”Makt-Galena” sitter kvar, men landet HEDNAS sakta men säkert

Snart tar vi etniska svenskar kanske tillbaka vårt land. Allt står att väger efter ödesvalet, men vid slutet står segern. ”Makt-Galena” Andersson, som hon numera allmänt kallas, härskar visserligen fortfarande; i spetsen för hela sin nomenklatura och SVT ägnar TV-kvällen åt att intervjua Miljöpartiets ledning – våra gröna kommunister, för att inte tala om de röda… I Ukraina drivs Putins pojkar bort från Izium och Charkiv – men vid Kherson och i söder är allt oavgjort.

Till årsskiftet skall Sverige ta över ordförandeskapet i EU med allt vad det innebär. Kommer den utrikespolitiska katastrof vi alla bevittnat under Makt-Galenas ledning att fortsätta, eller har vi chansen att ta tillbaka något av det förtroendekapital vi redan förlorat under Löfvéns tid vid makten, då denne trötte, plufsige clown stod inför hela Världen i FN och pratade smörja om att han skulle leda ”Världens första feministiska regering” ?  Vi vet också hur en snorig, DAMP-ig liten Greta skämde ut oss med sin ADHD och sitt förgrämda pjollrande, men kanske är det slut på Svenskarnas förnedring nu.

Det finns ändå en strimma av hopp, och vi måste tro på den, samt de gudar som aldrig svikit oss.

I Rinkeby med omnejd uppges de islamistiska fanatikerna inom partiet ”Nyans” fått så mycket som ca 20-35 % i vissa valkretsar. Liknande problem med dessa Islamiska Statens och Förortskalifatets hundrackor finns i Göteborgs och Malmös utkanter, men just detta val kan det hända, att Islamisterna inte får fotfäste i Rikspolitiken.

Ett fast uppträdande från varje etnisk svensk, varje humanistiskt sinnad medborgare och varje människa som älskar ett fritt land – och inte en man, inte ett öre mer åt Monoteismen är en absolut nödvändighet. Det gäller liv och frihet, bokstavligt talat – och vi bör förvägra alla Nyans-anhängare varje form av samarbete, varje form av sk ”integration”, varje form av stöd, varje form av ”handel”. De ska helt enkelt ses som Fredlösa, i alla fall om vi Hedningar får vår vilja fram efter valet.

 

Glädjande nog visar siffror från den sk ”Svenska” Kyrkans medlemsstatistik att antalet kristna i landet fortsätter att minska, till klar fördel för Hedendomen och därmed också Asatron. Hittills har inte mindre än 23 270 personer frivilligt lämnat ”Svenska” Kyrkan under årets första åtta månader. Lägg därtill alla dem, som avgått med döden, och sedan det minskade intresset för tvångskristnande av mycket små och späda barn, sk ”dop” – en avskyvärd, medeltida sedvänja som ofta innebär detsamma som indoktrinering, tvång och övergrepp emot våra yngsta medborgare, som helt fråntas rätten att välja sin framtida religion och livsfilosofi.

Det är så SANT som det var SAGT !

 

Allt som allt får vi säkert mer än 30 000 hednanden och sådär 50-60 000 kristna färre innan årets slut.

Sakta men säkert vänder vinden i Yggdrasils krona. Vi svenskar är alla blad av trädet, söner och döttrar av en uråldrig stam.

 

This land was always oursIt was the proud land of our fathersIt belongs to us and themNot to any of the others
Let them go, boys, let them go, boysLet them go down in the mud, where the rivers all run dry
– Citat från den irländska sånggruppen ”The Pouges” i låten ”If I should fall from grace with god…”

KOM IHÅG: ”Friheten är alltid värd att försvara”

5 tankar om “”Makt-Galena” sitter kvar, men landet HEDNAS sakta men säkert

  1. Pingback: ”Makt-Galena” sitter kvar, men landet HEDNAS sakta men säkert | Varjager's Weblog

  2. Saknar dina kloka ord
    Hoppas du snart är igång igen
    Med vänlig hälsning, peter

    Med vänlig hälsning Peter

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s