Svenska Psalmboken inte tillräckligt ”Woke” – ÄNNU MERA AdHd-HBTQB(i) PÅBJUDES !!

De kristna i landet och inte minst den påstått ”Svenska” Kyrkan upphör aldrig att förvåna. De har själva låtit kungöra att de ska göra om hela Psalmboken och kasta ut alla välkända gamla folkmelodier i ett billigt försök att ”ta poäng” på Politisk Korrekthet och försöka framstå som mera ”Woke” vilket de tror skall locka allt fler och fler grupper i samhället, och få dem att krypa till korset allesammans, genuflektera och ha sig.

Reklam för Homosex är den nya trenden, och såkallad ADHD-HBTQB(i) – alltså ett närmast sjukligt, hastigt påkommet beslut att göra bögar av barn (eller själv göra sig till bög) och andra saker och ren förkortnings-sjuka, som hos KPLM(r) på sin tid – det nya i:et inom parantes står väl antagligen för Idiot – är något som kyrkan inte försummar att genast haka på. Plötsligt vänder man upp och ned på hela Bibeln – ändamålet helgar medlen – och gör allt för att bli populär – fast blir man egentligen det..??

Den kristna dagstidningen ”Världen idag” håller inte med om värdet av de senaste skattefinansierade spektaklerna- som du och jag och alla andra som arbetar får betala, betala och betala… ”Panem et Circenses” som det hette på den dekadente Caligulas tid, eller ”Bröd och Cirkusar” – allt i ett fåfängt försök att locka massorna… Flaggviftande och skränande drar de kristna genom huvudstadens gator, fast vad tjänar det till ?

Nämen Usch Usch Usch – Ebba Busch !

Vår Regering ska ha framställt ett nytt lagförslag i ”transbejakande riktning” och man förväntar sig att de såkallade Kristdemokrafterna röstar med – fast vad har kristendom med demokrati att göra ?

Flera personer är nu, bland annat på sociala medier, frågande till om de fortsatt kan ge partiet sin röst. ”Som kristen kan man inte gå med i detta spektakel. [Det blir] Kristna Värdepartiet för min del”, skriver en person i en kommentar på Facebook. ”Undrar om vissa av KD:s nuvarande företrädare missat de kristna värderingar som var grunden för partiets bildande”, funderar en annan person.

Riksdagsledamöterna Tuve Skånberg och Hans Eklind, som båda representerar detta parti – för egen del anser jag att religiöst motiverade partier inte har i Sveriges Riksdag att göra överhuvudtaget – lär ha sagt: Inte med den agendan, med sexuell lössläppthet och drogförhärligande. Pride är inte primärt för att stå för alla människors lika värde utan det är för att promota RFSL:s agenda där bland annat acceptans av prostitution ingår.

RFSL:s högsta ledning är också kända för att ha gjort flera uttalanden, där de argumenterar för en legalisering av pedofili. Frågan är väl då om även det ska anses ”stå i samklang” med det kristna budskap som Ebba Busch och Kristdemokraterna säger sig vilja företräda. Kommer man försöka med röstfiske och nya psalmer även där – fast ”gud som haver barnen kär” finns ju redan…

”Knubbiga Små Bambinos och Söta Små Kerub-Stjärtar… Mycket av den kristna bildkonsten är helt klart PEDOFIL liksom hela den sliskiga mytologin kring ”det oskyldiga Jesusbarnet” ni vet...

Själv föreslår jag på stående fot att Psalmen ”Det är en Ros utsprungen” genast byts ut emot Kristet Utseendes fina sång ”Kairos Fjollor”. Den som inte OMEDELBART håller med stämplas som ruskigt intolerant och hatisk till natur, samt blir föremål för ett större mediadrev. Allt som betyder något är ju ändå det kristna utseendet, eller hur – men inte längre själva innehållet, för det vill vi inte veta av i alla fall… Protester tolereras inte alls, sanna demokrater som vi naturligtvis är, och bara såå toleranta – så åt alla, som dristar sig att ha det minsta – ja vi säger det minsta – av en egen åsikt, skriker vi klämkäckt och taktfast ”Fascist-jävel !

Sedan totalförbjuder vi även ”Den Blomstertid nu kommer” som psalm.

Istället ersätter vi den tvångsmässigt med Onkel Kånkels värdefulla komposition ”Homo-Tider” och förklarar en gång för alla, att detta är det allra yppersta som vårt samhälle kan erbjuda av konst och litteratur.

Tycker ni inte själva att det blir Jätte-Jättebra så, Ebba Busch och alla Kristna ??

Ja – kort sagt…

Homotider !
Jag känner att jag börjar få fjång
(Homotider)
Det måste vara bögsäsong

En riktig gaysauna här i det gröna
Överallt hör man bögarna stöna
Jag min penis med stjärt ska belöna
Om jag är gay för dig!

Homotider gay gay, homotider
Ollon mot ollon och pungar som möts
Homotider gay gay, homotider
Penis mot rövhål och skinkor som nöts

(Homotider)
Jag känner mig kåt som en hund
(Homotider)
Du kan väl ligga på mage en stund?

Tänk att ligga naken på stranden
Med penis djupt i en bög från de Arabiska landen
Som pillar pung med den andra handen
Det vore helt o'gay för mig!

Homotider gay gay, homotider
Ollon mot ollon och pungar som möts
Homotider gay gay, homotider
Penis mot rövhål och skinkor som nöts
Homotider gay gay, homotider
Finger i anus, bajs i min mun
Homotider gay gay, homotider
Förskrynklade könsförvirrad penis och pung

(Homotider)
Det känns som om min stjärt är för trång
(Homotider)
Din penis har sånt jätteomfång

Vi kan leka perversa lekar
Vi kan ballen i solen steka
Vi kan anus med penis smeka
Om det é o'gay för dig!

Homotider gay gay, homotider
Ollon mot ollon, pungar som möts
Homotider gay gay, homotider
Penis mot rövhål, skinkor som nöts
Homotider gay gay, homotider
Finger i anus, bajs i min mun
Homotider gay gay, homotider
Förskrynklade könsförvirrad penis och pung
Könsförvirrad penis och pung
Könsförvirrad penis och pung
Könsförvirrad penis och pung

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s