Vinterstolståndet 2021

Idag är Vintersolståndets dag, och början på Julblotet. Som hedning dricker jag Jul i dagarna tre, och har firat med Polskt mjöd, Julmust, sill och potatis. Till de som firar Jul, förklarar jag härmed Julfrid, likt Henrik Andersson, min frände. Men – till de som icke firar Julen, kommer heller icke Julefrid. Jag publicerar härmed några Julkort, inklusive en bild som vi fått från Kampförbundet för Julbockens Återinförande ! I mitt hus är det alltid Julbock som gäller – så Hell Vänner och Fränder !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s