Kristna JUL-PAJARE ute för att härja…Förstör Julmarknad i USA och kallar JULTOMTEN för SATAN !

Ett säkert tecken inför Julsäsongen, som ofta inträffar såhär års är de kristna Jul-Pajarna som hela tiden ser som sin främsta uppgift att förstöra hela Julen för alla oss andra. Vi har pyromanerna i Gävle, som inte kan låta Gävle-bocken stå i fred, utan prompt vill bränna ned den, och samma oresonliga hat emot den Nordiska Julen, som ju ursprungligen är en helt och hållet Nordisk och Asatrogen sedvänja, uppträder även på andra håll. Jag har redan förr om åren skrivit om den mystiske Hat-pastorn Arne Wig, som redan 2017 hävdade, att helt vanliga Julstjärnor i svenska hushåll skulle vara ett tecken på Djävulsdyrkan…

Kan någon se något djävulskt eller stötande i denna bild ? Hat-Pastorn Arne Wig och de kristna kan !

Vi har också den odödligt löjlige pastor Jon Knudsen från Lökken i Danmark, ”Nissehaderen” kallad, som framträtt i dansk TV och om och om igen – varje år sedan 2010 – punktligt förklarat, att de därstädes så vanliga ”Julenisserne” skulle vara Djävulens verk. Och liknande dumheter förekommer numera inte bar på Internet, utan i levande livet och själva verkligheten… Den kristna bibeln fördömer bruket av Julgranar och fundamentalistiska kristna i USA och Sverige har försökt införa totalförbud emot Julgranar, såsom varande en hednisk sedvänja, vilket redan på 1970-talet fick de svenska komikerna Hasse & Tage att ångestfullt fråga ”Får vi ha Julgran ?”

Också Islamistiska fanatiker – om det nu finns många av i Sverige – är emot Julgranen av samma anledning. Från USA rapporterade i dagarna den kända Hedniska Nyhets-sajten ”The Wild Hunt” (uppkallad efter Odens Vilda Jakt, som ju också är aktuell såhär års) om hur kristna idioter i Alabama försökt förstöra en Nordisk Jul-marknad, eller ”Yule Market” och påstått att den är satanistiskt inspirerad, bara för att man inte använder ordet ”Christmas” eller ”X-mas”.

En liten ren till Jul kan väl inte reta någon ? Men, som vanligt blev det RENA NIPPRAN  hos de amerikanska kristna…

Också här i Sverige börjar det amerikansk-influerade Jul-hatandet och den ständiga hetsen emot allt Nordiskt, samt traditioner av Asatroget ursprung att sprida sig. Ett mycket fult exempel på denna olat, ser ni på länken här. Den frikyrkliga sajten ”Midnattsropet” (Hur låter egentligen ett sådant ? Vet dessa störande och jobbiga kristna inte, att det är oförskämt att vara ute och gapa och skrika sent om nätterna, eller vad ?) hetsar emot Jultomten i en mycket dåligt översatt artikel från Engelska, som ser ut att bara vara en ren ”google translate” produkt, och som knappast har någon ”verkshöjd”.

Antingen vi välkomnar det eller inte, möter vi detta ansikte under julhögtiden. Det är svårt att finna kort och dekorationer, som inte bär hans bild. Vi hälsas av detsamma i skolorna, affärerna, hemmen och till och med i söndagsskolorna, för han måste helt och hållet inta julsäsongen. Vem är då denna inkräktare? Han är julens och den goda viljans gud – han är barnens vän. Han är så djupt inbäddad i våra känslor och minnen från barnaårens glädje, att mången tjusas av strofen om tomten…

Dessa kristna galningar, och deras egendomliga konspirations-teorier, där de ständigt och jämnt dillar och lallar om djävulen, eller ser Satan i varenda buske, bakom varje gran är närmast komisk och skrattretande för mig som hedning – men i själva verket är det djupt tragiskt. Dessa personer vill förstöra hela vår kultur, och sabba hela Julen för oss alla – kan man tänka sig något mer onödigt skurkstreck ?

Alla vet vi ju att själva Jul-tomten, till skillnad från den betydligt mindre och oansenligare svenska gårdstomten, som är ett helt annat slags väsen – det har jag förklarat i många inlägg från många jular – faktiskt är identisk med Oden, och det är från Oden han leder sitt egentliga ursprung, inte djävulen…

Nu är det i och för sig så att Oden, som den vilda jaktens anförare blivit hatad och förföljd av de kristna han med, och att de velat skapa sig ”Hin onde” eller ”Hin” alltså återigen Satan, ur Odens vördnadsbjudande gestalt.

Men – att det är Jultomten och inte någon jesus som är Julens egentliga huvudperson, det vet ändå minsta barn, och kanske är det just därför som de tjatiga, enkelspåriga kristna är så gramse, eftersom de i sin dumhet inte kan tänka sig någon annan gud än deras egen.  De är avundsjuka och inskränkta, helt enkelt.

Låt oss också se på vad som är Jultomtens egentliga budskap.

Traditionellt förkunnar bara Jultomten en enda sak – och det är detta – Man ska vara snäll, och ge varann rika gåvor.

Ett av Odins binamn eller Heiten är Jolner, den store ”Jularen” – Han som gör så att det blir JUL !

 

Detta är något helt annorlunda än den kristne guden, som hela tiden kommer med en massa regler och budord, och som hotar med straff och tänker skicka oss till helvetet ifall vi syndar det allra lilla minsta. Jultomten är en snäll figur, som aldrig straffar och aldrig ställer till ett helvete för någon – visserligen kan han hålla inne med gåvorna om vi inte varit snälla tillräckligt, men det är också allt. Redan den svenske humanisten Christer Sturmark upptäckte för många år sedan att Jultomten är mycket snällare och bättre som gudom än vite krist, ifall vi nu skall ha några gudomar alls.

Observera också likheterna mellan Jultomtens förkunnelse om snällhet och vad Oden själv säger oss i Hávamál.

Gåva kräver att gengåva gives” står det – och det kunde också vara Jultomtens valspråk här i tillvaron.

Oden kommer aldrig med några budord, lagar eller absoluta regler som alla måste hålla, under hot om helvetes-straff eller grym tortyr. Han säger bara att han ger oss goda råd, i all faderlighet – precis som Jultomten brukar göra. Han låter oss själv också tolka hans råd som vi vill, eller själva försöka resonera oss fram till klokskapen i dem, så gott vi nu kan och förmår.

Jultomten går till väga på precis samma sätt – likheten är verkligen slående. Han säger inte hur snälla vi måste vara, eller emot vem vi ska vara snälla, försöker inte definiera vad snällhet egentligen är, eller påbjuder några speciella handlingar – förutom goda gåvors givande – och att vi rent allmänt bör försöka vara snälla emot alla och envar, också oss själva, för ”intet till övermått” – vilket Hávamál påpekar flera gånger.

Alltså är Oden och Jultomten identiska personer – och kanske är det därför de kristna hatar och föraktar dem – för de bevisar ju genom sitt gåvo-givande och sitt snällhet att man kan vara en god person, helt utan kristendom eller någon särskild religion överhuvudtaget – enbart genom att vara allmänt snäll.

Det finns ju goda hedningar även !

Redan det är på sitt sätt ett fullständigt revolutionärt budskap, som de kristna inte kan tåla – för tänker man så, behövs ju ingen gud och ingen jesus – det räcker att vara snäll och hygglig emot folk, och alla varelser i sin närhet – för också emot djuren skall man vara snäll..

Barnen: ”Vi vet, att du egentligen är FADER ODIN !”

Högst densamme: ”Ho Ho Ho…!”

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s