Sommarsolståndet 2021 – ”Listen to the Winds of Change”

Dagen då Stefan Löfvén avgick, sken solen. Ja, så kommer det att stå i framtidens svenska historieböcker. Tillika var det Sommarsolståndet 2021, och det inträffade exakt 05.32 i dag, bara så ni vet.

Hedning som jag är, så brukar jag för min del alltid gå upp klockan 05.30 på morgonen – det är en OKRISTLIG tid förstår ni – och eftersom jag inte gör någonting av slump här i Världen, hälsade jag i naket tillstånd solen från min balkong, exakt 2 minuter senare. Jag firar nämligen solståndet då det ska firas, inte på helgen före, och heller inte på den borgerliga Midsommarafton, som infaller på Fredag. Det är det astronomiskt bestämda ögonblicket som gäller, för då når sommaren och naturen sitt verkliga zenith – så är vårt universum beskaffat, och så skall det förbli.

Arvak och Allsvinn drar solens Vagn, medan Sköll, den ständigt skällande vargen förföljer dem

Det enda som är konstant i vår värld är förändringen, och själv välkomnar jag förändring; även om inte alla förändringar nödvändigtvis blir till det bättre. Vår Statsminister, Ledaren-Svetsaren, har idag på SVT i direktsändning kommenterat den Misstroendeomröstning som drabbat honom med att den skulle ha vållats av Vänstern och ”Extremhögern”

En närmast Lukasjenko-liknande retorik, som kunde ha hämtats direkt från Moskva. Som den maktfullkomlige lille despot han är, yttrar alltså Herr Löfvén att varje Riksdagsledamot som röstat för hans avgång, skulle vara Höger-extrem. Vilka är då dessa ”Högerextrema” ?

Är Ulf Kristersson ledare för ett Högerextremt parti ? Är Moderaterna Höger-extremister ? Skulle Nyamko Sabuni vara Högerextremist, kanske ? Är Ebba Bush Thor och hennes Kristdemokrater ( A Contradicition in Terms – eller en nätt självmotsägelse. Man kan inte vara kristen och för Demokrati. Kristendomen är en mycket anti-demokratisk religion, då den anser att en enda ”allsmäktig” gud ska styra allt – en sådan ”värdegrund” kan aldrig någonsin förena med ett demokratiskt samhälle) högerextremister ? Demokrater är de inte alls, i alla händelser, men bara för det kan man inte kalla dem högerextrema. Religiöst extrema, visserligen, men det är en annan sak..

Slutligen Jimmy Åkesson och Sverigedemokraterna, som är ett nationellt och svensksinnat parti. Och hela tiden dessa närmast religiösa griller från Löfvéns sida, om att Jimmy Åkesson skall vara Satan och Djävulen, Djävulen och Satan, samt att allt går åt helvete, bara partierna i vår Riksdag vågar resonera öppet med varandra.

Stefan Löfvén har inte bara en dålig människosyn, ett dåligt ledarskap och en dålig politik. Han är också alldeles uppenbart en dålig förlorare.

Måtte solens strålar förjaga Nomenklaturans vanvett !

Det är just hans Lukasjenko-fasoner, som lett fram till dagens nederlag. Och låt oss se efter hur det står till i våra tre närmaste Nordiska grannländer, Finland, Norge och Danmark.

I Finland har de sk ”Sannfinländarna” suttit i Regeringsställning. Pogromer emot Finlandssvenskar utbröt inte. Inga medlemmar i IKL eller höger-extrema organisationer sågs marschera iklädda stålhjälmar på gatorna. Istället har Finland förbjudit NMR, den sk ”Nordiska Motståndsrörelsen” vilket Regeringen Löfvén totalt misslyckats med, och inte vågat göra. Och istället har vi fått den lille narren Morgan Johansson, med sitt ytterst svårförklarliga hat emot svensk kultur och runor.

I Norge har Fremskrittspartiet suttit i Regeringen sedan 2013. Koncentrationslägret Grini förblir stängt. Inga konstiga figurer med armbindlar och stelt uppsträckta högerarmar ses på Karl Johann i Olso. Eidsvolls Flaggstang står ikke tom – den Norske flaggen vajer mest !

I Danmark har Dansk Folkeparti regerat, och det medförde inga svårigheter. Partiet var landets näst största under många år, men varken judar eller araber har förföljts i Danmark, som förblir ett dejligt, ja ytterst normalt land.

Snart dräps dvärgarna, ty solen skiner i salen !”

Själv tror jag att sanningen skall segra till sist, och sanningen är att Regeringen Löfvén har fel – på alla punkter. De har inte bara fel om marknadshyror. De har fört en felaktig politik länge nog, och Nyamko Sabuni, som idag säger att alla partier måste kunna tala med varandra, visar liksom Nooshi Dagostar en påtaglig klarsyn.

