Jim Lyngvild håller Sommermarked

Jim Lyngvild, Danmarks störste modeskapare, entrepenör och fliseknuser par preference, öppnar sin traditionella Sommermarked den 4 – 6 Juni 2022 – nu när vi ändå behandlat det här med turism, entrepenörsskap och kommuners profilering i föregående inlägg. Att köra väck ”svenska” kyrkan från Frösön, där den inte hör hemma – vore en välsignelse för Östersunds Kommun, och skulle öka turismen där fyrdubbelt eller tiodubbelt.

Vid Ravnsborg finns redan ett existerande Gudahov och dessutom säsongvis återkommande marknader – Varför har vi inga offentliga Gudahov i Sverige ??

I Danmark – ett yndigt land som ER ”Fröjas sal” tar man hand om sin nationella kultur och historia på ett helt annat sätt än i Sverige. ”Visit Faaborg” den lokala turistbyrån på Fyn, gör reklam för Hr Lyngvilds arrangemang både på danska och engelska – och biljetter säljs också på Hr. Lyngvilds egen sajt för ändamålet.(De maa ha billett!)

Grand Danois, Ölhunden Glammer !

Förra året hölls inget arrangemang på grund av Covid-19, men detta år är alla välkomna – och Hedniska Tankar rekommenderar det hela ! Hr. Lyngvild själv har sin vana trogen nyligen uttalat sig i de danska bladen, som ni kan läsa på länken här. Han har nyligen varit synlig i Billed-Bladet, ett slags dansk Bild-Zeitung, där han berättar hur han blev Asatroende, och TV programmet ”Vild, Vildere, Lyngvild!” har blivit sänt i danska TV 2 en dejlig fredags aften !

Sån sku’ de vaer !

Eftersom Jim Lyngvild är en givmild man, och därmed en god Jarl, hoppas vi något av inkomsterna från marknaden går till att via frivilliga gåvor bistå återuppbyggnaden av Ukraina – det är ett värdigt mål !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s