”Religionsfrihet” men till vilket pris ?

Några personer som påstår att de skulle representera en ”sed” har idag åter gjort ett felaktigt uttalande om kulturers och religioners relativitet. Alla kulturer är INTE likvärdiga, och det är inte alla religioner heller.

”Religionsfrihet” är många gånger detsamma som frihet FRÅN religion, särskilt då kvinnoförtryckande, människo-förnedrande religioner. Kristendom och Islam är totalitära system, och deras närvaro kan inte och skall inte accepteras i vårt land ! Vi skall stå fria från allt sådant…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s