Det pågår FORTFARANDE en HEDNISK Ramadan…

Som ni märker har jag fått sysselsätta mig med andra och viktigare ting, och därför inte hunnit skriva på den här bloggen ett tag. I Ukraina pågår Rysslands orättfärdiga krig fortfarande, och kriget där är också en kamp emot Islam, emot Ramzan Kadyrov och hans Kadyrovister, ni vet alla dem som tillsammans med diverse inhyrt patrask från Syrien nu förbereder sig för att döda de mer än 1000 civila Ukrainarna i Azovstals underjord, där också resterna efter Azov-bataljonen, den sista och enda Brigaden Ukrainskt Marininfanteri och flera lokalförsvarsförband nu befinner sig.

Sanningen om vad som pågår i Mariupol. Bildkälla: ”Jomini of the West”, Maryland USA.

Svenska media underlåter konsekvent att visa bilder som dessa, bara för att vi skall hållas ovetande om den verkliga situationen.

Igår skickade man flera entonsbomber eller ”bunker busters” från inte mindre än sju stycken Tu-22 strategiska bombplan bara för att förstöra det sista öppna sjukhuset i Mariupol, djupt nere under Azovstal. Svenska media har förtigit alltihop, och vågar inte publicera en enda artikel om ämnet. Nödropen förklingar ohörda. Ukraina har fortfarande luftherraväldet, och förnödenheter och ammunition skulle mycket väl kunna släppas ned med flyg över Azovstal, för att hjälpa försvararna hålla ut, till dess att en säker ”humanitär korridor” skulle kunna ordnas, men trots fagra ord av FN, vägrar väst och den fria världen att hjälpa dessa människor.

Våra svenska journalister borde verkligen skämmas.

De flesta svenska media förolämpar fortfarande försvararna, och smädar de som tappert slåss för sitt eget land och sin överlevnad med att kalla dem ”högerextrema” och ”Nynazister”. Det råder inte den minsta tvekan om att landsförrädarna på SVT och annorstädes hela tiden upprepar Putins allra grövsta propaganda, och för den vidare.

På samma sätt sprider vår egen Nomeklatura, ledd av självaste ”Magadan Magda” propaganda och lögner om att Rasmus Paludan, som är Libertarian och därmed Ultra-liberal skulle vara ”nazist”. Detta är fel i sak, lika felaktigt som Putins propaganda, och återigen ser vi vad Svensk Socialdemokrati verkligen står för.

Libertarianer tror inte på en stark stat, varesig en Socialistisk eller Nationalsocialistisk, de är tvärtom motståndare emot all Socialism, vilket är viktigt att veta. Åter och återigen upprepar svenska journalister papegojmässigt makthavarnas litania, fast de mycket väl vet att alltihop är tomma lögner, och att alltihop är alldeles fel. Det är samma förtryckare här som där. Det är samma islam,  samma socialister både i vår egen statsledning och i Ryssland, och detta är mycket viktigt att förstå. Visserligen tar sig repressionen i Sverige just nu annorlunda och mycket svagare uttryck, och det Ukrainska kriget är ojämförligt mycket värre, men ändå…

Mer än 100 svenska poliser har skadats under påskhelgen, och felet är inte alls Paludans. Felet ligger hos islamisterna, och inte bara ”kriminella ligor”. Vi vet alla, att till och med muslimska mödrar och barn har gått man ur huse för att döda och skada svensk polis, trots alla lögner från vår Regering, trots alla innehållslösa bortförklaringar. Vi ser hur direkt odemokratiska partier som ”Nyans” får inträde i svensk politik, hur islamister infiltrerat också själva Poliskåren, och hur svenska politiker med Annie Lööf och andra i spetsen vill förstöra de sista resterna av vår yttrandefrihet, och hela tiden viker ned sig för våldet, hela tiden ”spelar med” i islamisternas spel.

