Ryssvännen William Frykfeldt på SVT vill förvrida historien..

Så har det nu hänt igen. Ännu en ryssvänlig historierevisionist på SVT eller vår Statstelevision har avslöjat sig. Det har länge varit absolut bevisat, både av den svenska regeringen och av flyghistoriker att Sovjetunionen bombade Borgholm på Öland 24 Juli 1942, men nu försöker historierevisionisten William Frykfeldt förvrida historiska fakta med hjälp av den lokala hembygdsföreningen. Han har skrivit inte mindre än två tendentiösa artiklar för SVT Småland, där han rakt fram påstår att bombningen med ett otal brandbomber skulle varit ”mystisk” trots att man klart identifierat kyrillisk skrift på bombsplittren efter det att ett otal brandbomber och 8 stycken sprängbomber om 350 kilo släppts emot en oskyddad svensk stad. Att den svenska Försvarsmakten hela tiden haft glasklara bevis, avfärdas genomgående av ryssvännen och historierevisionisten Frykfeldt – och vi måste fråga – Vad har han egentligen på SVT att göra ?

Det är ynkligt att åse krumbukterna från vår Statstelevision, och då som nu finns det sådana, som hela tiden går Rysslands ärenden. På 1940-talet gällde det halva Europa. Nu gäller det Ukraina, och ett krig som fortfarande pågår.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s