EUROPA 2021: Sjukt barn stöder och propagerar för SAMHÄLLS-SABOTAGE

I helgen bröt sig ett antal sinnessjuka personer in på flera svenska flygplatser, och saboterade kommunikationerna över hela vårt land. Bland annat limmade en uppenbart psykstörd kvinna fast sig vid ett ambulansflyg, som hon därmed hindrade från att utföra sina samhällsviktiga uppgifter. En av extremisterna som skapade kaos på landningsbanan på Malmö Airport, Helen Wahlgren, motiverade till media de brottsliga handlingarna med att hon är ”livrädd” för den klimatkatastrof hon tror kommer att ”ta livet av” henne och dessförinnan utsätta henne för ”ett ofattbart lidande”.

Att SABOTERA ambulansflyg, och hindra det från att lyfta är lika allvarligt som BLÅLJUS-SABOTAGE och kan kosta flera människoliv…

Grovt Luftfartssabotage som det rör sig om i det här fallet, är ett mycket allvarligt lagbrott, som kan ge upp till livstids fängelse. Enligt flera svenska media rör detta sig om vänsterextremister med det sjuka barnet Greta Thunberg i spetsen. Samma ”Galna Greta” har idag rakt fram stått och uppmanat till samhälls-sabotage i England, vilket också torde rubriceras som ett rent kriminellt beteende. Det är väl känt, att Galna Greta samarbetar med den extrema terror-sekten ”Extinction Rebellion” som ligger bakom de brott som nyss begåtts i vårt Sverige, och som nu påtagit sig ansvaret för dem. Samtidigt uppmanar hon nu personer i Glasgow och över hela Storbritannien till ytterligare brott i samband med det såkallade Klimat-toppmötet där. Brittiska myndigheter borde agera, och se till att denna sjuka individ ges skydds-tillsyn.

Som ”argument” för sin sedvanliga kriminella idioti anger Galna Greta att ”folk ska bli arga” vilket alltså enligt henne är skäl för att utföra samhälls-sabotage och terror-attacker. Vad nyttar detta till ? Spärrar man av vägar i ett samhälle så uppstår köer som ökat koldioxidutsläppen, och även transportarbetet ökar, eftersom trafikströmmarna måste köra långa omvägar – vilket leder till ännu mer koldioxidutsläpp..

Dessutom är det också känt sedan länge, att Sverige bara står för 0,2 % av Världens koldioxidutsläpp totalt – och även om vi halverade dem till 2050, skulle det inte ha den ringaste effekt på varesig Världsekonomin eller klimatsituationen i stort.

Varken Ryssland eller Kina – vars utsläpp är de högsta i hela Världen – deltar i klimat-toppmötet, som därför bara är ett tomt spel inför gallerierna. Man vet redan, att världens totala utsläpp kommer att öka, och inte minska. Varför alls lyssna på dessa Galna Gretor, och personer som begår terror-dåd och sabotage ?

3 tankar om “EUROPA 2021: Sjukt barn stöder och propagerar för SAMHÄLLS-SABOTAGE

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s