När Ebba Busch Thor – en motsägelsefull kvinna som säger sig stå för kristdemokrati (a contradiction in terms – kristendom har inget alls med demokrati att göra, eftersom kristendomen precis som islam är en totalitär lära, som bara tillåter en enda gud) och som trots att hon påstår sig vara kristen uppenbart hycklar, och har tagit ett efternamn, direkt från Asatron – för en gångs skull säger sanningen, och säger att kraftfulla åtgärder – inklusive verkanseld – från Polisens sida faktiskt är fullt berättigat i vissa lägen (det torde vara helt uppenbart, liksom att det är helt uppenbart att Ukrainas militära styrkor har rätt att försvara det egna landet) blir hon omedelbart utskälld av Nomenklaturan, och dess små jollrande knähundar, som ständigt jamsar med islam och håller dess företrädare om ryggen.

Magadan Magda” – uppenbart ryssvänlig som hon är – har lovat att ”snabbutreda” NATO-frågan, och 9 maj skall ett beslut läggas fram. Vårt folk nekas rätten att hålla en folkomröstning, eller att ha det minsta att säga till om i saken, eftersom man fegt och lögnaktigt skyller ifrån sig om ”ryska påverkanskampanjer”.

Det är redan på förhand givet, att frågan inte alls blivit utredd eller genomlyst, och att Regeringen Andersson kommer att fortsätta styra vårt land rakt emot avgrunden genom att behålla sina traditionella, socialdemokratiska skygglappar. Alltsammans är en gigantisk skenmanöver. Magdalena Andersson har i själva verket  försökt sabotera även Finlands NATO-ansökan, och vägrat hjälpa Ukraina även när Zelensky bett om en tredje vapenleverans, vilket är allom bekant. Allt hon gjort är att ljuga, slå ut med händerna och hänvisa till EU, medan hon låter Ukrainas Regering stå tomthänt inför den ryska övermakten. Ni ska få se, goda medborgare – sanningen kommer nog fram så småningom…

Hon har också – via ”Pudlar” och knähundar på UD -nekat till att delta i återuppbyggnaden av Kherson oblast och Mykolaiev, i vars närhet Gammalsvenskby ligger. Hon nekar fortfarande de svensktalande i Ukraina all hjälp, förnekar hela vår historia, nekar varje form av ansvar – men muslimsk massinvandring och import av somaliska analfabeter fortsätter hon såklart att stödja – målet är ju att skaffa sig fler röster inför nästa val, och ända sedan Fredrik Reinfeldts Sverigefientliga dagar har detta varit målet för alla svenska Regeringars befolkningspolitik. Etniska svenskar skall konsekvent missgynnas, och göras till en minoritet i åtminstone delar av sitt eget land.

I hårt väder, krig och kris – då behövs en STRAM KURS helt UTAN KOMPROMISSER. Ned med Islam ! Bort med Magdalena Andersson !!

 

Konsekvenserna av den politiken har vi fått se i Påsk, samtidigt som Media nu förbereder Nomenklaturans slutseger genom att kalla Paludan för ”nazist”, extremist och så vidare. Visst är han en provokatör, det medges, men han har faktiskt en förnuftig politik, för när vårt land hotar att segla omkull, MÅSTE man hålla en stram kurs, och fokusera på det egna folkets överlevnad – liksom man gör i Ukraina.

Islam, Kristendom, Putinism och andra totalitära läror är alla folks fiender, och de både kan och skall bekämpas.

Vi här på hedniska tankar kommer att fortsätta bränna koraner, vi kommer att fortsätta bekämpa både islam och kristendom och all socialism, oavsett under vilken falsifierad Panama-flagg den seglar. Oavsett lögnerna från SVT, SvD, DN och alla media. Oavsett all skit, som våra makthavare försöker tuta i oss etniska svenskar.

Vi fortsätter protestera med alla medel och om så bara i symbolisk form, för som Lars Wilks och många andra kommer vi använda till och med humor och satir som vapen.

VI HEDNAR LANDET – och VI GÖR DET NU – LÅT OSS HEDNA DEM MED BACON !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s