”Jag såg Linda kyssa ÖB jag” – en käck liten Julsång (Lillejulsmässigt !!)

Sexskandalen inom den svenska Polisledningen rullar vidare. Det har avslöjats, att Linda Staaf, Polisens underrättelsechef som lär ha utsetts på delvis falska meriter, nu kommer att sättas i förhör tillsammans med sin förre älskare, Mats Löfving;  som hon påstår skulle ha trakasserat henne efter det att hon blev den nye Överbefälhavaren Mikael Bydéns älskarinna i somras. Dessutom har hon sett till att Mats Löfving polisanmäldes, och denne har nu skiljts från sin befattning som Polischef i Stockholms Län – trots att Polisanmälan redan nedlagts såsom varande ostyrkt och obevisad.

Åklagare utreder nu tillsättningen av Linda Staaf som grovt tjänstefel, enligt Sveriges Radio. Samtidigt är det klarlagt, att hon aldrig haft större meriter än en högst normal Jur Kand i bagaget, men på denna ”merit” blev hon alltså underrättelsechef. Det står också klart att Polisen och NOA, dess nationella operativa avdelning begått flera allvarliga misstag i samband med ”Korankravallerna” i våras, då ett helt okänt nätverk av islamistiska extremister utsatte hela Sverige för en orgie i hat, hot och våld med bilbränder och allmänfarlig ödeläggelse på menyn. Och samtidigt var det Linda Staaf som förde befälet. Över hundra poliser skadades – flera allvarligt – i samband med dessa kravaller.

Statsminister Ulf Kristersson har sagt att han är upprörd över vad som hänt, och att vad som skett varit förtroendeskadligt för Polisen. Det kan man förvisso instämma i. Det har också blivit känt, att Linda Staaf skulle tilldelas ett nytt ”Toppjobb” inom Regeringskansliet efter årsskiftet, och att hon skulle tillåtas lägga sig i de mest centrala delarna av Sveriges statsförvaltning. Alla gudar ske lov och pris har den faran nu avstyrts – åtminstone för stunden. Polisledningen uppges ha inlagt sitt veto emot en sådan utnämning, och Justiteministern har bekräftat, att hon tills vidare inte har på Regeringskansliet att göra.

”Tog Linda ÖB:s Staaf i mun och hand  ? Om så har skett – En skam för Sveriges land…”

 

Och Linda Staaf är nu älskarinna till ÖB, enligt vad man uppger – så skall det ha varit ända sedan i somras, då General Michael Bydén helt plötsligt skilde sig från sin hustru, som han varit gift med i över 30 år. Enligt SVT har Försvarsmakten uppgett, att den köttsliga förbindelsen eller förhållandet ifråga Säkerhetsprövats för längesen, och då är det alltså helt Ok. Dessutom rör det sig om ett ”öppet förhållande” och man har inte dolt någonting, så då är det även ”helt ok” och ”fritt fram” av den anledningen – säger man.

Jaha kära makthavande” säger då jag – men med samma utmärkta logik borde då jag själv kunna ha exakt hur många eller knepiga sexuella förhållanden med en eller flera kvinnor samtidigt – så länge dessa kvinnor aldrig haft något säkerhetsmässigt fuffens för sig, eller stått i tjänst hos främmande makt. Jag menar – det som gäller för en general, gäller väl även för Översergeanten, eller Fanjunkaren ? Eller ?? ”two wives are allowed in the army, but one is too many for me”

Jag vill inte vara ofin, förstås – men nu undrar jag – skäggige hedning ! – över ett par saker:

Är det inte ganska uppenbart att Linda Staaf ”gått sängvägen” för att komma allt närmare och närmare makteliten i Sverige ? Fler än jag har tolkat händelseutvecklingen på exakt det viset, och vågat skriva det, rätt ut – trots att det är förenat med stora risker att göra så.  Linda Staaf har ju redan utnyttjat sin egen makt till att fälla en hög polischef på vad som visat sig vara högst obevisade anklagelser – och detta visar vilket inflytande hon redan skaffat sig..Är detta ett legitimt och passande förfarande i en demokrati och en rättsstat, och när samma Linda säger att hon blott ”haft ett ytligt förhållande” med Mats Löfving, är hon då riktigt sanningsenlig ?

Menar hon kanske att det rört sig om ett ”one night stand” eller – medan Michael Bydén – en annan man i uniform – skulle varit hennes ”äkta kärlek” hela tiden ?

Ja, vad ska vi tro, kära medborgare – vad ska vi tro – och är det inte dags att någon stoppar Linda Staaf, för på det viset skall man icke, får man icke och bör man icke göra sig en karriäräven om det var brukligt under Romar-riket att ”gå sängvägen” – trots att ”Caesars hustru inte ens fick misstänkas

Den romerske kejsar Tiberius, till exempel – lär ha utnämnt män till Senatorer enbart på grund av storleken på deras könsorgan – och vad som hänt i fallet Staaf, verkar faktiskt vara något liknande, även om vi tvärtemot Vladimir Ilitj Lenin på sin tid kan säga, att kvalitet kanske gått före kvantitet.. Linda har ju inte så stora…ja ni vet…

”I will not have my friend ridiculed by the common soldiery ! Do you find the name ”Biggus Dickus” AMUSING ??!!??”

(Scen ur filmen ”Life of Brian” med Monty Python – påminner inte detta Kejsarvansinne och korruption oss om något i den svenska staten ?)

I det gamla Rom var det sed, att man en gång om året fick fira något som hette ”Saturnalierna”. Det var en glad fest, som utspelade sig under varje årsskifte, alltså i Juletid. Då fick tjänstefolket driva med herrskapet. Slavar och slavägare bytte plats, och man delade ut gratis mat och kastade konfetti och godsaker upp i luften. Man utväxlade också små gåvor, åt vid ett gemensamt matbord och bannlyste alla tvister och allt gammalt groll – precis som vi under vår Nordiska Jul. Man uppförde också grova och ekivoka skådespel, där man drev med despoter, politiker och makthavare av alla sorter – både inom och utom det Romerska riket, och i staden Roms förvaltning likaså.

På en hel del svenska Regementen har det länge varit sed att fira något som heter ”Lillejul” eller ett slags förfest till Julen. Ofta sker detta i form av spex, någotslags offentliga upptåg eller liknande, där de yngre och de underställda befälen och soldaterna får skoningslöst driva med sina överordnade, och ställa till med pajas-konster och practical jokes av alla slag. Så gör man ännu i Värmland, och på flera andra platser i riket.

I denna anda har jag diktat ihop följande hedna julvisa – nu när vi ändå ska ha lite Julmusik:

 

JAG SÅG LINDA KYSSA ÖB, JAG !

(Melodi: ”Jag såg mamma kyssa tomten”)

Jag såg Linda kyssa ÖB jag !
Jag hade gömt mig på Karlberg
Där var fest och glans och färg
trots den hjälp Ukraina borde få
Bydén han glömt den i en vrå…

Och där fick ÖB mer än klapp och kyss
Sen sa Linda: ”nämen oj vad du är bra !”
”men ingen ser att det var du
som jag har knullat i ett nu”
Men VI såg att det var ÖB
som Linda kysst ikväääll !”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s