Allt fler och fler delar Asatrons syn på Lussi…

Allt fler och fler människor i Sverige och de Nordiska länderna återtar den hedniska Lussi-traditionen och kapar alla band med kristendomens mörker.

Alla har de insett ljusfestens ursprungliga betydelse, och avhänder sig det katolska låtsas-helgonet som ska ha arbetat på bordell, stuckit ut sina egna ögon, burit sina avhuggna bröst framför sig på en bricka som ett slags makabra ”lussebullar” och annat hemskt, som visar hur illa de kristna behandlar sina stackars kvinnor. Från Jonna Jinton kom idag följande vackra vittnesbörd om hur Freja, Lussis upphov och ljusets sanna härskarinna bör hedras.

 

Nättidningen ”My Newsdesk” berättade om en viss sångerska från Göteborg benämnd Melisha, som trots sitt utländska namn är svenska med norskt påbrå, och även tar upp rent nordiska och hedniska motiv som Kulning, den norska ”Lussi Långnatt” traditionen och andra motiv, som för tankarna till ren hedendom.

Alla Nordbor och svenskar vet, att Lussi och Freja är kvinnor. De är inte män, utan just biologiska kvinnor – en del av vårt släkte som kristendomen alltid tryckt ned, försökt tysta och överrösta. Det är just detta som är det väsentliga i firandet, för det är själva kvinnligheten och kvinnan som ljusbärerska, giverska av nytt liv och hopp som vi firar. Firar vi något annat, så är det inte Lucia längre, utan bara en dum och fånig travesti.

”Alla kan inte vara Lucia” lyder ett svenskt ordspråk. Män kan till exempel INTE vara det, av helt naturliga skäl. (Ur serien ”Socker Conny som Lucia” av Joakim Pirinen)

 

I Bollnäs gick det så långt, att några elever på en ”Vänsterbliven” sk Folkhögskola hade utsett en halvkönis till man som Lucia, och gav sig till att försöka Lussa inför Gävleborgs Regionfullmäktige. Lyckligtvis avbröt den rådige och duktige politikern Mattias Eriksson Falk de här sakramentskade dumheterna, och försökte återföra den snedvridna församlingen till sunda förnuftet.

Den stackars köns-förvirrade ”hen” det gällde föstes – kacklande som en liten höna, får man förmoda – ut ur lokalerna, och förpassades ut på gatan. Det var alldeles rätt och riktigt att så skedde, och Matthias Eriksson Falk skall ha en stor eloge för sin samhällsvänliga och uppfostrande insats. Våra barn skall i framtiden inte behöva mötas av parodier och någotslags halvtaskiga, allmänt kladdiga och jobbiga transvestit-kabaréer i stil med nedanstående person – och Lucia är som sagt av kvinnligt kön, inte av manligt..

Amen Halleluja i skägg och läppstift… Recitera bibeln baklänges och dricka surmjölk Fräls Fräls – SUG ! Visst är han misslyckad och lite bakom flötet

(Citat från The Kristet Utseendes vackra låt ”Club Raki Turkiye”)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s