”Valet och Kvalet, Kvalfylld Kvalificering” del 2

Jag ser hur människor köar i timtal i mitt förortscentrum under lördagen den 10 September. De får stå på gallerians golv, och kön – som när jag stegar fram bredvid den, visar sig sträcka sig runt halva kvarteret och mäta närmare 300 meter. Samtidigt försäkrar oss Statsmedia, att det nu bara skiljer 13 000 röster mellan ”blocken” enligt vad Regeringstrogna Aftonbladet samt undersökningsfirman Demoskop räknat ut. Vem eller vilka intressen äger den, förresten ?

SVT tillägger förnumstigt att ”också andra siffror finns” och att dessa, hämtade från SvD respektive SIFO (”Sällan Infrias Förutsägelserna Ordentligt”)  skulle tyda på att det skiljer cirka 60 000 röster. Men skillnaden är kanske totalt betydelselös, eftersom våra politiker – av alla partifärger – nu skrikande som stuckna grisar framträder i Tv-rutan och vrålar till oss att ”varje röst räknas”.

Bildkälla: TT

Allra värst skränar och skriker ”Magadan Magda” Andersson på Torget i Rinkeby, där hon enligt tidningen Barometern påstått att ”Det vi älskar är under hot” samtidigt som hon under lite lätt skenheliga former avbrytit sin TV-intervju i gårdagens SVT-utsändningar för att omfamna sina ”super värvare” i sektor Nordväst. Det är delvis sanning, eftersom denna kvinna älskar makten mer än någonting annat, liksom hela Nomenklaturan och sitt eget Maktparti.

Vi såg redan förra valet hur desperat Nomenklaturan klamrar sig fast med hjälp av ”Akbar Annie” och vilka kategorier av röstande man nu försöker ”snabbvärva” och vilka det är, som denna luggslitna Regeringskoalition försöker förlita sig på.

Jag kan själv med egna ögon se, hur människor tvingats köa som boskap. Gamla svenska pensionärer, så trötta och utslitna att de knappt kan stå på benen. Barnfamiljer med skrikande, snoriga ungar. Gravt ”multi”-handikappade i rullstol, uppenbarligen med en mental förmåga, långt långt under genomsnittet. Under förra valet fanns flera artiklar i pressen om valfusk, och det avslöjades också hur ett visst Regeringsparti sände sina nya ”supervärvare” till sjukhem och hospice, ungefär som en icke-svenskspråkig ”hemhjälp” åt dessa gamla. Syftet var förstås ”välvilligt” som alltid, men kan vi förutsätta något om hur det där gick till i praktiken ? Jag tar tiden på proceduren, observerar mina med-väljare eftersom jag för länge sedan förhandsröstat – det är en säkrare metod, ifall man nu kan kalla valet såvidare säkert.

Det uppges att bara 55 % eller mindre anses rösta i vissa sk ”kranskommuner” i den nordvästra sektorn – och vid min ”spontana mätning” kommer det fram till att flera röstande fått köa i över fyra-fem timmar – är det då konstigt att valet är impopulärt ?? Vad är det för omständigheter de röstande tvingas leva och köa under ??

Jag ser med egna ögon hur muslimska kvinnor ”vallats in” av sina män i valbåsen, trots att det inte är tillåtet att vara mer än en person i varje bås samtidigt. Jag ser hur valhemligheten, som fortfarande existerar som princip, om och om igen har röjts, stampats och hoppats på, och blivit liggande på marken.  Jag har sett hur bunt efter bunt med Islamist-partiet ”Nyans” Valsedlar legat i tjocka drivor, väl synligt på bästa plats bland de andra partierna, samtidigt som SD:s, Medborgerlig Samlings och Landsbygdspartiets valsedlar plockats bort, medan ”FI” eller vissa ”Galna Gretors” skamlösa initiativ smygande tagit några av dessa andra småpartiers plats, så att vissa valsedlar tämligen systematiskt lyser med sin frånvaro i vallokalerna.

Allt detta har jag bevittnat, med egna ögon. Jag skulle kunna ange klockslag, datum och plats ifall man frågade ut mig via Polisen, men det kan vara farligt – mycket farligt till och med – att skriva mera i en bloggartikel som denna – särskilt med tanke på vad jag upplevt i mitt omedelbara grannskap de senaste dagarna.

Lägg därtill mysteriet med ”de nya valförrättarna” som oförhappandes hölls kvar hela Valnatten i Länsstyrelsens lokaler på Kungsholmen anno 2018, tills att den ansvariga personalen ”blev trött och ville gå hem” som jag skrivit om tidigare. Vilka var dessa ”Nya Valförrättare” från den Nordvästra Sektorn ? Vilken röd färg hade de på sina nya käcka jackor, likt vilket gatugäng som helst ?

Varför försvann över 500 Förtidsröster på något mystiskt sätt hos Postnord i Falun av alla platser, och hur kom det sig att någon eller några Postnord-anställda uppenbarligen tyckte, att dessa röster från Falu-bor i Utlandet, eller de som försökt förhandsrösta på annan ord, plötsligt inte skulle räknas i det svenska Riksdagsvalet ?

Än så länge är sådana incidenter ”väldigt väldigt sällsynta” har vi etniska svenskar fått höra.

Men – ”Duwääth Grabbet Abo ! – Vi e the nüa Valförättarna !!”

 

”Duwääth Grabbet Abo ! – Vi e the nüa Valförättarna ! Tjacka Korrset duwääth nu Massa – kristna vibben ABF !!”

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s