Kannan Full, på Anna-dagen….

Nio är de nätter som förflyter, innan Draupnir, Odens guldring, avlar åtta nya ringar, lika stora och tunga som Draupnir själv. Nio var det antal nätter, som Frej väntade, innan han kunde möta Gerd i Barres lund, och om talet Nio, och dess betydelse i den äldsta, 24-typiga runraden, och varför Naud-runan blir den nionde runan, har jag redan beskrivit för er. Se Hedniska Tankars Runkurs här ovan, ifall ni vill lära er något om esoterisk runlära, och vad det faktiskt betyder och kan användas till.

Runorna är en oktal kod, i likhet med den som används i våra datamaskiner, fast utformad på ett annat sätt. Repetition är och förblir kunskapens moder. Minns ni, att jag skrev det igår ?

Oden är Sidhatt, den evige vandraren – för också det är ett av hans heiten. Ni vet redan, att han inte bara är den välvillige Jolner, den nutida Jultomtens ursprung, och inte bara den lärande och spörjande Allfadern – som gav oss goda råd – men aldrig någonsin några budord – i Hávamál. Vida klokare än den kristne guden har Oden själv nämligen redan insett, att budord eller absoluta lagar är av föga nytta för Midgårds barn i alla fall, eftersom de för det första alltid kommer vara tvungna att bryta mot dem, förr eller senare, och för det andra därför att inte ens Asarna kan förutse allt, då det råder en ständig kamp och ett ständigt krig i tillvaron, ända intill Ragnarök; och då ligger det i sakens och tillvarons natur, att man aldrig någonsin kan uppställa fasta regler i en värld, där allting förändrar sig, och där ingenting är konstant, utom själva förändringen.

För de kristna hundarna är detta Anna-dagen – ”Anna kommer med Kanna” enligt svensk folktradition – då Julölet skulle vara färdigbryggt – men vem gav oss då det första ölet och kunskapens mjöd, på det att denna dryck måtte givas åt mänskligheten ? Rätt svar är återigen, att det var Oden själv. Kristendomen har ingenting att lära oss, ingenting att visa oss Nordbor som vi inte redan visste eller lärde själva. Vår egen kultur behöver inte imitera andra. Vår egen kulturkrets och dess religion, är inte sämre än någon annan. Att hela tiden åberopa sig på ”blandkulturer” är att förneka fakta, och att förneka också sig själv. Julen, eller själva föreställningen om Jul är och förblir en nordisk tradition, vår gåva till resten av Världen.

Jul borde alla kunna fira, oberoende av religion eller politisk åskådning.

Teckning av Anker Eli Petersen, konstnär från Färeöarna

Innan ”Lucia” – detta sicilianska fejk-helgon, som har få eller inga förbindelser med Sverige – fanns Lussi, Odensjakten och ännu äldre bevis för vilka gudamakter man hyllade, och alltjämt borde hylla i en värld, där Islam eller Kristendom inte längre har något att ge.

Redan på 300-talet före kristus skrev den grekiske geografen Pytheas om sin resa till Ultima Thule – i ett nu försvunnet verk som vi bara har kvar utdrag av hos andra antika geografer, Prokopios till exempel. Åsikterna har gått isär om var Pytheas Thule egentligen låg, men på hans beskrivning om dagens längd vid midvinter, har man gissat att han följde den norska kusten ända till Ofoten i Norr. Långt norr om Polcirkeln måste det ha varit, i alla händelser. Och där gick det till som så, konstaterade Prokopios:

 ”När tio dagar återstod av den eviga natten, klättrar en budbärare upp på ett av de höga berg, som finns i dessa trakter, och där tänder han till slut ett bål, till tecken åt folk, som bor i dalarna nedanför, att han sett solen gå upp långt borta, och att den 40 dagar långa natten snart är över. Då tar kvinnorna i det nordliga landet fram facklor och ljus, för att smycka sig, och går klädda i vita kläder, och om midjan har de något rött, eller ett bälte av halm.”

Bakom Lussi eller den hedniska Lussebruden syns inte alls någon kristen Lucifer – ni vet ju att dessa kristna ständigt lallar och dillar om Djävulen – men om denne potentat alls existerar, så är deras gud uppenbart inte allsmäktig, utan tvärtom svag – eftersom Hornpers makt tenderar att framstå som minst lika giltig. Det är Frejas och de nordiska kvinnornas ljus vi ser i Midvinternatten, och så är det, så kommer det att vara, så har det alltid varit – och vad det innebär att vara en Nordisk kvinna kan Jonna Jinton – fotomodell, sångerska och mycket annat visa oss i följande lilla youtube-klipp – även om ”inte alla kan vara Lucia” som det heter..

