Skumma kristna och katoliker vill ta Aborträtten ifrån de svenska kvinnorna – bildar hemlig lobby-grupp…

Den svenske Kardinalen Anders Arborelius har avslöjats som den störste av hycklare. I ett reportage i den kristna nät-tidningen avslöjas hur katolikerna i Sverige bakom kulisserna försöker ta aborträtten ifrån alla svenska kvinnor, och förhindra att den blir grundlagsskyddad. Mäns och kvinnors självklara rätt att bestämma om de vill ha barn eller inte, och att kunna få en livsduglig, frisk och stark avkomma skall avskaffas, allt enligt de hemliga intriger som de kristna håller på med, dolda bakom sitt firande av den sk ”Livets Söndag” som de vill fira den tredje advent.

”Livets söndag” som de påstår skall uttrycka glädje och tacksamhet över livet, är i själva verket till för att avskaffa Sveriges nu mer än 50-åriga abortlagstiftning, precis som i USA. Föga förvånande är ”Svenska” Kyrkan, ”Livets ord” och många frikyrkor med på tåget, och ”Världen Idags” artikel visar, att agitationen blir allt högljuddare och smutsigare.

Skall vi finna oss i detta, Svenska Folk ?

Är det inte dags att vi kastar ut Katolikerna och de fanatiska abortmotståndarna ur landet, innan vi får det som i USA ??

Varje kvinna borde ges rätten att SJÄLV bestämma över vilka barn hon vill föda – och SJÄLV bestämma över sin egen kropp.

De kristna och Monoteisterna vill göra slut på den friheten…

Själv tycker jag att vi borde bilda ett Algis-runans förbund och sätta hårt emot hårt, vad gäller abortmotståndarna. Kvinnans fri och rättigheter har alltid varit starka i Norden. Här har vi inte premierat ärftliga sjukdomar och handikapp, och tvingat mödrar att föda barn till varje pris, även när det stått klart att barnen inte kunnat få ett värdigt liv, och varit helt oönskade. Numera kan föräldrar få bestämma själva, och ha sin frihet. Borde vi inte garantera den friheten i morgon, för hela vårt samhälles skull ? Det heter FRAMÅT – inte TAMFÅR. Låt oss skapa ett nytt och bättre släkte, högvuxna som Nordens furor, sega som Malungs Läder och hårda som Svenskt Stål !

Eugenik, inte Abortmotstånd är svaret – det garanterar rätten till ett värdigt liv…

En tanke på “Skumma kristna och katoliker vill ta Aborträtten ifrån de svenska kvinnorna – bildar hemlig lobby-grupp…

  1. In America, the papists through CCB, pay Susan G Komen donations. In short, the snivelling twats pay for infanticide out of one side of their mouth while condemning practise.

    Good for you for taking back the word Eugenics. It’s a very abused word these days.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s