Att bekräfta vad man redan vet…

Sverige skall Islamiseras. Befolkningen skall bytas ut, och de etniska svenskarna skall hamna i den djupaste förnegring. Sådan är den är den politik, som den Socialdemokratiska Expeditionsministären Andersson driver, för någon riktig Regering kan man ju inte kalla den. Medan Polen och USA (med 3000 soldater) förbereder sig för ett ökat flyktingmottagande från Ukraina med anledning av den pågående konflikten där rapporterar smutstidningen Dagens Nyheter – en av de dagstidningar i Sverige som håller allra sämst kvalitet, möjligen undantaget Aftonbladet och Excessen / Kvällsposten – om hur Magdalena Andersson (S) rakt fram står i Riksdagens talarstol och sviker sitt ansvar gentemot Ukraina – och Gammalsvenskbyborna, som faktiskt alltid talat flytande svenska. Jag berättade ju om dem i det förra inslaget.

Någon annan” får ta ansvar, säger hon till tidningen. Visst – det är alltid ”någon annan”… Medan Europas kornbod hotar att förblöda, fortsätter hon att stödja MENA-länderna och Arab-världen. Sedan 2014-2015, då Ryssland annekterade Krim och stridigheterna i Donetsk och Luhansk började; så har nästan 1,5 miljoner ukrainare fått lämna sina hem och nu räknas de som internflyktingar i det egna landet. Amnesty International vädjar om förståelse för vad de kallar ”en internationell katastrof”, men Sverige, som ständigt skall vara Världssamvete, ständigt ska visa sin ”godhet” ger Ukrainarna och minst 200 personer ur sitt eget folk ”Kalla handen”. De är ju vita människor samt Européer – och då vill vår Regering inte ha hit dem…

Vad var det jag sa, goda medborgare ? (För det är ni väl ??) Vad var det jag sa ??

Teckning av ”Steget Efter” – svensk karikatyrtecknare

För fem dagar sedan kunde Sveriges Radio berätta om hur en invandrare och anti-semit gripits för terrorism, mitt inne i en Stockholmsförort. Det visade sig att 35-åringen ifråga var inblandad i inte mindre än fyra antisemitiska attentat i USA, och att Amerikanska FBI fick uppmana Sveriges Regering att arrestera honom, eftersom den ingenting ingenting ingenting gjorde – och utan kontroll lät terroristen slippa in i landet..

Idag avslöjades hur en 16-åring med arabiskt ursprung våldtagit en 14-åring på Withalaskolan i Vetlanda, samt ofredat flera andra kvinnliga elever. Hur kom han hit ? Hur skall en så ung förbrytare kunna ”integreras” i vårt svenska samhälle ?? Vad är det för slags ”värdegrund” en sådan person har ???

I fredags exploderade ännu en bomb i Rosengård, Malmö – som blåste ur en hel portgång, och potentiellt kunde ha dödat ett helt tjog personer.

Inne på Malmö Tingsrätt idag utbröt slagsmål och misshandel, efter att två tonåringar skulle i rätten för en sk ”skjutning” som tidningarna nu kallar Mord, Dråp eller Mordförsök – för det gäller ju att dölja sanningen och linda in den – till varje pris…

Blodcentralen på Universitetssjukhuset i Linköping – som jag nämnde i förra veckan i samband med en skildring av min fars egen död – har börjat få slut på blod. Orsaken är de många såkallade ”skjutningarna” uppges det.

Elpriserna i landets södra delar går upp med 388 %, sedan Miljöpartister krävt att Oskarshamn 2 skall stängas ned – och kärnkraften är det energislag, som släpper ut minst koldioxid per kilowatttimme..

Sveriges Kulturminister kan inte svara på, ifall det finns en svensk kultur i Sverige. De etniska svenskarna, som fortfarande utgör ungefär 78 % av landets befolkning, utelämnas helt i sammanhanget.

Till och med Statsministern själv har fått ingripa emot Ministerkollegan Annika Strandhäll, som skall föreställa ”Klimat- och Miljöminister” trots att hon uppges sakna varje form av relevant utbildning eller insikt i denna samhällssektor. Det har visat sig, att hon har flera obetalda skulder hos kronofogden, och att hon inte klarar av att sköta sin privatekonomi. Är personer som dessa egentligen lämpliga att leda Sverige ? Vad visar de för slags personligt föregångsmannaskap eller ledarskap, som man ju gärna vill kunna kräva av någon på Minister-nivå ?

Nomenklatura-troll eller bara vanlig Hängbröstvänster ? Titta på deras blick…

Det är en helt vanlig dag i det som en gång var Sverige. Och Loke samt halvtrollen nickar och ler…

2 tankar om “Att bekräfta vad man redan vet…

  1. Pingback: Att bekräfta vad man redan vet… | Varjager's Weblog

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s