Ska man ens ha en kvinna vid sin sida, kan det lika gärna vara en som är tilltalande och en smula vacker – det är inget fel på dem som ägnar sig åt modellverksamhet, det har jag ansett i många år och anser ännu. Svenska kvinnor har i många avseenden vansläktats på senare år och försämrats till den grad att de inte längre har något att ge, varken intellektuellt, fysiskt, praktiskt eller ens i sängen och för en Odens man, finns de på annat håll och i andra Europeiska länder, ty såsom varande Hedning inskränker jag mig personligen till vita kvinnor – andra må väl göra hur tusan de vill. Detta för oss osökt in på några andra av dagens ämnen, och verklighetens Värld, det Midgård vi alla bebor, sent under anno 2022 common era.

Iran lär ha avskaffat den sk ”Moralpolisen” men i nymoralismens Sverige har den förstås aldrig blivit avskaffad, ty här ska inte få finnas något privatliv längre. Enskilda förföljs, hackas på – även digitalt och minsta avvikelse från normerna bestraffas strängt – så länge du är heterosexuell vill säga, är du bög eller pedofil; är däremot allting ok, för detta är ju högsta mode och skall därför genast vara förlåtet – allt enligt de kristna, och den Kyrka som ännu kontrollerar stora delar av det politiska livet i Sverige, oavsett om den leds av en viss Magdalena Andersson eller den nytillträdde Martin Modeús, vars broder Fredrik, Biskopen av Växjö, gick i ett sk ADHD-HBTQB tåg tillsammans med sin ”Kyrkochef” som visade sig ha tonvis med barnporr i hemmet, under bilder av ”söte lille jesus” ni vet – för detta hände sig verkligen år 2017, och Biskopen av Växjö, nej han visste ingenting ingenting ingenting alls om saken förstår ni, för enligt svenska media blev han ”bestört” över sin närmaste medarbetares läggning – som han själv var med och uppmuntrade…

Nytt för dagen i Sveriget är också en smaskig sex-skandal inom den nationella polisledningen – apropå detta med ”moralpolis”. Skrev jag inte att den fanns, också i vårt land ? Underrättelsechef Linda Staaf påstår plötsligt, att hon skulle ha misshandlats flera gånger av NOA-chefen Mats Löfving, men ändå skall hon enligt SVT – detta unikum av trovärdighet och saklig information – inte ha polisanmält honom själv, men fått hjälp av andra Poliser, som alltså på något sätt skulle ha agerat ”bulvaner” i själva anmälningsförfarandet, hur det nu skulle ha gå till. Enligt gällande svensk lag, kan man så vitt jag vet inte göra ”Polisanmälan by proxy” och när kvinnor i den högsta polisledningen ägnar sig åt vad som rent hypotetiskt kan vara ett slags ”me too, boo hoo hoo” eller verksintriger lagom innan Julen, har vi anledning att ifrågasätta Polisledningens omdöme. Oavsett vem eller vilka som är den skyldige eller skyldiga, och det faktum att man aldrig, aldrig må kommentera enskilda fall innan någon dom har fallit – för sådant är helt enkelt inte god press-etik, så påstår SVT att det funnits poliskällor, som ifrågasatt även hur eller varför Linda Staaf alls blivit anställd eller placerad på en såpass framträdande post – det är i alla fall så jag tolkar vad som sagts i kvällens utsändningar.

Kanske hon skulle ha lyckats bättre i en helt annan bransch, eftersom hon alldeles uppenbart velat vara ”ansiktet utåt” för KUT, NOA och flera lustiga små sekter eller sektioner inom själva staten. (Jodå, jag har själv varit medlem i en av dem, men det var under tidigt 2000-tal). Illojalitet, dåligt arbetsklimat, brist på ledarskap; små-påvar och liknande fenomen finns överallt – också inom Sveriges Poliskår. Det må vara sorgligt, visst – men icke desdo mindre tror jag tyvärr att det är sant.

Muslimska galningar i Indonesien har fått igenom en lag, som bestraffar sex före och utom äktenskapet med ett års fängelse. Varför inför de inte en lag som bestraffar sex inom, under och efter äktenskapet också, så kanske dessa TOTALIDIOTER dör ut så småningom… ?

I det Islamistiska Indonesien – en av Världens allra största muslimska stater – har man nu förbjudit sex före och utom äktenskapet, och bestraffar varje sådan handling med fängelse, åtminstone i teorin. Varför inte då införa en lag, som bestraffar ALLA sexuella handlingar, tankar eller konstverk etc överhuvudtaget – så får ju dessa muslimer som de vill... Och vi andra – Hedningar som vi är – lär slippa att se denna efterblivna avföda på vår planet, eftersom de i så fall lär dö ut så småningom ?

