar i vårt land, och försökt göra så att Regeringen skänker bort medborgarskap till ovärdiga, som varken har elementära kunskaper om svenska språket, svensk kultur eller levnadsmönster. Personer med låg intelligens och låg utbildning skall helt enkelt premieras när de kommer hit, tycker dessa religiösa företrädare, som utan att de är giltig remissinstans och helt utan att be om lov sänt in promemorior till Justitiedepartementet.

Hur länge skall detta få fortgå, frågar vi oss här på Hedniska Tankar ? Hur länge skall vi svenskar behöva acceptera, att religiösa samfund och liknande får styra politiken i vårt land ? Om detta fortsätter, hur ska vi då kunna säkerställa, att inte också extrema islamister, ”fornsedare” och andra oseriösa, terorristiskt sinnade sekter, individer och samfund försöker påverka lagstiftningen i vårt land ?

Vilka krafter är det, som ska få styra över politiken och vårt sekulära samhälle ?

En ny undersökning från den ansedda affärstidningen Forbes Magazine visar samtidigt, att intelligenskvoten i vårt land gått kraftigt nedåt. Befolkningens relativa intelligens ligger nu under genomsnittet, och utbildningsresultaten är värre än någonsin, vilket nästan helt och hållet måste tillskrivas inflödet av outbildade invandrare och analfabeter, oftast från Somalia eller muslimska länder. Över dem vill nu ”Svenska” Kyrkan sträcka ut sin välsignande hand – och heligförklara människohandeln !

Med ”Svenska” Kyrkans politik borgar man för en förstörd framtid, och ett förstört Sverige, Man gangnar varken integration eller utveckling, utan fördummar den inhemska befolkningen. Flera tidigare undersökningar visar också, att kristendom och brist på intelligens och utbildning går hand i hand. Ju dummare folk blir, ju mer kristna är det, och det har också varit en medveten strategi från den kristna kyrkans sida, så länge den alls befunnit sig i landet.

4 tankar om “Ska ”Svenska” Kyrkan få styra svensk politik ?

      • Oh well – mig gör det detsamma… Vi borde alla kämpa för ett sekulärt samhälle, oavsett kyrkans hycklande försök att ta ”PK-poäng” på en del frågor.

        Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s