”En Värld av grannar” enligt Fru Jackélen…

Såsom varande Hedning kanske jag inte blixtsnabbt skall jacka in i vad som helst, eller uttala mig om vissa – i denna blogg – ständigt återkommande ämnen, men ibland bekräftar ändå den faktiska, omgivande verkligheten ändå snabbt vad jag sagt – på flera sätt än ett. Nu handlar det inte ens om ”Islamiseringen av Tierp” som en viss Katarina Janouch – av tjeckisk härkomst – nyligen blivit dömd i domstol för att ha kommenterat – som fristående skribent och bloggare. Åtalspunkten har visst varit förtal, och det återstår väl att se på hur många månader sagda Katarina skall låsas in på, eftersom vissa makthavare i vårt land – inte bara i Tierps skolor eller ett visst Rektorsområde – kanske vill ha det så…

Jag kan i sammanhanget eller förbifarten  inte undgå att notera, att Myndigheten för vårt Psykologiska försvar har uttalat sig angående den fullständigt exempellösa hat- och hetskampanj, som en del i just vårt land boende muslimer satt igång, emot Socialtjänsten och andra myndigheter – också på den kommunala nivån. Dessa skulle kidnappa barn har man hört, ta dem ur de religiösa friskolorna och diverse namnlösa stackars ”flyktingars” vårdnad, även när dessa tydligt tillhör IS eller titt som tätt ”återvänt” från ”släktbesök” hemma i Syrien – ja tänka sig… Hur många av dessa stackars ”hjälplösa” nyanlända kan få fängelse – ens för förtalsbrott – kantro ?

Kom ihåg att i skrivande stund har inte en enda av d-e-m åtalats, inte en enda har gripits, eller ens utretts – om vi skall tro våra kära, kära media.. Nejdå. Här griper och utreder vi bara endast och endast bara etniska svenskar – förstår ni – och därmed likställda, som just Fru Janouch.

Nej men se – En sådan SKOJFRISK liten parvel… Och ändå var ju hans mor bara en ”Helt vanlig Fotbolls-tjej” ifrån Tierp… Nej förlåt Halmstad. Rysktillverkade RPG-granater i en femårings händer är ju – helt SÄKERT som vi ALLA förstår helt säkert bara attrapper, och inte farliga alls..

Såkallade ”Påverkans-kampanjer” av sällsam, aldrig tidigare art blir förr eller senare helt uppenbara. Ända sedan sin allra första Presidentperiod har en viss Vladimir Vladimirovitj ihållande sagt att ”Sovjetunionens fall var en stor tragedi, som drabbade det ryska folket” och han har sedan dess hela tiden arbetat – sedan första dagen han tillträdde – med ett enda mål i sikte. Ändå fylls hela världens tidningar, TV-utsändningar, webbtidningar, radio-utsändningar med information om hur ”gåtfull” eller ”svårförutsägbar” den ryska strategin anses vara. Tror ni ännu på sådana lögner – gott folk ?? Målet är krig. Väpnad konflikt. Rysk Inmarsch, återerövring – med våld – av Ukraina – och så flera länder, grannstater – territorier. Inbilla er ingenting annat. Strategin är glasklar, den har funnits där ända sedan första början.

”DAS SPIEL IST AUS ! VOM UNSEREM LAND HINAUS ! RAUS !! RAUS !!”

 

Vår svenska Ärkebiskop – inte Biskopinna, trots att hon bara framstår som – eller förefaller att vara – en förvirrad gammal dam i lustig hatt, mer än pensionsmässig och snart mogen för avgång – längre fram på året – har tagit orden ”Gud är Större” eller en direktöversättning av ”Allahu Akbar !” som sitt eget personliga valspråk i tjänsten.

IS och Jihadisternas stridsrop, använt av Monoteistiska fanatiker, dessa totalidioter, som tror sig representera Gudsriket på jorden

I vems sold hon står, och varåt hon strävar torde vara pinsamt uppenbart. Hon har valt sida – helt enkelt – men det har jag också.

Och min sida är inte hennes, nej långt därifrån.

Jag läser för dagen den utmärkta bloggen ”Ledarsidorna” som skrivs av en viss Johan Westerholm – som jag i ett anfall av svårförklarlig ironi och rent ut sagt generande försök till humor kallat ”Unge Herr Westerholm” trots att denne man – som de flesta kanske vet – har en mycket lång och mycket gedigen karriär som undersökande eller ”grävande” journalist bakom sig – och han kommer inte alls från Tierp, ska ni veta – även om man alltid bör ”gräva där man står” och se efter vilken sorts individer, man själv har i det närmaste grannskapet…

Ni får nu förlåta mig, att jag blott citerar från Herr Westerholms utmärkta blogg, och således för tillfället friar mig själv från något alltför explicit, som exempelvis förtalsbrott emot den ”heliga” Svenska Kyrkan – eller dess Islamistiska medlöpare

Den 20-24 februari inbjuder Antje Jackelén till ärkebiskopens möte, A Week of Neighbours. Mötet är digitalt och öppet för alla.

