Herrar Arpi och Greider, Mottes and Baileys, Lukasjenko och Löfvén…

I anslutning till föregående inlägg, så är det väl inte bara Ulrik och Alrik som råkar vara ett radarpar, kommunicerande kärl, eller ibland diametralt motsatta, men ändå väldigt likartade företeelser nuförtiden, nu när ”Bögens Vecka” inletts på allvar i Storstockholm – detta anses som vanligt vara en riksviktig angelägenhet och något som hela samhället skall kasta ut miljoner och åter miljoner på, samtidigt som det uppdagats att Stockholms akutsjukhus är fullkomligt överbelagda, inte klarar att genomföra några operationer och till och med ett (S) märkt oppositionsråd, nu står och kräver att 350 miljoner kronor – bara en bråkdel av det som Bögpestivalen årligen kostar Stockholms skattebetalare – faktiskt borde tillföras sjukvårdssektorn.

Bögskval
Dags att SKYDDA din familj från Bögskvalet ? (Sommartider hej hej)

Som vanligt här i det könsdysforiska dagis-landet Löfvén, lider hela kultur- och mediasektorn av närmast total oförmåga att göra rätt prioriteringar, precis som våra politiker, eller det som skall föreställa landets politiska ledning. Sommarens starkaste insats hittills har gjort av Ivar Arpi i Svenska Dagbladet, som ställt sig bakom de fullt berättigade kraven på att svenska myndigheter skall sluta hissa homo-flagg, och ägna sig åt särintressen, som en eller annan konstig vänsterrörelse förespråkat.

Herr Arpi – som nu genast beskyllts för att ha ”fel värdegrund” och vara ”emot mänskliga rättigheter” därför att han är mot Statsfinansierat Stjärt-knull och Bögreklam har liknat de sedvanliga motståndarnas vulgär-argumentation vid the Motte and Bailey fallacy – och det måste man verkligen ge honom rätt i.

Motte and Baily castles var en av 900-talets viktigaste stadsplanemässiga upptäckter i Västeuropa, och exempel på den sortens borgar finns inte bara i Storbritannien, utan också i Holland, Tyskland, Polen – staden Wolin eller Jomsborg, som jag nyligen besökt, är typexempel på en sådan anläggning, även om själva högborgen – som kan vara en fornborg – ligger på andra sidan av en flod, och inte som på bilden ovan på en ö intill en annan..

I överförd bemärkelse finns det alltid fanatiker, förskansade i en borg någonstans, som genast är redo att anfalla och hoppa på verkliga eller inbillade meningsmotståndare för något som sägs på själva marknadsplatsen, nedanför borgen. Detta har hela tiden varit deras syfte, och därmed avslöjar de sig själva – jämför hur Nomenklaturan i vårt eget land, SvD:s redaktion inbegripen, hela tiden handlat emot Arpi som skribent.

Polackerna – som vet att värdera sin historia och vad som är väsentligt här i livet – samt kulturlivet – har återuppbyggt det gamla Jomsborg igen, vilket herr Arpi nog vet, eftersom han brukar vara vänlig emot oss Asatroende, liksom herr Greider. Den senare har jag nämligen själv samtalat med på ett visst bibliotek för ett antal år sedan – och för övrigt är det så – enligt självaste Adam av Bremen – att slaver, vikingar, tyskar och balter alla var välkomna in i Wolins stad, men INTE de intoleranta kristna, som fick bygga sina kyrkor UTANFÖR anläggningen. Inne i staden ville man inte ha dem, därför att deras Monoteism och Intolerans var helt omöjlig att leva med, och därför att den förstörde för alla andra – barnfamiljer är bara ett exempel. Jämför nutidens ”bögskval” – hela kristendomen är ju en Sado-Bög-religion, med en ihjältorterad man uppspikad på ett pinoredskap av något slag – och detta kallar de kristna för ”kärlek”.

Ivar Arpi får medhåll bland annat av självaste Göran Greider, som efter ett långt liv fyllt av rökning nu drabbats av blodcancer, vilket bland annat lett till en lång, svår och utdragen sjukhusvistelse för herr Greiders del (ja, han har en grej där !). Herr Greider har – modigt nog – talat ut om sin svåra sjukdom i SvD och publicerat sina egna dagboksanteckningar från hans livs svartaste tid, som om nu de vore ett slags Montaignes essäer – och den minst sagt säregne Dala-Demokraten själv, har på sistone börjat tala även med Sverigedemokrater, och undersöka kulturvänsterns alltmer uppenbara problem – allt enligt samme Greider, som numera är flintskallig…

Vad är ”väsentliga samhällsintressen” ? Till och med Göran Greider har börjat undra, men det sker enbart sedan han blivit cancersjuk…

Vi lever i ett land där diskus-kastaren Niclas Ståhl nästan omedelbart blir diskad, och angripen för påstådd ”rasism” av Svenska Fri-Idrottsförbundet, enbart därför att han sagt ”I’m a Swedish Viking” efter sin Olympia-seger och guldmedalj.

