Partiet ”Nyans” är Avslöjade

Det är valår i år, och vi står inför ett högst osäkert parlamentariskt läge med åtta partier, varav en del helt säkert inte har i vårt nationella parlament – Riksdagen – att göra. Själv önskar för dagen jag bara att mitt dygn hade 48 timmar, så att jag hade lite mer tid att i Tors anda bekämpa alla dessa mörka krafter – för religiöst motiverade partier kan inte och skall inte få tolereras i vår Riksdag.

Jag har försökt vara tydlig på denna punkt och tydlig nog med vad jag anser om detta i det förgångna, och jag är så ännu.

För en tid sedan började Dagens Nyheter och svenska media skriva om den korruption, och de tydliga brott emot Vallagen och svensk lagstiftning som råder inom Partiet Nyans, ett Islamistiskt extremparti, som nu tävlar med våra gröna och röda Kommunister och såkallade Kristdemokrater om vårt folks röster. Sedan när var då kristendomen – denna ”islam light” någonsin demokratisk ?

Partiledaren för ”Nyans”; en viss Mikail Yüksel står på listorna till 16 olika kommunalval, ett uppenbart brott emot Vallagen, eftersom man bara kan kandidera till valet i den kommun där man faktiskt är bosatt, av uppenbara skäl. Peter Esaiasson, Professor i Statsvetenskap vid Göteborgs Universitet, kallar det för uppenbart bedrägeri, och därmed ett lagbrott. Varför grips då inte Partiet Nyans ledare – om lagbrott föreligger ?

Det har också framkommit, att var sjunde kandidat på Partiet Nyans Riksdagslista är dömd för grova våldsbrott. Det rör sig om ett tiotal namn. Sådant förekommer inte i normala partier, men tydligen skall man tolerera detta här. Är sådana kandidater ens valbara i allmänhetens ögon ? Sverige har i alla fall hittills inte varit något fullständigt ”Trumpilandia” – men här rör det sig om en liten grupp aggressiva extremister, som ledande politiker och etablerade partier rakt fram står och tolererar, och inte ingriper emot – eller åtminstone kommenterar… Varför ? Vad kan det bero på ?? Finns det som i fallet med de ”Grå Vargarna” inom Miljöpartiet personer också inom exempelvis svensk Socialdemokrati, som i själva verket sitter och sympatiserar med extrem islam ?

Det rör sig inte bara om misshandel, ofredande av meningsmotståndare och annat sådant – utan också om narkotikaförsäljning och dataintrång – alltsammans saker som begåtts av ledande medlemmar inom Partiet Nyans sen när blev detta politiskt acceptabla metoder i en demokrati ?

Tidningarna Helsingborgs Dagblad och Sydsvenskan har granskat de 25 personer som kandiderar till höstens val för partiet i Skåne, och funnit att fem av dem bland annat skrivit om att ”krossa judarnas huvuden” och liknat shiamuslimer vid ”grisar”. Detta trots att Nyans falskt och felaktigt marknadsför sig som ett ”anti-rasistiskt” parti. Är då inte Anti-semitism att likställa med rasism – eller hur skall man definiera det ?

Bedrägerierna i Kommunalvalet har spritt sig över hela landet, men Valmyndigheten tycks inte vilja ingripa. Partiet kandiderar i 24 kommuner på sammanlagt 335 listplatser men med endast 81 kandidater, enligt Dagens Nyheters kartläggning. Samma namn dyker upp på var och varannan lista. Partiledaren Mikail Yüksel själv återfinns på 16 kommunlistor.

Hur länge skall vi etniska svenskar behöva acceptera det här beteendet från Islam, och den religionens företrädare ? Hur kan man felaktigt påstå att det ”berikar” samhället att vår Parlamentariska Demokrati sakta men säkert håller på att avskaffa sig själv, och att de här skumraskfigurerna kommer in på valbar plats i våra demokratiska församlingar ?

Varför ger vi dem miljontals kronor i Statsbidrag, till en verksamhet som bara skadar hela vårt samhälle ?

Inte en enda skattekrona borde komma följande organisationer till del, om ni frågar mig.

Avskaffa Monoteismen – och låt oss göra det NU – i det här valet. Om ni – mina svenska läsare – alls värderar er frihet högt och älskar ert eget land, så välj åtminstone ett av de etablerade partierna – och inte solklara Rasister, fiender till all Yttrandefrihet och Demokrati, som vi snarast borde utvisa ur landet..

INGEN Islam i vår Riksdag – INTE heller i svensk politik

En tanke på “Partiet ”Nyans” är Avslöjade

  1. Pingback: Partiet ”Nyans” är Avslöjade | Varjager's Weblog

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s