Sommarstängt på Hedniska Tankar

En nationaldag och en misstroendevotering har passerat i det som en gång var Svenskarnas land. Diverse kristna sekterister har utlöst en fullkomligt verkningslös, idiotisk och världsfrånvänd ”böndag” under Nationaldagen, och muslimernas allmänna grasserande är inte mycket bättre. Vi ägnar de följande veckorna innan Midsommaren åt våra Husfrejor, och att städa i artikelarkivet.

Hedniska Tankars redaktion är extremt less på att leva i ett land, där nästan ingenting fungerar som det ska längre. Regeringen Anderssons totala misslyckande i såväl säkerhetspolitiken, utrikespolitiken allmänt samt de alltmer patetiska försöken att skapa lag och ordning inom landet, lämnar vi därhän för ögonblicket. Vi uppmanar alla våra läsare att rösta på oppositionen, detta valår, och å det kraftigaste verka för en hednisk förändring.

 

6 tankar om “Sommarstängt på Hedniska Tankar

 1. Rösta på oppositionen det innebär ju en röst på kristdemokraterna det uppmanar du väl ändå inte till?
  Med vänlig hälsning, peter

  Gilla

  • Nja, det finns fler att välja på – Kristdemokrati är ju en ren självmotsägelse – Hur kan de bara ha en enda gud och sedan kalla sig demokrater ?

   Gilla

 2. Det är viktigt att komma ihåg att inte alla svenskar, eller nordbor, är ”vårt folk”. Det har alltid funnits förrädare, nidingar, och degenererade människor. Då som nu.

  Så håll dig till dem som är vårt folk, de som vill oss väl. Och låt inte de andra ta din energi. Vi är många som uppskattar dig som kulturbärare och allt du lärt oss och jag hoppas att du önskar fortsätta detta.

  Det är alltid mörkast före gryning, och Sverige hade inte kunnat fortsätta som de var ändå. Kan hända att denna totala kollaps tillslut kan vara vår räddning… Man bygger inte nytt på rutten grund.

  Varmt tack för allt och glad midsommar från Halland
  /Ebba

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s