Det är Oppositionsledaren som tycker som HEDNINGEN, inte HEDNINGEN som tycker som Oppositionsledaren…

Så har det nu äntligen hänt. Regeringen Löfvéns saga kan snart var all. Våra ”gammelmedia” rapporterar att Majoriteten i vårt Nationella Parlament, Riksdagen, står redo att utlysa Misstroendevotum – och detta sker på Islands frihets- och nationaldag. Ja, vet i kära läsare, om jag inte redan vore religiös, så skulle jag bli det nu.

Enligt SvD lär Ulf Kristersson på Facebook ha sagt, att han aldrig accepterat Regeringen Löfvén överhuvudtaget, eftersom den Regeringen aldrig haft någon majoritet i allmänna, parlamentariska val.

Detta är vad jag sagt hela tiden. Ingen Socialdemokratisk Regering har sjunkit så djupt, eller handlat så illa emot sitt eget folk och land som Regeringen Löfvén.

Skandalerna har hopat sig. Eutanasi-kampanjen emot Sveriges fattigpensionärer, som under början av Covid-19 pandemin fick dö utan syrgas. Hur sjukdomen släpptes rakt in i landet, vilket kostat minst 12 000 liv mer än i våra grannländer. Kriminaliteten. Den felslagna befolkningspolitiken. Islamiseringen. Det bidragsindustriella komplexets härjningar. Oförmågan att handla, oförmågan att ompröva sin egen politiska ståndpunkt efter den rådande verkligheten. Förbud mot runor och skändningen av hela vårt kulturarv.

Lika som bär ?

Pistolerna, som stals direkt från Morgan Johanssons eget regeringskansli, och andra skrattretande tillbud, katastrofer och incidenter. Vetlanda, Malmö, Göteborg… Listan kan göras lång – men kanske det ÄNTLIGEN är slut nu… Vi etniska svenskar kanske får en värdig regering till sist, och därmed en chans att överleva i det land som skulle vara vårt, och ingen annans.

Ett nyval kan mycket väl bli följden av Misstroendevotumet, och det innan hösten.

Fast – det är ju klart – somliga lär sig aldrig, och nu får vi se om vi verkligen har någon oppositionspolitiker med verklig ryggrad i det här landet, eller bara servila träskallar, som fortsätter stå med mössan i hand och bocka, bocka bocka… Till de senare hör alldeles avgjort kvällsblaskan Aftonbluddrets – nej förlåt jag menar Aftonbladets – politiska chefredaktör Anders Lindberg, som uttalade sig på sociala media för några dagar sedan. Han menar att Stefan Löfvén skulle sitta kvar i all evighet, likt någotslags Lukasjenko i Vitryssland, och att vårt land därmed skulle förvandlas till en Demokratur, men inte längre vara en Demokrati.

Från Partikansliets Slaktar-Bod: ”Ryggrad – nej det behövs inte…”

Nåväl – herr Lindbergs ställningstagande mot all demokrati rymmer kanske ett korn av sanning – bisarrt nog. Redan 2018 uttalade Stefan Löfvén själv, att han vägrade avgå, och befäste sitt totala förakt både för den demokratiska valprocessen och Svenska Folkets åsikter. Det hela fördes vidare av Statstelevisionen, och uttalandet – som bara kan tolkas på ett sätt – är väl dokumenterat. Lukasjenko-fasoner, med andra ord.

Men nu är det bära och brista i inrikespolitikens fascinerande värld – och UPP TILL BEVIS. Vill oppositionen verkligen Regera, och kan den leda in vårt land på förnuftets väg, eller kommer den fegt nog vika ned sig ?

Demokratur i Oturen” – eller vad tror ni ?

Vi får väl se hur det går nu, måndag klockan 10.00 då Riksdagen skall hålla sin omröstning. Själv tror jag dessvärre att Nomenklaturans handgångna kreatur kommer att triumfera igen – sorgligt nog – och min övertygelse är, att det är folkliga protester genom fredliga demonstrationer och fri opinionsbildning som nu behövs – för det har jag alltid ansett, och det står jag för.

Jag såg en liten rolig seriestripp i en dagstidning idag, som har med den kristna förlåtelse-läran att göra. Jag tvingas även här upprepa mina hävdvunna ställningstaganden, men det är bara därför att jag är konsekvent som skribent och människa. Förlåtelse är nog så bra i vardagslivet, och ute i den rådande verkligheten, men sedan finns det saker man ALDRIG ALDRIG ens kan förlåta.

Morden på svenska fattigpensionärer, iscensatt av Regeringen Löfvén är en sådan sak. Den felaktiga befolkningspolitiken, och allt elände den fört med sig för oss etniska svenskar, är en annan. Överhuvudtaget är det så – när politik, livsfilosofier och religion ens kommer upp på agendan, att förlåtelse inte längre är möjlig.

Gäller det den personliga överlevnaden, så finns det saker man gör bäst i att inte glömma och förlåta, och det visas också i den lilla filosofiska serie-teckningen nedan.

Nemi – till höger i den första rutan – är Realist och Hedning (så uppfattar jag det i alla fall). I seriestrippen av Lisa Myhre resonerar hon med sin svårt Idealistiska, New Age-frälsta och kristet influerade tjejkompis Cyan, som har betänkliga problem med att hålla fötterna på jorden. Cyan tror att vi kan förlåta ”Dumma människor och glömma oförrätter” och förstår inte, att gör vi detta, blir vi bara trampade på igen och igen och igen…

Man ska tänka sig att man packar in dem i ljus och skickar tillbaka dem till skaparen” mässar Cyan i kristen extas.

Nemi nästan kräks. ”Jag packar in dem i något helt annat, och skickar dem åt andra hållet – det funkar, det också” konstaterar hon nyktert och realistiskt – och hennes uppfattning är hednisk, ja hädisk..

Låt oss alla hoppas, att Regeringen Löfvén nu hamnar, där Regeringar av despotiskt slag brukar hamna. Direkt på historiens sophög, och att den aldrig aldrig mer kommer tillbaka, medan Riksdagens företrädare utkräver ansvar för dess många brott.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s