”gud som haver….” En programserie SVT VÅGADE sända… och så lite ”Kvinnodag”

Ibland gör vår Statstelevision – häpnadsväckande nog – det som inte är Politiskt Korrekt, och som inte är föreskrivet av Nomenklaturan i Sverige. Mitt under brinnande krig, då ACT ”Svenska” någonting kommer svassande, tassande och smygande – VÅGAR man faktiskt sända en programserie som denna.

För en gångs skull handlar det bara om de kristna, för man vågar inte säga ett ord om de många barn i ”Landet Magda” som ständigt tvångsmatas med Mohammed, fyraåriga flickor som tvångsmässigt får ”Påse över Huvudet” eller sin första Hijab, kvinnodagen till ära – ni vet… För min del glömmer jag aldrig Pela och Fadime, liksom alla de kristna förövare som aldrig fått sitt straff, utan blivit frikända – och fått slippa undan. Tant Antje Jackélen inbegripen – trots att hon lär skola afgå uti sommar..

Vem, vad eller vilka är den sk ”Internationella Kvinnodagen” till för – Egentligen ??

Nu ett citat från bloggen ”Ideell Kulturkamp”:

Gudinnan Venus hörde av sig och lät meddela att om ni träffar på en feminist så säg till att gudinnan vill få sin symbol tillbaka. Venus som inte gärna själv kontaktar feminister säger vidare att hennes symbol är en religiös symbol och som inte ska användas som politisk propaganda. Många feminister är inte att förglömma våldsbejakande extremister som inte tvekar att bryta mot lagen.

Vidare säger kärleksgudinnan att något mer okvinnligt än en feminist finns inte. Gudinnan hade stötta feministerna om de haft förståndiga krav som exempelvis lika lön för lika arbete och arbetat för kvinnors rättigheter. Men feministerna av idag vill inte att det ska finnas kön. De vill inte att det ska finnas kvinnor.

Feminister påminner lite om antirasister. Förr sa antirasisterna att det fanns människoraser men att de var jämlika. Nu säger de att det inte finns raser allas. Förr sa feministerna att det fanns kön men de var jämlika. Nu påstår de att det inte finns några kön och att det bara handlar om social konstruktion.

Nej nu får det vara slut med dumheterna. Hjälp Venus att ta tillbaka hennes symbol från feministerna!

Venus-symbolen var ursprungligen tillkommen ur en spegel, och används också för metallen Koppar, samt Falu stad i Bergslagen…

 

Och när vi nu är inne på ämnet – FINNS det några ”Internationella Kvinnor” alls egentligen ? Hur ska dessa i så fall se ut ?? Tror ni också på ”Internationella Män” eller dito Barn kanske… ?? NEJ – FN:s Deklaration om de mänskliga rättigheterna slår fast, att alla människor har rätt till medborgarskap i en nationalstat – inget annat.

Multikulturalism, Ziganism och ”Flyktingtillvaro”  är inget bra livsval – för vi har alla rätt till en hembygd – här eller till exempel i UKRAINA…

Nästa generation kvinnor kanske blir friskare än Hängbröstfeminismens anhängare…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s