Låt er inte Passiviseras…

Att vara Hedning är att välja handlingens väg, och att inte låta sig passiviseras, som den svenska nomenklaturan med ”Magadan Magda” Andersson i spetsen vill. Hon vill ha lugna och passiva konsumenter, som inte låter sig oroas av det pågående kriget i Ukraina. Hon vill helst ha analfabeter från främmande länder; de som aldrig kan skriva och läsa, utan slött vegeterar i hennes välfärdsparadis, där du och jag betalar skatterna och tillhandahåller bidragen.

Men vi här på Hedniska Tankar låter henne inte lyckas. Vi glömmer inte bort kriget och folkmordet på Ukrainarna i denna den spirande vårens tid, Mars 2022 när jorden reder sig, ”föråret” firas och många tycker att vi skulle skriva om andra ting.

Bomber och granater fortsätter att regna ned över Mariupol och Kiev, där de ryska styrkorna inte kommit en enda meter framåt under gårdagen, och nu utför ännu en TOLO (tanknings- och Laddnings-) operation. ”Understanding the war in Ukraine” berättar om hur 14 000 muslimska legosoldater nu befinner sig i Ukraina, och till och med en tidning som Dagens Nyheter – alltid servilt regeringsvänlig fastän den säger sig vara ”oberoende liberal” vilket den aldrig är – bekräftar tendensen.

I Magdalena Anderssons Sverige försiggår ”skjutningarna” och bombsmällarna i diverse trappuppgångar oavbrutet. Samma muslimska drägg och ”Syrienåtervändare” här som där – kvinnor och barn skadas, och ingen svensk politiker vill vidta åtgärder som försvarar dem. Tecken finns på att Ryssland nu försöker angripa det Ukrainska civilsamhället, och mer och mer övergår till att attackera civila måltavlor, när de militära framgångarna försenas eller uteblir. Det är precis samma taktik som den kriminella dräggen försöker med i Sverige. Eftersom de inte har några militära maktmedel ännu, försöker de skrämma och terrorisera oss svenskar på andra vis.

Utomstående bedömare säger att det finns allt fler och fler tecken på att Putin nu också försöker få Vitryssland att gå in i kriget – bland annat uppges ryskt flyg flerfaldiga gånger ha använt vitryska flygbaser. Men i Söder och runt Cherson uppges de ryska styrkorna nu själva lida brist på underhåll, livsmedel och drivmedel. Spärrar väst av Bosporen nu, får de åtskilliga problem, och enligt Ukrainska källor kan de vara på väg att kapitulera – en liten ljusglimt i det mörker som omger oss…

Vi bör inte förtvivla, utan fortsätta göra motstånd. Både genom stöd till Ukraina och genom motstånd emot de proryska krafter, som finns också här hemma. Hedniska Tankar tänker fortsätta sin rapportering om kriget i Ukraina, tills den dag det är slut och vi själva – samt Ukrainas folk – vinner tillbaka fred och frihet. Idag är den femtonde dagen, sägs det. Det är inte en dag av seger, men av fortsatt kamp.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s