Låt oss AVRÄTTA bröderna Kia…

”Tag allt vad mörker finns i grav
Tag allt vad sorger finns i liv.
Och skapa dig ett namn därav
– och det åt dessa giv.

De som förrått sitt land,
de har ej ätt, ej stam, ej son, ej far. ”

– En smula fritt efter JL Runebergs dikt ”Sveaborg”

 

Fredrik Reinfeldt – som nu påstås söka befattningen som Ordförande i Svenska Fotbollsförbundet – är en av de allra sämsta ledare och Statsministrar vårt land någonsin har haft, möjligen undantaget Stefan Löfvén. Det var Reinfeldt som hävdade att det svenska försvaret var ”ett särintresse” och som påstod att alla etniska svenskar skulle vara barbarer. Han avskaffade värnpliktssystemet, och nedrustade hela Sverige till en nivå, där landet inte längre kan försvara sig emot en fientlig invasion, samtidigt som han ökade invandringen från muslimska länder till aldrig tidigare skådade nivåer, under den falska förespeglingen att detta skulle ”berika” Sverige.

En LANDSFÖRRÄDARES ansikte.. Ganska skrämmande, eller hur ?

Men detta var inte de enda skador, Fredrik Reinfeldts vanstyre ledde till. Galningen bestämde också, att den svenska Försvarsmakten, Säkerhetspolisen och hela rättsväsendet skulle ”berikas” och göras ”mångkulturellt”. Som en direkt konsekvens av hans beslut anställdes bröderna Peyman och Payam Kia vid MUST, den svenska militära underrättelsetjänsten respektive SÄPO. Peyman Kia växte upp i kriminalghettot Gottunda utanför Uppsala, och kommer från Iran, men tilldelades på osäkra grunder svenskt medborgarskap år 1994. Han anställdes vid ”Kontoret för särskild inhämtning” (KSI) som är en av underrättelsetjänstens mest centrala delar, men har nu visat sig begå förräderi emot Sverige i mer än tio år, samt samarbetat med ryska GRU och Irans underrättelsetjänst, samtidigt som han tjänat miljonbelopp på detta.

Tillsammans med sin bror står han nu åtalad för grovt spionage, grov obehörig befattning med hemlig uppgift och ännu flera grova brott. Enbart grovt spioneri i sig innebär ett fängelsestraff på lägst fyra år, eller upp till arton år, men de skador de här personerna redan vållat vårt land borde redan i sig föranleda mycket hårdare straff. Payam Kia har sedan i November förra året varit häktad för samma brott, och har tidigare också varit anställd vid SÄPO.

Åtal är offentlig handling i Sverige, och får därmed citeras

Åklagaren kan bevisa att ”Peyman Kia direkt eller indirekt hanterat motsvarande åtminstone ca 380.000 kr i USD i kontanter under tiden september 2016–juli 2017 och att Peyman Kia dolt pengarnas ursprung samt att pengarna härrör från främmande makt”, vilket står att läsa i stämningsansökan. Man har säkrat omfattande bevisning i form av datorer, mobiltelefoner, telefonlistor, hårddiskar, USB-minnen med mera för att styrka de båda brödernas kontakter med ryska agenter. Det har bland annat hittats en hårddisk som Payam Kia försökt förstöra och kasta i en papperskorg, efter att hans storebror greps i september. Dessutom har anteckningar säkrats där den yngre av de båda bröderna skriver om ”omfattande penningtransaktioner med kontanter och guld, metoder för att dolt ta emot pengar, flyktväg, back-up plan, och försök att dra sig undan lagen”

Båda bröderna är skrivna på adressen Hörnbovägen 2, 756 55 Uppsala. Peyman har personummer 19800911-0332, medan hans bror har personnumret 19870823-1553.

Om rätten befinner dem skyldiga, är de att betrakta som Landsförrädare, och vi får hoppas att det svenska folkets vrede hinner upp de här personerna så småningom.

Dödsstraff förekommer inte i svensk rätt, men i ett fall som detta anser jag dödsstraffet faktiskt moraliskt berättigat, trots att jag personligen råkar vara motståndare till all användning av dödsstraff i fredstid- av moraliska skäl. Bröderna Kia och de som anställde dem har ställt alla svenskars säkerhet i allvarlig fara, och hade det inte varit för det faktum att Ryssland redan gjort stora förluster i sitt Ukrainska krig, hade deras handlingar sannolikt fått mycket svårare konsekvenser än någon av oss kan överblicka – liksom Fredrik Reinfeldts.

Det talades om ”MÅNGFALD” men det ledde till FÖRRÄDERI – och de som anställde personen till höger är också SKYLDIGA

Sverige avskaffade dödsstraff i krigstid redan på 1970-talet, vilket var ett fullständigt absurt beslut – och det kan nog vem som helst i hela världen utom en svensk Riksdagsman av Socialdemokratiskt eller ”Vänsterblivet” snitt lätt inse. Det ligger i sakens natur att om krigstillstånd råder, så kan folk bli dödade. Det är inte svårt att förstå.

Bröderna Kia har förberett döden för tiotusentals, kanske miljontals svenska medborgare, och därmed har de förverkat rätten till sin existens. Nu kommer självfallet inget ont hända dem, så länge de befinner sig i den svenska rättvisans klor, för sannolikt får de väl reducerat straff, eller bara några fåtal år i ett mycket bekvämt inrett svenskt fängelse, och pengarna de tjänat på att förråda oss alla, bostaden och deras lyxbilar får de nog också behålla.

Annat är det i Ryssland och Iran – det land de kommer ifrån, och vars intressen de hela tiden tjänat. I Ryssland får de flesta fängelsekunder tuberkulos efter en tid, och i Iranska fängelser lär det titt som tätt hända ännu värre saker. Utvisning efter avtjänat fängelse i Sverige vore ett alldeles för milt straff – och en avrättning av de här personerna – döden genom hängning eller nackskott – vore faktiskt att föredra, i alla fall som jag ser det. Det skulle ha ett viktigt signalvärde inför främmande makt, och klart och tydligt tala om för Omvärlden att vi svenskar inte längre stillatigande kan acceptera allvarliga kränkningar av våra fri- och rättigheter, eller regelrätta invasionsförberedelser, som det ju tydligen varit fråga om i det här fallet.

Om en person utvisas, blir ju vederbörande inte ens frihetsberövad – utan är fri att utöva sitt liv precis som han eller hon (något tredje gives inte!) finner lämpligt, bara det inte sker på den lilla, lilla yta – inte ens 1 % av Jordytan – som omfattas av svenskt statsterritorium. Inte heller sker det några kroppsstraff, vilket däremot den Iranska rättvisan föreskriver – i enlighet med Islamsk Sharia – och eftersom bröderna Kia stött just en Sharia-diktatur – vad är väl då mer lämpligt, att de själva får prova på Islams lagar ??

Häng dem ! Häng dem allesammans !! Häng dem högt !!!

DÖD ÅT FÖRRÄDARNA !!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s