”Bögens Vecka, Bögens Vecka – Men nu så FÅR DET FAKTISKT RÄCKA !!”

Det ligger en lätt stjärtlukt över vår huvudstad. Doften av fekalier eller med andra ord ren skit, blandad med vaselin bildar liksom en frän stank, som smyger längs trottoarer och stränder i vårt Sommarstockholm. Den sk ”prajd” veckan skall firas, och man förutsätter från Statsmaktens sida att vi alla skall känna någotslags ”stolthet” för att en del personer blivit homosexuella, och tycker om att knulla varandra i röven. Själv förstår jag inte vad som är så förfärligt intressant eller lockande med just röv-sex, och varför detta skall ha statsbidrag, när inga andra former av kärlek eller sexuella yttringar skall ha bidrag från vår stat.

Varför anser man egentligen, att just homosex skall vara finare än all annan sexualitet ?

Varför skall just homosex premieras, men aldrig någonsin vanlig heterosexualitet, som väl ändå omfattas av sådär 80-90 % av befolkningen i landet ?

Vari ligger vitsen med anal- och rövsex ? För detta vårt samhälle framåt ?? Blir där några barn gjorda – och får man stabila familjer, en bra framtid för vårt land eller nya etniska svenskar och skattebetalare genom att hela tiden hylla det eviga rövsexandet, och höja detta analens nya prästerskap till skyarna med ständigt mer och mer reklam för bögeri, eller hur bra, charmant och alldeles je ne sais qua comme d’habitude förtjusande det är att vara en riktigt kladdig fjolla ?

Dessa Herrar, Damer eller vad de nu är säger sig få ”för lite respekt” av det svenska samhället. VAD BEROR DET PÅ tror ni – ”Som man är klädd blir man hädd” säger ett gammalt svenskt ordspråk…

Evig hedonism eller blatant sexualisering av det offentliga rummet ligger inte i den svenska hedendomens natur. Visst, Loke finns och han kan väl accepteras, men man behöver inte höja honom i ära eller ständigt stå och kalla på honom. De flesta homosexuella jag för min del känner vill faktiskt bli betraktade som vanliga människor, och de fjantar inte omkring på gatorna iklädda krullperuk, jättestora dildos eller vattenfyllda kondomer. Och skulle jag och min flickvän – till exempel – bära sig åt som under en bögfestival, en vanlig dag i November på en busshållplats nära dig, ja då skulle vi för det första bli tagna av Polisen, för det andra hamna i mörk arrest för brottet Förargelseväckande beteende som fortfarande finns i den svenska lagboken, och för det tredje ådra oss en ganska så kraftig förkylning, efter vad jag antar… Så varför alla dessa stjärt-osande bögfestivaler ?

Om en helt vanlig heterosexuell man styrde ut sig såhär – så skulle han dömas för Förargelseväckande Beteende – men är man fjolla – se då går det genast jättebra !

Man gagnar inte de homosexuellas sak genom att bära sig åt som en stor djävla clown, och springa runt och ofreda folk på gator och torg. Bögars eventuella rättigheter i Iran, Turkmenistan, Långtbortistan eller var ni nu vill gynnas heller inte åt något sådant beteende, och man förbättrar inte situationen i Vladimir Putins Ryssland genom allmänt bögeri i Stockholm heller, ifall det nu var syftet med alltihop eller det var det man ville göra..

