Kapell i Knäbäck snart borta – NJORD och RAN krossar Kristen Styggelse !

Det fula och stötande Nikolai Kapell, som länge nog vanprytt den ståtliga stranden vid skånska Knäbäckshusen, håller på att störta i vattnet. Erosionens makter har snart segrat, tillsammans med handelns och köpenskapens gud Njord, och Ran, havets gudinna. För två dagar sedan kunde den kära, kära Statstelevisionen – detta under av sanning och vederhäftighet (tycker inte ni det också, kära läsare ?) berätta om hur den kristna styggelsen vid Knäbäck snart får ett brådstörtat slut…

Det är numera FÖRBJUDET att hålla dop och vigslar här – snart störtar den kristna styggelsen rakt ut för branten och ner i havets djup, för att aldrig återkomma…

Hedniska Tankar sänder en tacksam tanke till Havets gudomar, som på detta sätt sätter en naturlig punkt för vad som är onaturligt, och i alla fall borde förbjudas. Att ”döpa” barn, eller helt utan hänsyn till deras egen vilja tvinga dem att anta en religion som de själva aldrig valt, är en styggelse – och något som inte borde få förekomma överhuvudtaget. Nu störtas Knäbäckshusens kapell i havet trots allt, och det skall vi vara tacksamma för… Låt ske samma sak med flera andra kyrkor !

MODER RAN löser allt till det bästa…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s