Varför tror Svenskarna att den som blir KRÄNKT alltid skulle ha RÄTT ?

Vi lever i ett land av medgörliga, daltande små lekskolefröknar. Den största ”Pussyn” av dem alla denna vecka är den man som skall föreställa vår Statsminister, Ulf Kristersson. Istället för att stå upp bakom svensk yttrandefrihet och demokrati, viker han fegt ned sig för Turkiets diktator.

Samtidigt kan idag ”Morgonposten” – detta under av saklighet bland svenska nät-tidningar (obs ironi !) liksom av en händelse rapportera om Lärar-vikarien Hans Olofsborg i Angered – och berätta en liten vardags-historia, som tydligt och klart belyser vad som är fel i det svenska samhället. Hans Olofsborg har vikarierat på mer än 25 skolor i Göteborgs problemområden, där såkallade ”skjutningar” eller rättare sagt mord och dråp numera hör till vardagen,  vilket gör honom väl meriterad inom sitt yrke. Dessutom är han utexaminerad lärare med mer än tio års erfarenhet.

Men – när han skulle ha hand om en sjundeklass i grundskolan – i ett område där mer än 99 % av eleverna är andra generationens invandrare, fick han plötsligt sparken av Göteborgs skolförvaltning. Och vad var orsaken ? – Jo, han blev mordhotad av en av sina elever – en 14-åring – när denne blev tillsagd att stänga av sin surfplatta, och följa det normala beteende som alla andra elever i klassrummet uppvisade. Magister Olofsborg hade nämligen helt kort gripit tag i elevens arm, innan denne frivilligt lämnade klassrummet. Men trots mordhotet var det alltså l-ä-r-a-r-e-n som blev avskedad, när han försökte skapa lugn och ordning åt de övriga eleverna.

Man påstod, att det skulle vara ”synd” om den stackars fridstöraren, och att denne blivit ”kränkt” – så 14-åringen fick inget straff alls.

Chefen på Skolförvaltningens bemanningsenheten, en viss Larisa Muslijovic – av namnet att döma också invandrare och därför jävig – skrev ett mail till herr Olfosborg, som hon omedelbart avskedade med orden: “I situationer där du behövde agera lågeffektivt så agerade du istället själv impulsivt”.

Nog tusan är Göteborgs skolförvaltning ”Lågeffektiv” som vi alla kan se…

Duwääth Grabbet Abo ! De e så SYND om mejj asså Allahu Akbar bara Shiiit ! – JAAH EEH KRÄÄÄNKT

Exemplen kan mångfaldigas.

I veckan stod det enligt Migrationsverket klart, att ”det inte skulle gå” att utvisa dömda mördare, gängmedlemmar och grova våldsbrottslingar, trots redan aktuella utvisningsbeslut till länder som Somalia och Afghanistan. Och varför – frågar ni ? – Jo, enligt våra ”snillen” till handläggare på sagda Migrationsverk, så skulle det vara ”farligt” för de stackars, stackars söta små brottslingarna och MÖRDARNA ifall vi utvisade dem till Afghanistan, Somalia, Syrien, Iran, Palestina, Etiopien, Eritrea, och Sudan.

Detta trots en lagändring, som kritiserats av ledande Såsial-demokrater för att vara ”inhuman” då man kan komma att utvisa ytterligare 200 tungt kriminella personer.

Men ligger det inte i sakens natur – så att säga – att det ALLTID är ”farligt” att var just gängmedlem, mördare eller våldsbrottsling ?

Tänkte inte Migrationsverkets handläggare på detta – eller ?? Man kan verkligen undra…

Om någon kriminell blir ”kränkt” – är det då ens värt att bry sig om ? Och om galna islamister och extremister tar till våld, bara för att de känner sig ”kränkta” – hur kan det någonsin sägas vara ”rätt” ? DET MÅSTE BLI SLUT PÅ DEN ”SVENSKA” UNDFALLENHETEN OCH MESIGHETEN !!

Svensk Socialdemokrati står bakom skjutningarna, upploppen, sprängningarna, bränderna… Utan deras dårhusmässiga politik skulle vi aldrig ha hamnat där vi är idag…

Dessutom kan inte två fel bli ett rätt. Anser sig en viss högljudd, invandrad minoritet ”kränkt” stup i kvarten, kanske det kan hända att den har rätt vid ett eller annat tillfälle – men detta ger inte sagda minoritet rätt att inskränka yttrandefriheten för alla oss andra, eller ta till våld. Vi hedningar har fått se våra egna anhöriga dödas, hur våra Gudahov blivit skändade, hur man förolämpat våra gudomar och hånat oss – systematiskt, i sju hundra år och mer av kristen förföljelse – men har vi någonsin hämnats på allvar ? – Nej, det har vi knappast. Vi har följt Hávamáls ord om att ”Om ont du ser, kvad då att ont det är” – men två fel blir fortfarande inte ett rätt – och därmed faller idiot-argumenten, och det ständiga krypandet för Erdogan och fundamentalistisk islam på sin egen omöjlighet.

Vad är hela denna muslimska ”lättkränkthet” – Är det inte detsamma som osäkerhet, tvivel på om Islam har rätt, och ett krav på att omvärlden eller Sverige ständigt skall komma springande och försöka lösa Islamisternas psyk-problem ??

PÅSEN DIREKT ! Här ser vi det Afghanska landslaget i Damfotboll… Vad tycker Pia Sundhage om det ?? Ska vi acceptera sånt här fåneri ??

                 KRÄÄÄNKT – YOU BETCHA !!

 

Hela tiden ser vi hur kryperiet, och den institutionaliserade svenska fegheten orsakar stora problem. Problem som vore otänkbara i vilket annat land som helst, där befolkningen har rest sig, och inte anammar denna underkastelse, denna kristna lära av ödmjukhet och floskler, som om och om och om igen försöker truga på oss, att vi inte ens kan vara herrar i det land som är vårt, och att vi ständigt måste stå med mössan i hand och bocka, bocka och bocka för allt utländskt.

 

Vi svenskar har rätt att hävda vår yttrandefrihet och vår demokrati. Vi får också bränna Koraner om vi vill – flera tusen om så krävs – för detta är inte olagligt i sig, även om det kan uppfattas som kränkande, eller kanske till och med förargelseväckande beteende om det vill sig illa.

Men mord, sprängladdningar i bostadsområden, riots och bränder är också förargelseväckande, liksom Terror-brott. Terroristerna vill allihop att vi fegt ska vika ned oss inför dem. Att vi ska börja tumma på frihetens krav, att vi inte ska få äta fläsk i skolbespisningarna, att vi måste ”lovprisa Herran” och flera andra dumheter. Och vilket är egentligen det värsta brottet ? En mördare, som blir utvisad till ett ”farligt” land har ändå stora chanser att klara sig, och en lärare som tillrättavisar en elev, och visar ut denne ur klassrummet, handlar väl för de andra elevernas bästa ?

Idag är en Tors dag. Vi hedningar omfattar Tors princip – och han väljer att SLÅ TILLBAKS mot alla dessa lättkränkta troll och jotnar.

Tänk om hela vår nation kunde börja följa guden Tors exempel ?

Skulle inte terrorn, skjutningarna, bilbränderna och allt det andra försvinna då – som genom ett ”trollslag” ?

 

En tanke på “Varför tror Svenskarna att den som blir KRÄNKT alltid skulle ha RÄTT ?

  1. Pingback: Varför tror Svenskarna att den som blir KRÄNKT alltid skulle ha RÄTT ? | Varjager's Weblog

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s