Om Sverigedemokraterna ingår i nästa regering, vore det på intet sätt någon katastrof, utan högst normalt – sett ur ett nordiskt och Europeiskt perspektiv. Överallt har nationella partier vunnit parlamentarisk representation, och det har inte alls medfört några större nackdelar.

Inte ens det perversa, pedofila och Ultra-liberala Centerpartiet stöder idag regeringen Löfvén. Annie Lööf och hennes anhang har avstått från att rösta, och stöder inte Löfvén de heller. Rimligen måste detta betyda Statsministerns avgång, och inte fler dolska manipulationer och mystiska ”talsmansrundor” med idel skendemokrati, som efter det förra Riksdagsvalet. Men ni ska se, svenska folk ! Nomenklaturan och dess mörkmän kommer att trixa, fixa och vrida sig som ålar för att behålla makten – och ”Talmansrundorna” kan vara minst hela sommaren ut.

Dagostar och vänstern har redan kallat det för en politisk teater, och jag själv håller med. Det är inte annat än ett enda stort falskspel, för i förra Riksdagsvalet röstade hela svenska folket eller de röstberättigade för ett Regeringsskifte. Löfvén har aldrig haft någon majoritet, men han tillskansade sig den på ett oerhört fult sätt – eller via manipulationer. Har folk röstat för en borgerlig regering, i en parlamentarisk demokrati som vår, ja då är det också en borgerlig regering de bör få – oberoende av vad man råkar tycka om den saken – för allt annat är att visa förakt för folkopinionen, och att förkasta ett demokratiskt valresultat.

”JÖK” partiernas eländiga gökande, stökande och pökande har byggt på kommando-styrning, och ett program på 70 punkter eller mer, som helt låst fast den politiska utvecklingen. Löfvén-Regeringen har inte haft en enda innovativ tanke, inte gjort ett enda nytt förslag utan trampat på i gamla invanda hjulspår, och svensk socialdemokrati har behållit sina traditionella skygglappar. Uppdragstaktik, inte kommandostyrning hade varit en långt bättre ledarskapsmodell. Inga fastlåsta ”utredningar” eller ”förhandlingar” mellan ”parterna” som falskt nog ska komma till en redan av partiet fastställd slutsats, via hemliga lagförslag – precis som i det gamla Sovjet.

Sådant är inte en bra modell för att styra ett fritt land, och det är just därför (S) ideologi är hopplöst föråldrad, liksom dess invandrings- och befolkningspolitik, som bara tjänar till att upprätthålla partiets slokande maktmonopol på alla etniska svenskars och en urholkad välfärds bekostnad. Alla har för längesen genomskådat det tricket, och nu är det dags att hela teater-föreställningen och cirkusen genast upphör.

Hur farligt det kan vara i en föränderlig omvärld, har vi set inte minst under Covid-pandemin – där Regeringen helt saknat varje tillstymmelse till strategi, utom att neka våra äldsta och fattigaste medborgare syrgas, så att de dött i hundratal och tusental – och det var just dessa människor, som man i sin lögnaktiga propaganda sa att man skulle värna…

Regeringens politik har kort sagt varit skamlig, skamligt låg liksom Stefan Löfvéns retorik för dagen, och nu får han själv betala priset. Själv förbehåller jag mig rätten till en åsikt, och att uttrycka mig fritt och oförblommerat, genom att säga vad jag faktiskt tycker och känner – men så är jag också HEDNING och inte politiker eller Statsminister. Jag ömkar honom inte, inte på minsta sätt, men jag ömkar det land och det folk jag tillhör, som alltför länge behövt stå ut med allt detta förtryck.

Solgudinnan Sunna i Finländska Kari Vannemaas gestalt

Vår sol lyser ännu över oss, och låt oss alla hoppas på bättre tider. Låt oss följa Allsvinns och Arvaks väg över sommarens ljusa himlar – ty så heter solens båda hästar – och se upp emot Svalinn, den sköld som likt ett ozoskikt står framför själva Solen, gudinnan Sunna själv i sin glans och härlighet.

Nu är årets middagstid, då despoten har fallit och det är en lust att leva. Jag spelar ”The Winds of Change” med the Scorpions för dagen – den låt som blev något av en frihetssång över hela 1990-talets Östeuropa, och gav miljontals människor deras hopp åter, så att de kunde leva, älska och drömma.

Också vårt land behöver större, renare och vidare drömmar och tankar. Låt oss vakna till hopp och till dag, och låten den nya dagen bringa en ny seger. Ned med despoterna ! Ned med Nomenklaturan ! Bort med Löfvén !!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s