I vilket självaste RIKS-BÖGEN drabbas av HYBRIS – Tror att han är ”skapad av Gud” – Men i DANMARK är Jim Lyngvild ASATROENDE

Riks-Bögen, denna högt uppburne och på alla sätt sakrosankte person – Solis Sacerdotibus inom den svenska Kultureliten – har behagat yttra sig i media. Jag hoppas att alla ni bland mina läsare och läsarinnor inte mist, genast knäfaller och katolskt genuflekterar inför hans vördnadsbjudande gestalt – ja ty han är Oomkullrunkelig – och oomkullrunkelig – med tonvikt på ordet ”runka !” är också hans broder i anden, Matthias Gardell och förstås hela familjen Gardell som helhet – ty det är ”Gaza eller Bromsa ??” som gäller inom PK-etablissemanget.

RIKS-BÖGEN är SAKROSANKT ! Solis Sacerdotibus – Hans åsikter får INTE ifrågasättas – Någonsin ! Melodi-pestival, annars Djävlar !!

Vänsterprofilen Jonas Gardell har sagt att han skulle vara kristenpå ett statskyrkligt sätt – och kräver att alla människor i Sverige skall vara kristna, samt hålla med om just hans definition av Kristendomen eller Krystendummen, som det nog snarare bör heta, för hans utläggning om den är både dum och krystad.

Han säger nämligen, att hans Homosexualitet skulle vara skapad av gud, och att en svensk prästman vid namn Jonas Swärd, skulle ha ”förnekat trans-personer” vilket i Gardells värld tydligen är ett mycket svårt brott. Hur eller ens om Jonas Swärd skulle ha kunnat göra det i en debatt om själva problemområdet, när han erkänt att det de facto existerar, och alltså behöver debatteras – inte minst med tanke på dessa alltmer högröstade gaphalsar och komiker, som nog knappast förtjänar att tas på allvar – i likhet med Herr Gardell själv – ty ni förstår väl ironi, kära läsare – övergår mitt enkla förstånd.

Själv undrar jag om Jonas Gardell, nu 57 – liksom jag själv – ens läst den kristna Bibeln. I den står inte ett enda förbannat ord om att Homosex, varken Herr Gardells eller andra personers, någonsin skulle ha varit ”skapad av Gud” eller JHVH-1, den store Gudfadern, ni vet Farbror Sebra-Lort eller Herren Sebaot Himself.

Tvärtom står det påfallande ofta i denna påstått ”heliga” skrift att gud uteslutande och endast fördömer allt vad homosex heter, och dessutom står där inte en enda rad om att människor i allmänhet och bögar i synnerhet är ”skapade av gud”. Bara två människor i hela Bibeln kan hävda detta, och det är Adam och Eva, alltså de första människorna enligt judeo-kristen uppfattning.

Även Jesus eller den påstådde frälsaren är ”av kvinna född” och icke av gud skapad, eller av samma väsen som fadern. Detta är en ytterst viktig punkt inom hela kristendomen, och av central betydelse för dess tro och hela dess utövande, och det behöver man inte vara teolog eller hycklare som Joel ”blöjan” Halldoff för att förstå, denne hymlande fromlare med sin docentur i Linköping.

En gång i tiden, nämligen ifrågasatte Arianerna eller Homousianerna detta med att jesus är just av kvinna född, icke skapad, utan skild från gudfadern och alltså enbart människa. Det hela gav upphov till både Bildstormen i Konstantinopel och flera folkmord på 300-talet efter kristi påstådda, men aldrig bevisade födelse, och en central punkt i hela den Niceaniska trosbekännelsen, på vilken den kristna förkunnelsen vilar, är alltså att Gud inte alls skapar fler människor. Han skapade det första människoparet, sant nog, men har sedan dess dragit sig tillbaka. Dessutom var inte Arianerna särskilt ”Homo” de heller, trots den senare Bogomiliska villfarelsen, ur vilken själva ordet ”Bög” kommer – bögeriet har sitt verkliga ursprung i kristendomen, således – däri har kanske Herr Gardell rätt – eftersom endast Goterna, på sin tid – var Arianska kristna, men de förklarades offentligen som kättare och hedningar enligt Påven – som är ofelbar – och därmed har alltså Herr Gardell fel

Han kan icke vara ”av gud skapad” utan är endast en människa, och därmed har han gjort sig skyldig till hybris eller grotesk självöverskattning, den allra allra värsta synden av alla enligt både Katoliker och Hedningar – för att drabbas av Hybris, likt herr Gardell, och sätta likhetstecken mellan sig själv, sin åsikt och gud, är att bryta emot guds eller gudarnas allmakt – och det är inte särskilt gudfruktigt, ty man bör hysa just gudsfruktan, och alltså frukta gudarnas makt – det visste redan min farfar, som var präst och kyrkoherde i Skåne, fastän påfallande sympatiskt inställd till Hedendom, folktro och i synnerhet Asatro – ty han kom till insikt på sin ålderdom, och ångrade sig beträffande mycket som sägs vara kristligt, fast föga passande för en andans man.

Herr Gardell är okunnig, för hur skapas Bögar ? Eller – i  vidare bemärkelse och med undvikande av detta ord – hur får människorna sin sexuella läggning ??

