Fler och Fler inser Hedniska Tankars betydelse…

Fler och fler media i Sverige inser Hedniska Tankars betydelse, sedan vi solidariserat oss med alla dem, som kräver ett omedelbart slut på den religiösa diktaturen i Iran. Svenska Dagbladets skribent Elaf Ali har svalt vår analys med hull och hår, och påpekar i ett anfall av klarsyn att det även finns ”moralpoliser” och en maffia av intoleranta muslimer i Sverige, som förföljer våra kvinnor på det grövsta vis. Hur länge skall vi behöva stå ut med deras närvaro ? Hur länge ??

Nu BRINNER Hijaberna… och inte bara Koranen…

Den som tror att det bara handlar om slöjor, och inte en kamp emot Islam som religion och förkunnelse betraktad har alldeles fel, ty:

”Kvinnorna i Iran lever under en rad regler och förbud. Att alla flickor och kvinnor över nio års ålder måste bära slöja är bara en av de förtryckande lagarna. De får inte lämna hemmet utan sin mans eller fars tillstånd, som kvinna får man inte vara inne i sportarenor och inte heller jobba som domare i en Domstol. Äktenskap för flickor är tillåtet från 13 års ålder och ännu yngre med föräldrarnas tillstånd. Under 2021 års första halva gifte sig 16 000 flickor i åldrarna 10 till 14 år.”

– Elaf Ali, SvD 2022-10-11

Islam innebär institutionaliserad pedofili. Det är viktigt att förstå. SvD kunde också tagit upp ”njutningsäktenskapen” eller den religiösa prostitutionen, som nu även kommit till vårt land, och som en del imamer tjänar grova pengar på. Elaf Ali frågar sig också hur många män i Muslimska länder som blivit avrättade därför att de vågat visa knäna – enligt Koranen är nämligen Shorts och korta benkläder Haram, och belagt med stränga straff…

Jajamen ! Att göra såhär godkänns ICKE av den semitiske Månguden Allah ! Han blir jätte-jätte-jätte arg !!

Alla dessa klädförbud och annat trams visar bara hur löjlig Islam är, och hur misslyckade de Monoteistiska religionerna är som livsval. Underligt nog har allt detta religiösa trams furstliga bidrag i Sverige. Visste ni att det finns en obskyr myndighet som heter SST, Myndigheten till stöd för Trossamhund, som varje år vräker ut mer än 14 miljoner till Islamister i Sverige. Varför skall de alls ha några bidrag ? Deras religion är lika lite som andra Monoteistiska religioner något samhällsintresse, och dessutom har det framkommit, att det i många fall är så att det är personer som är medlemmar i de olika islamska samfunden som beviljar sina egna organisationer bidrag – ett solklart fall av JÄV, med andra ord – något som är förbjudet enligt Svensk Lagstiftning…

Extremt Intolerant, som PISS- OCH SKITGUDEN Allah är, så vredgas han även svårligen över detta… Damfotboll….

Igår såg jag dock något i Huvudstadens nordvästra sektor, som gjorde mig glad. Tre unga arabiska fulheter (ja, skönheter kan man ju verkligen inte kalla dem !) kom gående rakt över fotbollsplanen på den lokala idrottsplatsen, trots att det är Haram ! En uppluckring av Islam, med andra ord, och snäll som den HEDNING jag är, kastade jag genast åt dem en FOTBOLL och bad dem att SKRUVA DEN SOM BECKHAM och SÄTTA DEN SOM ZLATAN…. Sabotage av hela deras uppfostran, Sabotage !!

Lägg en skiva Bacon i Koranen ! Blanda bacon i Halal-käket – bjud Ortens Kadi på Alkohol – Visa vad du tål !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s