De DÖDADE fler än 14 000 av sina Landsmän – och får sitta kvar på sina poster..

För en tid sedan avslöjade Süddeutsche Zeitung, det största nyhetsmediet i Bayern och en av de största mediekoncernerna i hela Tyskland, ansedd Världen över i en vetenskaplig undersökning Regeringen Löfvéns oerhörda slarv och försumlighet när Corona-pandemin bröt ut förra året.

Statsepidemologen Anders Tegnell stod rakt fram i Tv-rutan och ljög uttryckligen för svenska medborgare, när han sa att det inte fanns direktflyg från Kina till Sverige. Hundratals nedsmittade flygpassagerare släpptes in i landet helt utan kontroll, och så spreds smittan över hela Sverige, medan Regeringen Löfvén fortsatte ljuga om ”skidturister från Åre” och skyllde allt på sina egna medborgare.

Teckning av Jan Erik Ander, svensk karikatyrtecknare – från 2020

Vi vet också alla vad som hände sedan. Svenska fattigpensionärer förvägrades hjälp och syrgas på sina äldreboenden – istället skulle de bli föremål för ”palliativ vård” som man sa – eller med andra ord ingen vård alls – och de dog som flugor, i tusental och åter tusental. Facktidskrifter som Läkartidningen och Dagens Medicin uppmärksammade vad som höll på att ske, och kallade det för en regelrätt genomförd eutaneasi-kampanj – alltså medvetet ”barmhärtighetsmord” på tusentals försvarslösa åldringar. Läkaren Jon Tallinger drog igång det så kallade ”syrgasinitiativet” och samlade in pengar och utrustning som skulle kunna ha räddat många, men angreps av en Socialdemokratisk mobb på nätet, hotades till livet liksom hela hans familj, och tvingades slutligen fly till Danmark.

Den skicklige journalisten Maciej Zaremba – ursprungligen Polack – avslöjade i Dagens Nyheter hur myndigheterna medvetet tillämpat eutanasin på de äldre i minst sju landsting och regioner. Man skyllde alltsammans på en liten byråkrat i Stockholms Läns Landsting, och trots all kritik fortsatte eutanasin och mördandet av de äldre i vidpass fyra månader, utan att Regeringen gjorde något för att stoppa detta vansinne. Herr Tegnell velade hit och dit i Tv-rutan, och fördömde bruket av munskydd – bara för att några månader senare rekommendera det som obligatoriskt.

Och svenska medborgare fortsatte att dö.

Den tyska undersökningen visar nu att minst 2000 liv kunnat räddas i det första skedet, när Sverige förlorade 5400 döda. Om bara vi haft en rationell och förnuftig regering, hade mycket lidande för tusentals och åter tusentals familjer kunnat undvikas, men nu hade vi klantskallar vid makten.

Minst 40 procent av dödsfallen hade kunnat undvikas, och 75 % av den miljon svenskar som nu smittats ned, hade förblivit frisk om vi inte allesammans lidit och plågats under Regeringen Löfvén – allt enligt den tyska vetenskapliga studien, som nu också publicerats i Norge, men som Svenska media förstås ignorerar.

Ingen Socialdemokratisk regering i Sveriges historia har uppträtt så cyniskt och grymt emot sina egna medborgare. Det framgår klart och tydligt av dess handlande, att avsikten varit medveten från allra första början – genom att släppa in smittan i landet visste man att tusentals pensionärer skulle dö, och detta utnyttjade man för ökad invandring och ett mycket konsekvent genomfört befolkningsutbyte, som varit till etniska svenskars uppenbara nackdel och främmande religioner typ islams fördel.

Kanske har regeringen också hoppats på att undanröja sina mest högröstade kritiker, och medan Stefan Löfvén själv gett ifrån sig uttalanden som att ”det spelar ingen roll om dödstalen i Sverige är de sjunde eller åttonde högsta i Världen” har handlingsförlamningen och underlåtenheten att handa bara fortsatt.

Sverige har idag registrerat över 14 173 personer som har dött i COVID-19. Det kan jämföras med 2 489 personer i Danmark, 914 i Finland och 756 i Norge.

Skulle en läkare, vars åtgärder bidrar till att fler än 14 000 av hans patienter avlider få tillåtas fortsätta sin praktik ? Det verkar nog föga troligt, Socialstyrelsen skulle nog frånta honom läkarlegitimationen i så fall. Skulle en byggfirma få fortsätta sin verksamhet, om de byggde en kraftverksdamm som brast, och flodvågen dränkte mer än 14 000 människor ? De ansvariga skulle nog ställas inför åtal i så fall, tror ni inte också det ?

Varför ÅTALAS inte de här personerna för sina gärningar ?

Men våra inkompetenta Ministrar – som bär det yttersta ansvaret – ja de får sitta kvar – medan folket fortsätter lida… De har aldrig haft någon parlamentarisk majoritet, och Riksdagen har två gånger i rad förklarat Regeringen Löfvén för olaglig, men ändå fortsätter den sitt intelligensbefriade styre – utan att införa de sanktioner som behövs, och som redan införts i många av våra grannländer.

Socialdemokraterna presenterade nyligen ett betänkande i Riksdagen som skall kriminalisera deltagandet i rasistiska organisationer. Men de ÄR själva en RASISTISK organisation, därför att de genomfört och organiserat ett befolkningsutbyte, med syfte att reducera de etniska svenskarnas antal i sitt eget land, och med Covid-pandemin som redskap för att ombesörja den saken. Det var ju bland annat detta, som föranledde eutanasin på våra äldre.

Om gärningarna varit av ”särskilt farlig art” konstaterar man, skall straffet vara fyra års fängelse. Detta borde följaktligen komma ifråga, när man diskuterar Stefan Löfvéns och Lena Hallengrens uppenbara brott. Visserligen är skillnaden mellan vad man kallar Dolus och Culpa på juridiskt språkbruk, alltså själva frågan om uppsåtet, eller om det är ”slarv” och allmän misskötsamhet som föranlett Regeringens brist på handlade; inte fullt utredd ännu, men rasistiska handlingar skall bestraffas, heter det. I så fall måste vi också bestraffa Regeringen Löfvén !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s