Linda Staaf, ”Hängbröstvänstern” och de kristna i vårt land lär väl hålla med och jubla över denna nyhet, ty även kristendomen är som bekant en starkt sexualfientlig religion, som i alla tider fördömt ”vår syndiga kropp” och sex mellan heterosexuella människor är också förkastligt, enligt våra nya genus- och anus-teoretiker…

Varför är Katolikerna, ”Kyrkocheferna” i Växjö stift och alla de andra kristna påfallande ofta perversa, eller pedofiler ? Går det inte hand i hand med ideologin, kanske ?

Kväljande, på gränsen till kladdigt…

Den kristna bebis-dyrkan, manipulerandet av spädbarns-statyer ”söte lille jesus” återigen, för att inte glömma de ”knubbiga små keruberna, så söta och oskuldsfulla – hela den kristna konsten är till sin natur djupt pedofil – inget för vuxna människor… studera de många ”krubborna” som sätts upp till Jul.. en fest som aldrig varit den påstådde frälsarens, eftersom han aldrig föddes på denna dag – ifall han alls existerat..

Men – för all del, för all del – jag kanske överdriver, och ni får härmed ursäkta mina något överförfriskade uttalanden, denna Julölets fredagskväll…

För egen del föredrar jag ljusets drottning, det vill säga Freja. Vanernas dis, Valkyriornas anförerska. All kärleks och godhets upphov – för vuxna människor, vill säga.

Där du, Linda Staaf – har du att leva upp till – svinabockar finns, javisst – men misshandlad ? Nej, det tror jag knappast.

Freja-dyrkan – Enda SANNA Kyrkan… Sejd betyder att sjuda, och vilken soppa är inte den svenska verkligheten ?

Igår dog den första svenska hjälparbetaren vid fronten i Bakhmut, Ukraina. Staden har i flera månader hotats av inringning från ryska trupper, men knappast ett enda ord om detta eller striderna i Östra Ukraina, i delar av Donetsk och Luhansk – har nått svenska media, som alltjämt målar upp Vladimir Putin som den ensamt ansvarige, när han ändå är en återhållande faktor jämfört med Muslimen Ramzan Kadyrov och hans Tjetjener,  Irans mullor med sin drönar-export, och sitt öppna stöd för Rysslands folkmord, Generalstabschefen Sergei Shogu och hela den ryska ”Stavkan” – som faktiskt drivit fram hela kriget, ända sedan första början – Den djupt kristne Patriarken av Moskva, hans höghelighet Kirill Gundajev, före detta officer i KGB, vars kyrka fortfarande – i detta nu – får miljonbelopp av den svenska staten – mitt inne i vårt land – och slutligen Yevgeny Viktorovich Prigozhin – ledare för Wagner-gruppens privatarmé, delvis rekryterad ur den värsta dräggen från Rysslands fängelser – det är just dem som i två månader och mer belägrat Bakhmut, fast ingenting står att läsa om det i svenska tidningar.

Detta är de verkliga skyldiga bakom det andra Ukrainska kriget. Plus alla dem, som hjälper den ryska sidan och spelar den i händerna genom att gång på gång förolämpa och kränka de svenska volontärerna och spotta dem rakt i ansiktet, likt svd:s sportjournalister och därmed likställda. Just nu behöver Ukraina all hjälp det landet kan få – men Linda Staaf – och det som skulle var en stor del av den svenska säkerhetstjänsten – vad gör de – i dagar som dessa ?

Förbleknar inte NOA-chef Mats Löfvings högst eventuella brott mot bakgrunden av dessa händelser Österut ?

Sinne för proportioner, och omdöme nog att välja vilka brott som borde bestraffas först och hårdast, är i alla händelser viktigt att ha. Därvidlag får ni förlåta mina ord, för ord har ingen dött av, medan intriger, kulor och verkliga övergrepp förvisso dödar…

Den svenske frivillige, fallen vid Bakhmut – som SvD:s okunniga journalister inte ens kan stava till – dog när sjuktransportfordonet han fördes bort i, kolliderade med ett stridsfordon, troligen ett Ukrainskt pansarskyttefordon av något slag.

Träd in i Valhall, min landsman ! ”Hospitallers” eller ej – du deltog knappast i någon kristen riddarorden. Du var hedning, liksom jag. Och många andra kamrater, som jag ännu saknar, och inte fått återse på många och långa år – efter allt vad ni utstått, allt vad vi fått se..

 

 

”Vid slutet, står Segern !” – Slava Ukraini !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s