Och hela Sveriges egen Lukasjenko, den store Svetsaren-Ledaren Stefan Löfvén säger att alla svenskar ofelbart är rasister, ifall de vill tala med svensktalande läkare, eller tar sig rätten att välja sina läkare själva – helst då en läkare som kommer från samma kultur, och som inte kan tänkas felbehandla dem på grund av språksvårigheter, vilket samme Löfvén påstår skulle vara ”Vidrigt”

I ett läge, där samma Löfvén-regering kallblodigt mördat flera tusen personer över 64 år – hur många som mördades, och dog en plågsam och utdragen död till följd av syrebrist, kanske vi aldrig kommer att få veta svaret på, därför att ”pandemin inte är slut” och ”utredningar fortfarande pågår” – så är det kanske inte så konstigt, att många människor i vårt land försöker välja läkare de kan lita på, och som är svensktalande. Alla kan vi ju inte tillhöra Nomenklaturan, eller de privilegierades skara, som herr Greider.

Dagens Nyheter och den polske journalisten Maciej Zaremba sprider fortfarande osanningen att hela den Eutanasi-kampanj, som inte mindre än sju hela regioner tillämpade under Pandemins inledande år, bara skulle ha varit ett påhitt av en enstaka sjukvårdsbyråkrat på Landstings-nivå i Stockholm. Ministrarna Hallengren och Löfvén skulle vara totalt ovetande om vad som skett, här i Nordens eget Vitryssland, för ”de såg de inte komma

Och apropå Vitryssland – ett land som blir mer och mer likt Sverigekänner ni till idrotts-stjärnan till vänster i bild ? Hon är ju ingen annan än sprinterstjärnan Kristina Timanovskaja som fått exakt samma behandling av sina vitryska tränare och sitt fri-idrottsförbund som Niclas Ståhl hos oss – båda har ju förföljts för sina åsikters skull. Hon har numera sökt asyl i Polen av alla platsermen se ! – Löfvén regimen aktar sig mycket mycket noga för att just kritisera Lukasjenko. Sedan flera månader bor en vitrysk far och son på gården utanför Sveriges ambassad i Minsk, men – nej nej – de får såklart inte asyl i Stefan Löfvéns Sverige – här skall enbart och endast negrer från Somalia eller araber från Syrien bo – islamister är välkomna här, eller de som stöder Islam som kultur, men självklart inte vita människor, välutbildade och skötsamma, eller de som kan tänkas rösta emot det lokala socialist-partiet som har makten i Sverige…

Enbart de Irakier, som Lukasjenkos regim själva skickar till Sverige via Litauen, skall förstås hysas här – för så har våra stora ledare avsett, i bästa samförstånd… Ni ska få se – goda medborgare – om bara några veckor visar det sig att jag fått alldeles rätt i min förmodan.

Fin vy av Josef Stalins ”Kulturpalats” i Warszawa… det har numera fått viss konkurrens av skyskrapor från Donald Tusks år vid makten…

I Kiev har det också nyligen hänt, att den unge oppositionelle bloggaren Vitalij Sjisjov, 26 år plötsligt hittades hängd i ett träd inte långt ifrån sin bostad. Han hade flera gånger anmält till den lokala Polisen att diverse män i ”trainers” eller träningskläder men mörka solglasögon – sådana är visst inte ovanliga österut – jag har själv mött dem i Ukraina redan anno 2004 – förföljt honom, men de snälla Kommissarierna, ni vet svarade honom genast att detta blott och bart var inbillning, och unge herr Sjisov var oförsiktig nog att fortsätta med sina löprundor utomhus.

Riktigt så går det inte till hos oss i Landet Löfvén – inte ännu. Här är det bara andra kidnappningar, skjutningar och liknande – exempelvis av negerbarn på allmän plats i Södertälje -(ja ursäkta det hemska hemska rasistiska uttrycket, men så är det faktiskt) och vem som är skyldig – eller vilka som är de skyldiga- framgår lika tydligt här som i Warszawa.

