Jodå, Hijab-protesterna ÄR en Kamp EMOT Islam…

I Iran och runt om i Världen fortsätter de folkliga protesterna emot Islam. Religionsfrihet kan också vara samma sak som frihet från skadliga religioner, och det tycks de flesta av Världens olika folk utom svenskarna nu ha insett. Något skadligare än en totalitär lära, som hela tiden predikar underkastelse, kvinnoförakt, ofrihet och som in i minsta detalj vill reglera människornas liv, till och med när det gäller en så enkel sak som hur de ska klä sig, är svårt att alls tänka sig. Islam måste bort. Den religionen har förverkat sin rätt till existens, och den måste avlägsnas ur den fria Världen så fort som möjligt.

Varför låter de folkliga protesterna i Sverige vänta på sig ? Varför måste vi ge extrem islam och dess anhängare en fristad just här ??

Hittills har minst 185 personer dödats av säkerhetsstyrkorna i Iran, enligt svenska media. De anses nu också ha satt in ”tunga vapen” emot obeväpnade folkmassor, vad det nu skall betyda. Det kan tolkas som pansarfordon, kulsprute-eld eller till och med artillerigranater. Samtidigt tror en hel del bedömare utomlands att den religiöse diktatorn Ayatolla Khameini – direkt efterträdare till den ökände Ayatollan Khomeini kommer att sitta kvar, så länge han har arméns eller den frivilliga sk ”moralpolisens”stöd.

Det är just därför det är viktigt att omvärlden fortsätter protesterna, och att vi också med full kraft protesterar emot rörelser som svensk Socialdemokrati, som hela tiden har stött Mullorna i Iran, och hållit den iranska regimen under armarna, i trettio år och mer än det. En del av mina landsmän tycks i alla fall ha förstått vad detta handlar om – Islam är emot kvinnan, emot mänskligheten, emot allt som är gott och sant här i livet.

Ni får som vanligt förlåta mig, goda medborgare (för det är ni väl ?) att jag blott citerar, för såhär skriver en svensk-persisk skribent på Twitter:

Just det. Poeten Adonis, en syrisk diktare – som tagit sitt namn från en hednisk gud – har faktiskt rätt. Kvinnors frihet och islam är totalt oförenliga, och Monoteism är ren dödsdyrkan.

Och igår kapades TV-utsändningarna och Internet i Iran, troligen av några skämtnissar, som kallar sig ”Adalat Ali” eller ”Alis rättvisa” – kanhända är det den Iranska motsvarigheten till den i Sverige så kände Fingal Olsson som är ute och rör på sig, kanhända inte… Tysklands utrikesminister Annalena Baerbock från De gröna uppges enligt Hufvudstadsbladet i Helsingfors sagt att EU måste genomföra hårda sanktioner emot Iran, lika väl som emot Ryssland. Men vad gör Ann Linde, den svenska Socialdemokratiska Utrikesministern ?

– Jo, hon tiger och låtsas som ingenting, betecknande nog – och detta trots att hon säger sig företräda ”en feministisk regering

Hijab-protesterna har engagerat kvinnor och män Världen över – men Ann Linde (är hon värdig platsen som Utrikesminister ?) har hela tiden ”Cyklat med” Talibanerna, Mullorna och försökt införa ett slags Hijab-tvång till och med för det officiella Sverige… FINNS DET ALLS NÅGON URSÄKT för den sortens beteende. ”QUISLING” !!

Hedniska Tankar avslutar sitt inlägg för dagen med den blid, som de anonyma herrarna och damerna bakom ”Alis rättvisa” vågade publicera igår. Den är faktiskt ganska träffande…

LKS 20221009 This grab taken from a video made available on twitter by group Edalat-e Ali (Ali’s Justice) on October 9, 2022, shows a part of a video superimposing crosshairs and flames on the face of supreme leader Ayatollah Ali Khamenei, over the portraits of Mahsa Amini and three other women killed, which interrupted state television live news broadcast. – Hackers who are part of Iran’s wave of women-led protests interrupted a state TV evening news broadcast with an image of crosshairs and flames over the face of supreme leader Ayatollah Ali Khamenei. ”The blood of our youths is on your hands,” read an on-screen message that flashed up briefly during the TV broadcast Saturday evening, as street protests sparked by the death of Mahsa Amini, 22, again rocked Tehran and other cities. (Photo by Twitter / @EdalateAli1400 / AFP)

”MACHE KAPUTT, WAS EUCH KAPUTT MACHT ! FÖRGÖR DE SOM FÖRGÖR ER…”

Själva tror vi här på Hedniska Tankar att världen kunde må bra, bara den anammar Asatrons syn. Där står gudinnorna och kvinnorna i centrum för en stor del av tron, och de befinner sig inte i någon underordnad ställning. För den nordiska kvinnan gäller ingen underkastelse, inget slöjtvång. Hon behöver inte gå tre steg bakom sin man, utan kan röra sig, föra sig och klä sig hur tusan hon vill – och så gör både Frigg, Freja, Siv, Idun, Lofn, Sjofn, självaste Hel och alla de andra. Där hör ni ! Och Hör Sen !!

Med Freja Freya Freja emot Monoteismen !!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s