Visst finns det MÅNGA Homosexuella som helt säkert förtjänar MER respekt… Men det är inte ADHD-HBTQB maffian eller RFSL:s Fjollbögar… Respekt är inget man FÅR med ren automatik… det är något man FÖRTJÄNAR, exempelvis via hårt arbete eller normalt beteende…

Ville vår stat tjäna pengar, så kunde den sluta skämma ut alla oss vanliga svenskar med de här pajas-fasonerna, som man nu ska ordna över hela riket, och betala ut tiotals miljoner för. Vi kunde ha en FAMILJEFESTIVAL istället, som hyllade helt vanliga småbarnsmorsor och dito farsor, samt alla de svenska föräldrar som yrkesarbetar samtidigt som de föder upp sina barn, och därmed tryggar vårt samhälles fortbestånd. Det vore faktiskt värt att känna just STOLTHET över, och dessutom värt att fira – för alla dessa 80 % eller mer av det svenska folket får aldrig någonsin sin egen mässa, eller ”prajd” hur det nu kan komma sig..

 

Vad ÄR Stolthet egentligen ? Och vad är VÄRT att känna sig STOLT över ? Är det inte ett naturligt föräldraskap kanske ? (Man får inga barn genom ANALEN…)

Nuförtiden TVINGAS till och med svenska treåringar och andra barn ut på gatorna och stå och vifta med Bög-fanor medan barn i Bosnien lär sig vifta med IS-flaggan… Och på 1930 talet, vet ni – ja då skulle där viftas med andra sorters fanor... Överallt handlar det om INDOKTRINERING och sjuka värderingar, som tvingas på det uppväxande släktet, till ingen nytta alls för respektive samhälle..

Mycket tyder också på att Kristendomen är en Bög-religion. Dess grundare drev omkring på landsbygden i Galliléen tillsammans med tolv skäggiga män, men gifte sig aldrig, och skaffade aldrig barn, samtidigt som han mässade en massa om ”jamen käärlek” osv. När vissa kristna dyker upp i denna bloggs kommentarsfält, och frågar varför jag inte ”tagit emot Jesus Kristus” som de säger, ja då har jag bara en enda sak att svara dem. Det är därför att jag INTE är BÖG utan faktiskt 100 % hetero. Jag betackar mig för denna jesu krysti kärlek, eftersom jag älskar kvinnor, inte män. Så är det, och om ni har svårigheter med den saken, så kan ni ju läsa något annat. Ni behöver inte alls läsa denna text om den skulle förarga er – men att få läderbögar, liderliga fjollor och apkoppor upptryckta upp i ansiktet ute på stan, ja det vill man inte – och se där skillnaden mellan bloggar och den ständigt fortgående sexualiseringen av ett helt samhälle, som nu bedrivs med statligt stöd…

Jajamensan – så var det – Och det är ju ett argument så gott som något, eller hur kära Fikusar ?

Om de homosexuella vill bli tagna på allvar, ha de rättigheter som tillkommer oss alla och kunna leva normala liv – ja då gäller också att de sköter sig, och uppför sig just som det tillkommer en normal människa. Man behöver inte ägna sig åt förargelseväckande beteende, eller att fåna sig offentligt. Man kan vara som vanligt, bara – och vara sig själv. Jag säger inget om ifall man nu iför sig clown-dräkt, lösnäsa eller dricker brännvin och spyr på sin nästa i slutet sällskap – det står envar fritt, och på en avskild fest ihop med ”likasinnade” tycker jag att det är ok att göra vad man vill, inklusive proffsboxning, kaffe-kalas eller att helt enkelt urinera på varandra – ifall man nu vill just det.

Jag ser inte heller, att rikets lagar skulle förbjuda detta, eller andra aktiviteter i samma stil, förutsatt att de inte involverar barn eller djur.

Men att sexualisera det allmänna rummet, att förnedra människor på gator och torg, onanera och orena framför barn och kalla det för ”Prajd” och sen påstå, att vi alla skall vara ”stolta” just för det, och för att vi får hela vår tillvaro sexualiserad med ett slags sex vi för det första INTE VILL HA och för det andra inte tycker om – ja varför skall vi behöva stå ut med det ??

Jo – detta är faktiskt FAKTA. I the US of A, nämligen…

2 tankar om “”Bögens Vecka, Bögens Vecka – Men nu så FÅR DET FAKTISKT RÄCKA !!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s