Sveriges EGEN Lukasjenko uttalar sig

Statstelevisionen och ”gammelmedia” publicerar idag som väntat en uppsjö av artiklar, inlägg och ren propaganda till stöd för Regeringen Löfvén. Man låter den store Ledaren-Svetsaren – eller om det nu är Svetsaren-Ledaren – uttala sig i SVT, och påstå att ”Sverige är inne på en farlig väg” om oppositionen i vårt nationella parlament, Riksdagen skulle vinna. Varför är denne Statsminister så rädd för en demokratisk majoritet ? Inser han möjligen, att hans tid är fullständigt ute ?

Man låter Morgan Johansson, denne kortväxte lille knähund – ”the tail that wags the dog” stå i Riksdagen och fåraktigt tala om att en ”kris” skulle ha utbrutit i Sverige, lagom till Midsommar. Den enda kris som alls finns, är den Svensk Socialdemokrati själva har orsakat – i flera decennier. Det anser jag, och flera med mig.

Om SANNINGEN ÄR DIG KÄR – KOM IHÅG: De är lika som bär !

Som en trött gammal clown gaggar Svetsaren vidare om att ”det inte är ansvarsfullt” av den demokratiska oppositionen att kritisera honom. Så uttrycker sig en despot. Orden kunde lika gärna vara hämtade från Lukasjuenkos Vitryssland. Allt Despoten och hans svansdingel av politruker behöver göra nu, är att vika ned sig, pudla och lägga sig platt på marken i den fråga, som utlöst hela Misstroendevotumet. De kan välja att inte införa marknadshyror på nyproducerade bostäder, och därmed försvinner Vänsterpartiets röster från den demokratiska opposition, som kunde tagit ledningen i Sverige.

Allt fler och fler goda medborgare i vårt land tycker, att det är Regeringen Löfvén själv, som har visat brist på ansvar under sina år vid makten.

När det gäller ansvar så fick Löfven förtroendet som statsminister den 3 oktober 2014. Sedan dess har:

  • Sverige gått upp i EU-toppen när det gäller antalet dödsskjutningar, bombdåd och våldtäkter
  • Sverige har EU:s fjärde högsta arbetslöshet trots att Löfven lovade den lägsta till år 2020
  • Vi har bland den högsta smittspridningen av Covid-19 i EU, skyhögt mer än våra nordiska grannar
  • Vi har tredubbla och femdubbla dödstalet i Covid-19 jämfört med de Nordiska grannländerna – och smittan skulle inte kommit in ilandet, om inte Regeringen Löfvén helt underlåtit att stoppa den vid gränserna.
  • Sverige har nästan det minsta antalet vårdplatser per capita i hela EU
  • Vi ligger i botten när det gäller polistäthet
  • Elförsörjningen krisar efter att två fullt fungerande och säkra kärnkraftsreaktorer stängts av – På Regeringens order.
  • Vi är bäst på att locka hit dysfunktionella asylsökande och sämst på att sätta dem i arbete

Att Avsätta Stefan Löfvén- en gång för alla – det vore verkligen att ta ansvar för vårt land..

VEM är det som verkligen smiter från ansvaret, när det gäller det Sverige de själva skapat ?

(Teckning av ”Steget Efter”, svensk karikatyrtecknare)

Igår citerade jag bloggen Kulturminnet – och måhända är det med orätt, men jag hoppas att ni – kära läsare och läsarinnor – ursäktar, att jag nu blott citerar ånyo. Vi är många i det här landet som är trötta på Regeringen Löfvén och dess ständiga apspel, och vi ser faktiskt inte någon framtid med den, trots att det allra troligaste är att den nu sitter kvar i femton månader till – vilket inte kommer att bli till nytta för vårt land.

När Löfvén 2019 framträdde i Agenda för att kommentera våldsvågen fick han kraftig kritik för den bevingade bortförklaringen ”vi såg det inte komma”. En av orsakerna till de bittra reaktionerna var nog att ganska många faktiskt såg det komma. Det var många som tveklöst kunde se att Sveriges integrationskapacitet sedan länge var överskriden och att den svenska migrationspolitiken fick förödande konsekvenser. Men de avfärdades som rasister allihop.

Jag tillhör dem som såg det komma, och nu ser jag fortsättningen komma också. Och eftersom jag inte noterar några större tecken till att den politiska slutledningsförmågan har förbättrats känner jag mig manad att dela med mig av mina observationer. Så, Löfven, eftersom du har lite svårt att blicka framåt och förstå konsekvenserna av din egen politik, så tänkte jag att jag ska hjälpa dig att förstå vad som kommer hända om den svenska skutan fortsätter styras i samma riktning som hittills. Jag är inte naiv och kan därför bidra med en lite mer verklighetsförankrad prognos. Här kommer den:

Parallellsamhällena kommer stadigt att växa i omfattning. Den allmänna ordningen och respekten för lagar och bestämmelser kommer inte att kunna upprätthållas. Den grova kriminaliteten, och då inte minst våldsbrottsligheten, kommer att fortsätta öka. Vi kommer att få fler skjutningar, fler bilbränder, fler sprängdåd, fler överfallsvåldtäkter. På detta följer en växande otrygghet. Larm, övervakningskameror och väktare kommer att bli vanliga i både privata och offentliga miljöer. Allt ilsknare röster kommer att ropa efter hårdare tag, högre straff och fler poliser. Färre kommer att våga vittna eller ens anmäla brott av rädsla för repressalier. Vi kommer få se allt fler former av utomrättslig rättsskipning. Hedersvåldet kommer att breda ut sig. Nybildade etniska och religiösa partier kommer att försöka driva igenom lagar som är totalt främmande för allt västerländskt rättsmedvetande. Kraven på särrättigheter kommer att bli allt mer högljudda.

