Nationaldagen 2021

Idag firar vi åter en Nationaldag, vilket vi etniska svenskar inte fått göra särskilt länge. Olikt alla andra folk i Världen, har vi bara fått göra det i femton år, för först år 2005 vi vi vår egen dag. Tidigare hade vi i och för sig en flaggdag, men den Socialdemokratiska Nomenklatura som fortfarande styr landet, ville inte tillåta oss att fira vårt eget land.

Mitt inne i Sverige – vårt Sverige – för det är vårt och ingen annans – blev vi systematiskt diskriminerade, men idag tvingas till och med Regeringen Löfvén erkänna det ofrånkomliga och oundvikliga. Vi har rätt till en egen Nationaldag, likt alla våra grannfolk och likt alla andra nationer. Trots allt sänder SVT traditionsenligt Nationaldagsfirandet från Skansen klockan 2000, och själv har jag firat dagen genom att besöka Tyresö, den förortskommun där jag växte upp.

Kommunen har förbyggt sig, och är nästan överbefolkad nu. Trafikapparaten har korkat igen, och har drabbats av stockningar och infarkt. Samma problem som i Stockholm Nordväst, där jag bor numera visar sig, men låt vara i något mindre skala.

Porten mot sommaren står på vid gavel, och jag själv höjer ett Hedniskt Mjödhorn till Sverige, vårt Fosterland, även om det sett bättre dagar och haft en bättre riksledning än den vi har nu. Årets Fy- och Bu-pris – även om man kanske inte borde utdela ett sådant på Nationaldagen – tillfaller Smutstidningen Dagens Nyheter, vars brist på redaktionell urskiljning och omdöme är under all kritik. Idag har man tagit in en insändare från den åderförkalkade gamle stofilen Frank Lindblad, en gammal fnoskig professor, bosatt på Värtavägen 25, som många Sverigevänner allt skulle vilja säga ett sanningens ord eller flera, denna dag.

Det är skamligt, ja lågt, att som denne ”Professor Emeritus” eller E-mer-i-Thurs föreslå, att andra strofen i Sveriges Nationalsång skall förbjudas och bytas ut, eftersom den är ”för krigisk”. Själv finner jag ingenting felaktigt eller krigiskt överhuvudtaget i följande vackra ord – gör ni det förresten, trogna läsare och följare ?

Du tronar på minnen från fornstora dar,
Då ärat ditt namn flög över jorden,
Jag vet att du är och du blir vad du var,
Ja jag vill leva jag vill dö i norden
Ja jag vill leva jag vill dö i norden

Vad är det för fel med den texten ? Man ska inte önska ont över sina landsmän, men jag hoppas närapå, att denne skändlige Niding får den uppfriskande portion ”Rammelbuljong” som han så väl behöver, nu när alla vi andra – etniska svenskar eller nykomlingar – solidariskt lärt oss att ställa upp för det land som blivit vårt, och lärt oss försvara det.

En vacker dag kanske vårt land åter blir något att vara stolt över, och kanske kommer vi etniska svenskar – vi som byggt det här landet sedan urminnes tid – att sluta sätta vårt eget ljus under skeppan, och sluta kasta sten på oss själva. Vad nu övriga ”stenkastare” och bilbrännare eller alla dem som man påstår skulle ”berika” oss nu angår, blir det svårare och svårare för var dag att avvisa och utvisa dem – men den kampen får vi aldrig någonsin ge upp, lika lite som kampen emot Kristendomen, Islam och alla andra totalitära system och läror. Svensk demokrati är ingen självmordspakt. Den har rätt att försvara sig emot de krafter som vill dess undergång, och som hela tiden låter folkmajoriteten – fortfarande 80 % av det här landets invånare – spela ”andra fiolen” också inför sig själva.

I alla andra Nordiska Grannländer är sk ”Nationalism” något helt naturligt – Bara i Stefan Löfvéns Sverige mässar gammelmedia entonigt om att detta skulle vara något ”Rasistiskt” (teckning av ”Steget Efter”, Svensk Karikatyrtecknare)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s