Det har nämligen visat sig, att de av DN och SVT flerfaldigt hyllade och omhuldade rap-artisterna Haval Khalil (arab) samt Yasin Mahamoud (somalier) dömts till två och ett halvt år respektive 1 år och tio månaders fängelse, riktat emot den etniskt svenske rap-artisten ”Einar” – men båda är naturligtvis såå oskyldiga såå – enligt dem själva – och har överklagat sina domar. För övrigt hävdar de också, att de inte inte inte alls skulle ha något samband med det ökända Vårby-nätverket – neej då.. Att de lockat sagde Einar till en skivstudio, där han kidnappades, bortfördes och senare torterades, nekar de förstås också till – även om det finns bevisning via Encrochat.

SR har hållit dem bakom ryggen. ABF påstås ha stött dem, ”Unga Örnar” lär ha gett bidrag. Sådan är den ”Väädegjund” Svensk Socialdemokrati och Svenska media har, nämligen – och givetvis är det ett stort stort samhällsintresse, att stödja allt ”bögskval”.

Vi måste genast allesammans fördöma Ungerns Regering, som tagit bort bög-reklamen ur Skolböckerna, och förbjudit gratis köns-operationer åt personer under 18 år, just därför att de råkar vara minderåriga. Här i det könsdysforiska dagis-landet får man inte tatuera sig om man är under 18 år – säg visste ni det ? Inte heller borde man plastikoperera sig som 17 åring enligt Anders Ygeman, Inrikesminister (S), och spruta in massor av silikon i brösten – men Könsdystrofi, och hormon-behandling även för spädbarn – ja det tycker Löfvén-regimen och svenska psykoterrafager på våra sjukhus är ”mums filibaba” och helt ok – för då blir ju bög-bebisarna så många fler – och befolkningsantalet för etniska svenskar sjunker – vilket är Regeringens avsikt och mening med alltsammans.

Även Polens president Andrej Duda måste genast och ofördröjligen utses till Satan eller Djävul. I Polen har de ju en befolkningspolitik, som hyllar just Polska barnfamiljer och uppmuntrar etniska polacker att skaffa barn – och så kan vi ju inte ha det — då finns där ju bara vita människor överallt, och inga snyltande romer, som hos oss i Sverige.

Kort sagt – Löfvén überalles. Polen och Ungern måste genast genast genast anta våra diktat och lagar, annars är ju all demokrati i fara. Precis som för diskus-kastaren Niclas Stål – han som sa ”I’m a Swedish Viking” och därför bara måste vara dödsnazistdjävul. Precis som Ivar Arpi. Och numera även Göran Greider.

Der Führer denkt für uns – Wir aber Folgen der Führer !”

Länge Leve den store Svetsaren !

LIKA SOM BÄR ? – Och lika skrämmande – ELLER ??

nge Leve Stefan Löfvén, som sitter kvar vid makten, tack vare en ”lättövertalad” politisk vilde, Fd Kommunist, som ”tagits åt sidan” i privata, hemliga Regeringsförhandlingar !

Jag väljer nu att sluta detta inlägg med en för veckan ovanligt passande liten sång av Onkel Kånkel och Hans Käcka Kånkelbär från 1999 och albumet ”Onkel Kånkels Fantastiska Äventyr”. Som ni alla förstår, vill jag tillägna den vår fantastiske store, store Ledare och Statsminister, samt alla andra despoter av samma sort, och deras respektive Regeringar därute.

Deras förmåga att prioritera, och välja vad som verkligen är viktigt i tillvaron, är ju lika stor som exempelvis min, även om jag inte skall förvandla denna blogg till någotslags ”Sommar-pratar-program” eller någon Melodi-radio..

Vet ni hur den anonyme Onkeln själv, alltså trädgårdsmästaren Håkan Florå dog, förresten ? – Jo, han dog i en plötsligt inträffad hjärtattack, vid 47 års ålder och i armarna på sin sambo. Han hade synpunkter på svenska sjukhus, förresten, och vad eller rättare sagt vem man kan möta där – och det hade han ju rätt i, liksom mycket annat..

Likheter med ”Gyllene Tider” från Halmstad är förstås helt tillfälliga..

En tanke på “Herrar Arpi och Greider, Mottes and Baileys, Lukasjenko och Löfvén…

  1. Pingback: Herrar Arpi och Greider, Mottes and Baileys, Lukasjenko och Löfvén… | Varjager's Weblog

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s