”Värt att Veta om Vetlanda – Men var skall det Landa ?”

Idag är det förstås Conny och Konstantin som har namnsdagar enligt den nuvarande svenska almanackan, och deras namn lär ha funnits där ända sedan 1900-talets början, då den nuvarande namnlängden kom till. Conny har jag redan behandlat under det att jag nyligen recenserade en viss Joakim Pirinens hela karriär, och Kejsar Konstantin, med tillnamnet ”den store” som från början var kejsare i Trier, Augusta Trevenorum i Germanien, men som kom att förlägga sin huvudstad till vad som fick heta Konstantinopel, en stad uppkallad efter honom själv, men som visade sig märkvärdigt konstant genom seklen.

Apropå name-dropping och andra liknande ämnen – jag råkade skriva Ai Wei Wei som bokstavskombination i gårdagens krönika. Genast märker jag ett avlägset, automatiserat ping från Kina bland de IP-adresser som städse och troget besöker denna min bloggsida – någon form av ”bot” reagerar omedelbart, och noterar just mina åsikter om vissa konstnärer, visa kinesiska oppositionella. Ett tidens tecken, så gott som något.

Men – detta är kanske inte det enda stället jag, en vanlig svensk Hedning, omedelbart blir läst på – om ni missförstår mig rätt.

SVD och SVT – de stora svenska media jag brukar läsa och anlita, verkar på något mycket underligt vis äta ur min hand just nu, som om också de vore influerade av vad jag skriver. SVT ägnar ett visst ämne ungefär 5 minuter i det ledande nyhetsprogrammet ”Rapports” nyhetsutsändning, men inte mer. SVD behandlar i sin pappersupplaga – som jag fortfarande läser – exakt samma ämne med ett mittuppslag, närmast Grönköpingsmässigt, under den taktfast inhamrade ”Vem hade trott att det kunnat hända, här i vår lilla stad” vis. Ni får förlåta, goda medborgare – att jag inte genast länkar direkt till de aktuella reportagen, fast jag faktiskt skulle kunna göra det.

Ett reportage, som skulle gjort sig mycket bättre på en lokaltidnings nivå, eller i ett organ som Vetlanda-Posten.

”Bankomaten i Rissne” – Numera Riksbekant. Här mördades en 45 årig svensk småbarnsfar

Jag har också skrivit och berättat för er om den numera hart när Riksbekanta ”Bankomaten i Rissne” för er i denna blogg. Jag har också i korta ordalag beskrivit, hur den äldsta dottern till en god väninna jag känner som nybliven småbarnsmorsa passerade just framför denna bankomat, bara 30 minuter innan det hände. Dottern hade – med sitt fortfarande späda barn i barnvagn intet ont anandes passerat platsen, som jag själv passerat förbi många gånger.  Mördaren, en svart ”asylant” lider inte alls av någon psykisk störning, meddelar ”det rättsliga rådet” enligt SVT – allt enligt Lokalpressen – och efter en såkallad ”liten sinnesundersökning” – eller om det nu var en stor – en sak som med naturnödvändighet måste ta lång tid att producera, konstateras att han var fullt tillräknelig, och således ansvarig för sina handlingar. Han var intagen, som alla vet, men avvek under en permission med en sk ”vallning” som utfördes av en privat firma som Kriminalvården brukar anlita i sådana fall – men nej, men nej – medias tidigare bevakning visar förstås, att firman på intet sätt brustit i sina säkerhetsrutiner.

I Vetlanda denna dag gäller det bara en ”potentiell” mördare som uppgetts komma från Afghanistan, och därpå Iran samt Ryssland – vad han nu gjorde där. Just de detaljerna verkar lite oklara – men det är så förfärligt synd om honom, förstår ni. Han är nämligen ”flykting” – på flykt från sig själv och den svenska rättvisan.  Han har knivhuggit sju personer, varav flera nästan till döds, och samtliga av dem har det kännetecknet, att de var män och etniska svenskar. SVT Rapport uppgav igår att asylanten var ovanligt skötsam, och ”dy vääth grabbet, en skötsam kille – han e schysst asså” enligt vad en närmast parodisk röst får uppge i programmet, förmodligen upphittad på parkbänkarna nära ortens rese-centrum, där man citat ”ofta upplever en otrygg miljö

Tendensen i SVT:s reportage är ovanligt klar, redan från första början. Den presumptive mördaren var plötsligt narkotikapåverkad, tydligen helt slumpvis, helt utan förberedelser trots sin skötsamhet, och sitt närmast maniska tränande. Ja – vi ska ju ogärna spekulera i enskilda rättsfall, men det skulle vara vad man ägnat sig åt på ortens frisersalong just idag, enligt vad SvD meddelar. Lokala politiker på plats skulle också ha utsatts för nazisthot, skriver man i SvD:s- med detta ord markerat i fetstil, mitt inne i en text som handlar om ett nytt lokalt, oppositionellt parti, kontra Socialdemokraterna och den lokala nomenklaturan. Men hur – och på vilket sätt – var ”nazismen” skyldig till alltsammans ?

Givetvis är det inte alls så, som alternativa media meddelar; att den presumptive mördaren som knivhögg sju svenskar hade förberett sig med att träna inför sitt dåd, och sedan berusat sig med narkotika den aktuella dagen, bara för att kunna utföra det.

