EXTRA: Hur du FORTSÄTTER fira en Hednisk Ramadan

Ramadan är inte över än – och den månaden ska vi etniska svenskar fira på HEDNISKT vis, för Ramadan är inte ”en svensk tradition” trots lögnerna i media. Förtryckar-ideologin skall bekämpas – med alla tillgängliga medel – och vi låter en Hednisk Ramadan följas av en lika Hednisk Al-fitr, så mycket ni vet det, särskilt som vi nu passerar det stora Vandadisblotet, som de kristna kallar Valborg, efter ett icke-historiskt, icke-existerande ”hitte-på helgon” som skall ha bränt och förstört fredliga polyteisters helgedomar under det fjärran 800-talet, men som idag bara representerar en död katolicism, som inte har det ringaste med vårt Sverige att göra.

Mer om Vanadisblotet, och Frejas månad – som nu tar sin början – kan ni läsa här ovan under ”Vårblot” där april månads Segerblot, Ostara och Vårdagjämningen också behandlas, för även Påsken är som ni kanske vet en renodlat Hednisk fest – som de kristna försökt ockupera och bastardisera, och handla om deras fruktansvärda dödsgud, som torterat ihjäl sin ende son – och andra hemskheter. Typiska brott, som de kristna alltid begått, och fortfarande begår. Ni kan också använda denna händiga tagg, för vi har inte förkortat vårt artikelarkiv på ett tag, och har fortfarande över 600 garanterat hedniska inlägg ute på nätet.

Vi hoppas att ni alla läsare därute slänger en koran (och gärna en bibel också) direkt in i Valborgs-brasan detta år, så gör ni hela mänskligheten en god gärning !

Freyja Freya Freja – Hon tänder hoppets eld, dansar och renar. Vanernas Dis är Valborg. Gudinna för krig, kärlek och magi…

Våra kollegor är många och hårda. Vi har umgåtts med en verklig Hallänning den tid vi varit borta från redaktörsstolen, och även om vi inte talar om självaste Carl Bildt den här gången – som bekant bloggar han också – utifrån ett renodlat Nordiskt perspektiv – och han säger just nu bland annat, att vi inte kan tillåta en kärnvapenmakt som Pakistan att sätta sig över den internationella rätten. Också yttrandefriheten måste försvaras, här som i Delhi och i Halland, och det har vi hedningar tagit fasta på.

Vår halländske bonde – med tjänstegraden major – har inte mindre än fem dagar i rad setts äta en frukost, mitt under Ramadan vars grundbeståndsdel sett ut såhär. En hel skål med hårdstekt bacon, en hel filtallrik full med rågat mål, så att en hel hög av bacon bildats. Så har han tagit en mycket liten klick äggröra som sås, och därtill en mugg starkt, svart kaffe, så trögflytande och hett, att en sjutums järnspik inte skulle sjunka, ifall du släppte ned den i muggen.

Detta är hans enda frukost, för så gör folk av äkta svensk bondestam.

Lt Col Kilgore was right – Let’s all do as Lt Col Kilgore !

Jag har själv umgåtts med män från Quatar, som trots vad deras Regering påstått om Sverige – vårt Sverige – ätit ärtsoppa med fläsk, vid minst tre tillfällen och tre torsdagar. Det hedrar dem, och jag är tacksam över att ha fått möta såpass hederliga och redliga män – samt en dito kvinna. Alla åt de fläsk med mig, vid mitt bord, för även Koranen innehåller Särartsbestämmelser, som helgar självaste Särimner, och de bestämmelserna säger bland annat, att i krig eller i ett fläskätande land, där ingen annan föda finns, kan var muselman och Mohammedan gott reda sig och föda sig på bacon och annat, ty man bör följa det lands sed, i vilket man för tillfället befinner sig – och krig eller förberedelse för krig, som till exempel en större internationell övning, kan i det fallet alltså kvitta lika.

Tänk nu om alla islams utövare vore lika kloka, och kunde inse Särimners sanning ?

Den rättsinnige krigaren vet att Valhall existerar, men att det endast och endast bara är en högre makt, som väljer vem som skall ha tillträde dit, för människorna fäller domar som är vrångvisa och dumma !

Och om nu överstar och överstelöjtnanter – för det är på den nivån jag nu befunnit mig – att tillsammans med mig kan äta Särimners kött, och vara vidsynta nog att göra det, då frågar jag er – ni hedna och ni ludna – Är icke dessa värdiga att dricka ur min egen och högst personliga Melleruds vattenflaska – för vi vet ju allihop att Det Är Hårda Bud I Mellerud ?

Ja, sannerligen sannerligen säger jag eder – det finns igen verklighet utanför Särimner, och jag är hans profet !

 

”Och Valborgs dag skall sedan aldrig mer gå tyst förbi,
från detta år till Ragnarök och Världens slut
Men Särimner man minnas skall och äta bacon

Vi få, vi ytterst få – Vi lyckliga bröder alla
För den som i rättvis kamp sitt blod nu spiller
med mig själv – skall min broder bli –
hans hela förra liv till trots.

Denna dag skall snabb befordran ge
och Azovs anda, Azovs män
skall leende nu visa vägen
till Valhalls sal och bättre tider.

Men kärringar i Sveriges Riksdag
bör skämmas inför folk och land
och hålla käften sen när någon talar
som firat har med mig sin Valborgs dag !”

(aningen fritt efter William Shakespeare, Henrik den V:e)

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s