Enparti-Regering helt utan Parlamentarisk legitimitet. Kurdisk kommunist får avgöra hur Sverige ska regeras…

Riksdagen, vårt nationella Parlament, uppges idag ha röstat för att låta en Socialdemokratisk enparti-regering under Magdalena Andersson tillträda. Det kan vara början till en enparti-stat, och dödsstöten emot den svenska demokratin. Något parlamentariskt underlag för den nya regeringen finns i alla händelser inte alls, eftersom 173 Riksdagsledamöter röstade emot den nya Regeringen, 75 stycken lade ned sina röster inklusive Centerpartisterna och en mycket falskt agerande Liberal kvinnlig Riksdagsledamot, som gick helt tvärtemot sitt eget parti. Bara 101 av kammarens ledamöter röstade för den nya Regeringen, som därför bara har 28,9 % av Riksdagens förtroende.

Och i de senaste opinionsundersökningarna, har Socialdemokraterna bara 25,6 % av väljarsympatierna enligt Statstelevisionen, som ju aldrig aldrig kan ha fel, och alltid alltid är 100 % objektiv och perfekt sanningsenlig, har vi fått veta.

En viss partiledare, vars namn det inte är comme il faut att nämna i vissa kretsar, har idag uttalat sig och sagt att det är högst egendomligt att en kurdisk kommunist ska få avgöra hela Sveriges styrelse. Det stämmer. Ännu mer oroande är att vårt lands styrelse kan bestämmas av en person, som öppet sympatiserar med PKK, en organisation som är ytterligt våldsbejakande, och dessutom terror-stämplad i de flesta civiliserade nationer. Har en sådan person överhuvudtaget i Sveriges Riksdag att göra ? Hon har dessutom öppet propagerat för att fler kurder med garanterat tvivelaktig politisk bakgrund och oklar identitet skall hämtas in till Sverige, och få sin hemvist här.

PKK uppges ligga bakom flera kidnappningar av politiska motståndare, som i strid med alla FN-resolutioner och FN.s deklaration om de mänskliga rättigheterna hålls som gisslan. Amineh Kakabaveh – eller om det nu är Kackel-Bääh-Oh Ve och Fasa ! är dessutom känd för att ha varit aktiv medlem i kurdiska Peshmerga, en organisation som också flera gånger anklagats för krigsbrott och människorättsbrott, liksom dess motståndare. Eftersom Sverige är en neutral, icke-krigförande stat, skall en sådan person sitta i vår Riksdag ? Frågan förtjänar förvisso att ställas – och vad är det för slags ”Liberaler” som kan stödja en Socialistisk Regering, som regerar med Kommunister som enda stöd ?

Den förra Andersson-ledda Regeringen lär ha existerat i lite över fyra timmar. Miljöpartiet, ett parti som är emot cement; och som tror att man kan bygga motorvägar och järnvägsbroar av trä, samt velat skrota hela Sveriges byggsektor och därmed all infrastruktur, gick ur den förra Regeringen efter Centerpartiets måttlösa arrogans och svek. Därför föll Regeringen, och S tillåts nu med Riksdagens goda minne regera vidare helt utan stödpartier – något som borde få hända i en representativ demokrati, helt enkelt därför att den regering som nu tillträtt, inte kan kallas demokratisk för fem öre. Den har ju varken Riksdagens eller folkets stöd.

Det enda goda dagens situation för med sig, är att den Socialdemokratiska minoritetsregeringen – med bara 25 % mandat – nu tvingas regera på oppositionens betydligt bättre budgetförlag, om ni frågar mig som oberoende, men Liberal Hedning. Sverige är numera Europa-ledande ifråga om arbetslöshet, vårdköer och dödsskjutningar på öppen gata. I sju år har Magdalena Andersson suttit och medverkat till det här, och nu leder hon vad som måste betecknas som en mycket svag expeditionsministär.

Demokratin i vårt land har blivit naggad, kantstött och nedsolkad i och med detta.

Vi har att vänta hårda år framöver, och troligtvis en lika hård vinter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s