KATOLIKER I TYSKLAND HAR FÖRGRIPIT SIG PÅ ÖVER 1000 BARN – SKA VI HA DEN RELIGIONEN I SVERIGE ??

Svenska dagbladet rapporterar idag om hur 200 katolska präster rutinmässigt och systematiskt förgripit sig på barn i ett enda av Tysklands stift, nämligen det i öl- och turiststaden Münster. Till detta kan läggas otaliga sexövergrepp på minderåriga, som katolska kyrkan begått hela Världen över.

Kerub-stjärtar, ”Änglabarn”, Knubbiga små ”Bambinos” och Bebis-dyrkan med jesus i Krubban... Det luktar PEDOFIL-RELIGION lång väg om kristenheten, och det är i själva Teologin eller den kristna tron som det ONDA sitter…

Och ändå stöder den påstått ”svenska” eller rättare sagt Evangelisk-Lutheranska kyrkan i Sverige genom sin skenheliga och lismande ärkebiskop Antjé Jackélen de här övergreppen, samt närvaron av katoliker i Sverige. Varför skall vi alls ha dem i vårt land ? Kan man säga, att de ”berikar” oss, när de hela tiden uppför sig såhär emot våra barn ?

Enbart i Münster har man nu upptäckt 610 nya offer, enligt vad SvD erfar, men mörkertalet är stort, och den verkliga siffran kan vara tio gånger högre, alltså omkring 6000 personer, som utsattes för de katolska sexbrotten mellan 1945 och 2020. De brott som troligtvis begåtts under 2021 och i år är heller inte medräknade i en forskningsrapport från Universität Münster, som i alla fall nödtorftigt försökt få stopp på de sedvanliga kristna galenskaperna, övergreppen och det ständiga rövknullandet inom alla dessa kristna kyrkor..

Detta är Katedralen i Münster… På dess utsida sitter fortfarande tre burar, där människor TORTERADES TILL DÖDS så sent som på 1500-talet… VARFÖR ska vi ha en sån här religion i Sverige ?

Man har dokumenterat hur Biskopar och stiftsledning hela tiden systematiskt försökt ”mörka” och skyla över övergreppen, som i de flesta fall begåtts mot minderåriga barn. Rapporten slår även fast att stiftets ledning mörklagt det som hänt och endast ingripit för syns skull. De flesta av prästerna som misstänktes för övergrepp förflyttades endast, i stället för att få rätten att arbeta som präst indragen.

 Biskoparna och andra tjänstemän i stiftsledningen var i vissa fall mycket väl medvetna (om övergreppen), säger medförfattaren Thomas Grossboelting.
– citat svd 2022-06-11

Tidigare skall hans helighet Påven ha erkänt att minst 2 % av alla Katolska präster och religiösa funktionärer är pedofiler. Nu kommer det fram, att den verkliga siffran är minst 4-5 %. Många av prästerna var också serievåldtäktsmän, och stod för tiotals övergrepp vardera, enligt vad SvD uppger. Om dessa siffror är sanna, innebär det att det finns minst 500 katolska sexualförbrytare som tagit sig in i Sverige, och som nu går lösa här – i vårt land. Hur många offer och minderåriga barn de i så fall redan förstört och gett men för livet får väl vara osagt, men om de tyska siffrorna är relevanta som mått, kan det röra sig om minst 15 000 personer !

Hundratusentals svenska soldater har DÖTT under tre århundraden och mer för att vi skall hålla Katolicismen UTANFÖR vårt land. Skall deras offer vara FÖRGÄVES ??

Varför kastar vi inte ut katolicismen ur Sverige, och totalförbjuder den – eftersom den är uppenbart brottslig, tillika farlig för hela vårt samhälle ?

Hur ska barn och vuxna i Sverige veta vem som är ”Fader 5%” och KATOLSK PEDOFIL ? Med tanke på hur många barns liv som FÖRSTÖRS för all framtid, är det  dumt att ”chansa” och låta sådana religioner vara kvar i landet…

 

Religionsfrihet är inte detsamma som frihet att begå de allra mest ohyggliga brott i den kristne gudens namn, och att rutinmässigt förstöra tiotusentals människors liv för all framtid. Det kan tvärtom vara detsamma som frihet från skadliga, kränkande religioner. Katolicismen MÅSTE förbjudas !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s