— —

Arbetsmarknaden kommer att fortsätta präglas av en arbetslöshet med etniska förtecken. Allt fler kommer att stå helt utanför arbetslivet eller sysselsättas i skattefinansierade låtsasåtgärder. Bidragsberoendet kommer att växa. Välfärdsstaten kommer att tvingas ner på knä och inte längre klara sina grundläggande uppdrag. Fler och fler kommer att ifrågasätta vad skattepengarna används till. Ett växande antal kommer uppleva att makthavarna tappat kontrollen och att samhällskontraktet är brutet. Samtidigt kommer allt större grupper börja misstänka att det så omhuldade mångkulturella samhället inte fungerar i praktiken. Politikerföraktet kommer att nå nya höjder.

Den värdefulla svenska tilliten kommer att bytas mot misstro, både gentemot andra människor och mot samhällsinstitutioner. Samhällsinstitutionerna kommer i sin tur att misstro medborgarna, eftersom missbruket av välfärdsstatens tjänster kommer att tillta. Misstänkliggörandet kommer inte bara att drabba de skyldiga, utan även personer som är i verkligt behov av samhällets stöd. Allt färre kommer att uppleva att Sverige erbjuder den grundtrygghet som borde finnas. Tillitssamhället bryts slutligen samman och ersätts av ett kontrollsamhälle.

Regeringen kommer att stå fortsatt handfallen. De politiska greppen för att skyla över det egna misslyckandet kommer att bli allt mer desperata. Den statliga mångkulturella propagandan kommer att trappas upp. Förvanskningar och snedvridna siffror av samma typ som i den senaste PISA-mätningen kommer att bli ständigt återkommande. Statistik rörande känsliga samhällsfrågor kommer inte att tas fram. Försöken att tysta kritiska röster kommer att bli allt mer repressiva. Yttrandefriheten kommer att begränsas med hänvisning till diffusa värdegrunder och en vanställd definition av demokrati. Bara medier som uttrycker sanktionerade åsikter kommer att beviljas presstöd. — —

Relationen till våra nordiska grannländer kommer att försämras. Vi kommer att ha allt mindre gemensamt och öppenheten mellan länderna kommer inte att kunna upprätthållas. När den svenska kriminaliteten spiller över gränserna kommer de övriga känna sig tvungna att vidta åtgärder för att skydda sig. Kanske kommer gränskontroller att införas. Besvikna, förbannade och rädda svenskar kommer att söka sig till andra nordiska länder för att få ett bättre liv, både åt sig själva och åt sina barn. Sverigebilden utomlands kommer att fortsätta gå i negativ riktning och föregångslandet kommer att förvandlas till ett avskräckande exempel.

Ett fortsatt högt inflöde av kulturer som krockar med det svenska samhällets grundvärden kommer att skapa allt större splittring. Allt fler svenskar kommer att härskna över att ständigt behöva maka på sig och samtidigt stå för notan. Samtidigt kommer invandrade grupper att känna sig utstötta och vända det övriga samhället ryggen. Sverige kommer till slut inte att ha något gemensamt ”vi”.

Och om du nu, Löfven, tycker att den bild jag målar upp är lite väl pessimistisk, fundera då över hur dagens situation skulle ha sett ut om den presenterats för dig för 20 år sedan. Alla pilar pekar åt samma håll. Dra ut tangenten i befintlig riktning, så hamnar vi i det läge som beskrivs ovan. Vi är redan på god väg.

  • från bloggen ”Kulturminnet” 18 Juni 2021

Själ känner jag hela familjer av etniska svenskar och Hedningar, som utvandrat och lämnat det här landet för alltid. Några har redan flytt till Åland och Finland – ett land utan skjutningar och med ordning och reda – medan andra har valt att bosätta sig i Danmark, allt för att trygga sina barns överlevnad. En god väninna bor i Akureyri på Island sedan ett par år – hon har velat flytta så långt bort från ”Landet Löfvén” som det överhuvudtaget går att komma – men ändå stanna kvar i Norden – det hem på jorden där hon vill bo

Själv väljer jag att stanna kvar, och kämpa för mitt land. För att en demokratisk regering, som motsvarar vad majoriteten av det svenska folket har röstat för, äntligen skall kunna komma till makten. Och för allas vår framtid – till allra sista andetaget, sista tangentnedslaget och sista gevärspatronen !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s