Loke, Sigyn, Nare och Vale enligt den danske tecknaren Peter  Madsen

De flesta vetenskapsmän, samt sunt och rationellt tänkande människor tror inte längre på den kristne guden överhuvudtaget. De förstår – liksom våra förfäder – de av oss som är etniska svenskar dvs – att det är ARV och MILJÖ i olika kombinationer och proportioner som skapar ”läggningen” hos människorna. Svårare än så behöver det inte vara, och det är en enkel och förnuftig sanning att inse – om man nu alls använder sitt förnuft, vill säga, och inte förblir en halvtaskig författare och understundom självbiograf, typ herr Gardell med sin ”En Komikers Uppväxt”, ”Torka inte tårar utan handskar” och annat lagom kommersiellt känslo-pjunk, klart att utprångla hos familjen Bonnier.

En som beskrivit det hela riktigare och korrektare var nog konstnären och författaren Ernst Norlind på sin tid, apropå detta med Danmark och Skåne. I sin starkt självbiografiska bok ”Borgebyminnen” berättar Norlind om hur den tyske poeten och författaren Rainer Maria Rilke fövekligades och blev öppet pervers och bisexuell, tack vare hans strikt katolska mor. Rilke körde helt enkelt fast i kristendomen och de religiösa grubblerierna, och blev till slut ett slags medeltida munk eller ”särling” skriver Norlind, och det berodde på hans likaledes perversa föräldrar, och den samtid han växte upp i.

Rainer Maria Rilkes ansikte liknar Gunnar Arpis, och latte-drickande, förvekligade ”Hipsters”. Det är förstås ingen tillfällighet…

Rilkes mor var besatt av katolicismen, fastän delvis judinna och drömde hela tiden om att få en dotter, som skulle bli nunna och sättas i kloster, eftersom modern inte uppnått detta livsmål själv, på grund av dålig utbildning och okunnighet. Han kläddes i flick-kläder och tilltalades med flicknamn under hela sin uppväxt, samt växte upp i ett överförfinat, rikt borgarhem i staden Wien, före första Världskriget – en miljö där bögeriet och allehanda ”intressanta” sexuella avvikelser var på modet. Till slut tröttnade Rilkes far på moderns kristna dumheter, och skickade honom till en militärskola, helt utan hennes samtycke (vad som står på svenska Wikipedia är fel i sak enligt Norlind) men det blev förstås Rilke inte friskare av, vek och sjuklig som han redan var, pga sin överbeskyddande mor.

Hade han inte kommit i kontakt med den ökända Lou Salomé, Freidrich Nietsches älskarinna, som tillika var fullblods-sadist (det var henne Nietsche tänkte på när han fällde sitt berömda uttalande: ”Om du går till kvinnor, så glöm inte piskan” – för det var hon som höll i den) hade det inte stannat vid bisex i Rilkes fall, utan övergått till helt och fullt 100 % fjoll-bögeri, och kladdigast tänkbara anal-sexande.

Så kommer alltså bögar till. De skapas inte alls genom någon gud, utan dysfunktionella familjer och framförallt av ordentligt snedvridna moders-relationer. Det visste redan Sigmund Freud, och mycket kan botas – ifall man blir förd till Freud i tid… Fridens liljor och Frejas alltså – ty det är verkligen ”An die Freude” –

Botemedlet emot allt det myckna stjärt-sexandet och det ständiga bögandet i röven – För hela vår kultur ?

Ibland önskar jag nästan – att Herr Gardell i sin ungdom mött någon trevlig flicka – vilket han inte gjorde. Han mötte nån som hette ”Leverkorv” eller något istället – och så slutade det hela – Rätt upp i ”Mumin-dalen”..

Men i Danmark, men i Danmark alltså – Ja där har de JIM LYNGVILD istället för Herr Gardell, ifall de nu alls behöver söka efter eller utse en Riks-någonting, vad det nu kan vara eller inte vara – for such, said Prince Hamlet, is the question..

Jim Lyngvild – Danmarks eneste virkelige Fliseknuser – är självbiografisk författare – och bättre på det än herr Gardell. Han är modedesigner, smyckesdesigner, sjtärnkock, fotograf, ständig Tv-kändis, närapå permanent medlem av Ekstra-Bladets redaktion, industridesigner, mjödframställare, mannen bakom Highland Parks samtliga whiskeymärken, eller åtminstone nästan – och han är Asatroende, vilket han inte alls döljer.

Men han har aldrig sagt, att just han är utsedd av Gud – utan blott och bart släkt med Drottning Margerete, som han säger sig avguda och nyss gjort en fem meter hög staty i hårdplast av – och härstammar dessutom från Oden, enligt sitt egenkomponerade släktträd, men han är icke skapad av någon gud, och sätter inte sin egen läggning före alla andras, på det fullkomligt absurda vis, som Herr Gardell Gör.

Och se däri ligger skillnaden… Gardell däremot, och hela hans släkt hatar däremot Asatron något alldeles intensivt, och har aktivt sökt bekämpa den, så länge någon kan minnas – och saknar hyfs, tolerans och verklig humor.. Någon mänsklig värme åvilar icke dem, eller hela deras släkte, och det är därför jag finner dem så oerhört falska.

Under alla förhållanden, så tror jag mera på Hr. Lyngvild – och hans gudar…

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s