Inga som helst rasistiska motiv låg ju bakom – i ”Landet Löfvén” – detta Astrid-Lindgren artade sago-paradis för vuxna och förvuxna barn – är det ju så att etniska svenskar per definition aldrig kan drabbas av rasism. De är ju onda onda nazister allesammans, som plågar oskyldiga ”flyktingar” – dessa meddellösa stackars små, som fastnat i den otäcka, otäcka svenska byråkratins garn – ifall vi nu ska tillåta oss att spekulera en smula

Den presumptive mördaren bad aldrig till Allah natt och dag, som det står i det förundersökningsprotokoll alternativmediet Samnytt skulle ha publicerat. Den presumptive mördaren Tamim sökte aldrig asyl i Norge, där han förresten drog av 10 år på sin egen ålder – frikostigt nog – och han skickades aldrig heller tillbaka dit. Alla sådana påståenden är lögner, luftslott, illusioner – ja Fake News som ni säkert förstår, eller löst prat från en viss frisersalong i Vetlanda..

Teckning av JE Ander, svensk karikatyrtecknare

Som ni säkert vet och känner till, var det inte alls så att det flera, upprepade gånger stals tjänstevapen från Rosenbad, Justitieminister Morgan Johanssons eget Regeringskansli. Dessa påträffades aldrig senare hos kriminella i Sundsvall – allt sådant är också fake news. Allt sådant är helt säkert ett påhitt från Aftonbladet, helt utan verklighetsbakgrund, eller vad tror väl ni ?

Vidare var det inte alls så, som alla minns – att Sveriges Statsminister Stefan Löfvén, den store Svetsaren-Ledaren aldrig kommenterade dubbelmordet på IKEA i Västerås, där det aldrig mördades en 27-årig etnisk svensk i sällskap med sin 55-åriga mor, och om det alls skedde, så var det ju säkerligen nazister som låg bakom, onda onda Sverigedemokrater faktiskt – för Statsministern själv berättade ju själv endast och endast bara om den sk ”Skolattacken i Trollhättan” samma år – på TV till och med – eftersom detta självklart var ett hatbrott med nazistiska motiv – och just den analysen verkar i huvudsak vara korrekt. Allt allt allt som händer måste vara den politiska oppositionens fel, men aldrig för ett ögonblick att svensk Socialdemokrati släpper sina traditionella skygglappar, aldrig att Nomenklaturans män för ett enda ögonblick vaknar upp ur sin dvala – och ser den verklighet som allt fler och fler – svenskar och den skötsamma majoriteten av invandrare tillsammans måste leva under.

Ni vet, Stefan Löfvén ”såg ju aldrig detta komma” som det heter – och det skall ursäkta allt, som Löfvén och hans pojkar – dessa stackars beklagansvärda ”ensamkommande” som faktiskt är så utsatta såå – gjort. Vissa av dem utsågs till och med till ”Ungdomsledare i Söderköping” och skulle med Svenska Kyrkans och den lokala (S)-märkta Particellens hjälp leda Konfirmandläger, där en etniskt svensk flicka senare våldtogs – ja – det skulle ju vara våldtäkt enligt Regeringen Löfvéns nya lagar, ni vet – de som brottar ned en femtonåring och för in fingrarna i hennes vagina, kan nu dömas för det – och Statsministern själv lät sig fotograferas med denne individ – åtminstone har jag själv ett klart minne av att jag sett den bilden – men nej nej – ”han såg det aldrig komma” förstår ni..

Vidare var det ju inte alls så, som vi alla inte minns, att en svensk polis vid en demonstration på Medborgarplatsen i Stockholm – vem anordnade den, så säg ? blev knivhuggen i halsen, nej inte alls. Jag själv måste ju minnas fel, det var inte alls så – Polisen dog ju inte ens, som det var avsett, menat och tänkt av gärningsmannen.

Snart kommer de springande allihop, med en viss Ärkebiskopinna i spetsen, småskole-fröknar och förnumstiga pedagoger och gymnasielärare efteråt. Det är ju ändå snart skolavslutning. Detta anhang och byke kommer snart förklara för er, svenska folk, att allt beror bara på hemska hemska macho-kulturer såsom Asatron, till exempel, allt allt allt är de svenska Vikingarnas fel, samvetslösa nazistdjävlar allihop, inkarnerade i de Satans Sändebud som heter Jimmy Åkesson och Rasmus Paludan.

Nomenklaturan begår inga misstag.
Nomenklaturan och Partiet har alltid rätt.
Nomenklaturan i Sverige, Villa Villekullas Villervalla eller Synvilla till Land, är alltid alltid snäll och god.

Lokal Polis och Media har redan förklarat det för oss vanliga svenskar.  DET VAR DE SJU OFFRENS FEL – De var på fel plats vid fel tillfälle

I rysk press får man inte skriva namnet ”Navalny” just nu. I svensk press och särskilt i Malmö får man inte högt uttala ordet ”Paludan” ty han är Satan, Shaitan Mekatrig och Djävulen.

Akta er för dessa rätt-trogna kristna Socialdemokrater, mina vänner- och se upp så att ni själva inte hamnar framför ”Bankomaten i Rissne”. I så fall sker det ju på egen risk.

I SVD och SVT spekuleras alldeles vilt just nu om att Domen – som snart faller emot ”Vetlanda-mannen” skall ge hela Vetlanda en fin ”closure” eller avslutning på alltihop. Juridik och lagar i religionens ställe, med en extremt naiv – ja närmast kristen – syn om omedelbar förlåtelse, ett vardagsliv som strax återgår till det fullständigt normala, helt utan kvardröjande effekter.

Tills nästa gång, nästa mord och nästa, och därefter nästa.

Sköt om er i sommar, hörni !

Rösta aldrig på något annat parti än Socialdemokraterna, och må så gott !!

En tanke på “”Värt att Veta om Vetlanda – Men var skall det Landa ?”

  1. Pingback: ”Värt att Veta om Vetlanda – Men var skall det Landa ?” | Varjager's Weblog

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s