— —

När det projekt startades 2018, vilket Ledarsidorna kunder rapportera om, omfattade det även kända radikala organisationer som ingår i Muslimska brödraskapets nätverkskluster. Däribland biståndsorganisationerna Islamic Relief och Muslim Aid samt den brittiska organisationen MCHC, Muslim Cultural Heritage Center eller i dagligt tal al Manaar-moskén. Denna är känd för att ha varit IS-bödeln ”Jihadi John”s hemmamoské där han bland annat kunde predika sina åsikter på moskéns trappa innan han anslöt sig till IS operativa verksamhet i Syrien.

— —

Årets seminarievecka utgör inget undantag från närvaron av radikaliserande eller radikala organisationer. Den 21 februari under årets konferensvecka genomförs ett samtal med representanter för ett av Svenska kyrkans samarbetsprojekt på Järvafältet tillsamman med representanter för bland annat Muslim Aid.

— —

Muslim Aid Sverige beviljades tidigare Coronastöd av Tillväxtverket vilket Ledarsidorna kunnat rapportera om. Muslim Aid Sverige representeras av den tidigare bostads- och IT-ministern Mehmet Kaplan (tidigare MP) som tvingades avgå från regeringen Löfven I 2006 efter att ha avslöjats med att ha haft samröre med de nationalfascistiska och islamistiska organisationerna ”Grå vargarna” samt ”Milli Görus”. Den senare organisationen har riskerat att förbjudas i Tyskland.

Även om Kaplan inte är representerad iMuslim Aid Swedens styrelse tecknar han organisationen. Kaplan var den som undertecknade Muslim Aid Swedens ansökan om Coronastöd, i formella termer korttidsstöd, till Tillväxtverket.

— —

I Muslim Aid Swedens styrelse sitter även Alve Högman, förbundsrektor vid studieförbundet Ibn Rushd där även Lamia el Amri är verksamhetsledare. El Amri är ordförande för Islamic Relief Sverige samt vice ordförande för Islamic Relief Worldwide, IRW. Tidigare var el Amri ordförande för IRW men tvingades avgå efter att brittisk media avslöjat omfattande antisemitiska vanföreställningar i organisationen. El Amri återinträdde i styrelsen 24 timmar efter hennes avgång men då som vice ordförande trots garantier vid avgången att hon inte skulle återinträda.

— —

Utöver Svenska kyrkans representant finns även det lokala civilsamhället representerat av Akademiska skolan i Järvas tidigare ledande företrädare. Akademiska skolan i Järva bytte under 2021 huvudman till Fryshuset då de fått sitt tillstånd indraget av Skolinspektionen som bland annat bedömt ledningen olämplig att bedriva skolverksamhet.

Ann-Charlotte Ramstaller, ansvarig utredare inför beslutet på Skolinspektionen, menade till Mitti i augusti 2021 att

”Det handlar om två delar egentligen; dels har vi sett olämpliga delar i ägar- och ledningskretsen, dels har bolaget en svag ekonomisk ställning.

”A world of neighbours” är ärkebiskopens eget projekt inom ramen för hennes ämbete och konferensveckan ”A week of neighbours” är att betrakta som ärkebiskopens interreligiösa arv till hennes efterträdare att förvalta där hon nu pekar ut den önskade färdriktningen.

En färdriktning som innebär att Svenska kyrkan fortsatt kommer inkludera och utvecklas tillsammans med organisationer som domineras eller står direkt under inflytande av det fascistiska Muslimska brödraskapet.

I Rest my Case – goda medborgare i vårt Svenska land – hur länge det nu kommer att förbli just svenskt, återstår väl också att se – ty de som lever, får väl skåda. Men detta är den sorts krafter, som en genompolitiserad ”Svensk” Kyrka väljer att stödja, och vad de representerar – enligt herr Westerholm, som faktiskt har mitt förtroende.

Själv har jag valt sida här – liksom i mycket annat – och vad gäller Ukraina. Jag förblir etnisk svensk, Nordbo och Hedning. Humanist och Europé, rent av. En vit man, och inte en svart.

Inte en enda ”krigsflykting” kommer från detta land. I Ukraina sviker man inte sin försvarsplikt. Man vänder inte ryggen till, och låtsas ”Fly”. Man stannar kvar – och kämpar… Det är SKILLNAD på Folk och Folk, Fru Ärkebiskop !!

Skall vi svenskar välja os en NY Ärkebiskop ur Bonnier-Familjen denna gång… ?? Lite mera media-tillvänd, rent av… ? Bryter inte på Tyska, trots trettio år och mer i Sverige. Hans Högvördighet av Skara har inget dolt samarbete med STASI och Alexander Radler i bagaget… inga alltför synliga skelett i garderoben…

 

En tanke på “”En Värld av grannar” enligt Fru Jackélen…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s