I vilket vi förutsätts fira någotslags ”Minnesdag”

Sedan 1999 har det officiella Sverige påbjudit, att alla svenskar skall skuldbelägga sig själva, och fira någotslags minnesdag just idag över ett på alla sätt tragiskt folkmord som hände för mer än 77 år sedan. Vi förutsätts alla vara skyldiga, trots att den överväldigande majoriteten av oss inte ens var födda då, och Sverige deltog inte i Andra Världskriget överhuvudtaget, men ändå skall just vi känna skuld och skam, samt bli utsatta för olika symboliska straff för gärningar och tankar vi aldrig haft eller utfört, och saker som vi inte på minsta sätt bär skuld till.

Räddade mer än 19 000 fångar ur tyska koncentrationsläger. MÖRDADES av Israeliska Judar som tack, 17 September 1948. Borde vi inte minnas HONOM på den såkallade ”Förintelsens Minnesdag” ?

Man påstår, att det skulle finnas mycket antisemitism i det nutida Sverige. Men vem står i så fall för den ? Vår Statsminister, som alltid fegt lismar och är underdånig inför vissa folkgrupper har vågat ge en del av svaret, när han i Malmö denna vecka sagt att det finns ”en ny sorts antisemitism som är starkt kopplad till kulturer i Mellanöstern” även om han förstås inte vågar nämna VEM det är som försöker bränna synagogor och förföljer Judar i Malmö, och heller inte nämner ordet ”Islam

Rauol Wallenberg räddade minst 48 000 judar i Budapest 1944 – 1945. Som tack MÖRDADES han av Sovjetiska judar och Kommunister i Ljubjanka, 1947. Sveriges Regering mörklade fallet i många år – Borde vi inte minnas HONOM på den sk ”Förintelsens Minnesdag” ??

Man kan inte beskylla oss hedningar eller Asatroende för några antisemitiska tendenser. Vi ÄR och förblir Anti-Monoteister, javisst – men av alla Monoteistiska religioner, måste jag säga att Judendomen eller Mosaiska Trosbekännare ligger mig varmast om hjärtat – och detta av ett mycket enkelt skäl. Judendomen missionerar aldrig. (Åtminstone inte enligt de flesta varianterna) utan den håller sig till att vara vad den alltid varit – en stam-religion. Man kan födas till Jude om man har en judisk morsa – men har man inte det, så kan man aldrig någonsin konvertera. Det väcker min beundran, måste jag säga – för här är man åtminstone konsekvent.

Å andra sidan finns det många Judar – till och med i Israel och den Israeliska armén av idag – som konverterat till Asatron – och det har jag inte det minsta emot. Även detta väcker mitt höga gillandejag har redan berättat för er om den Israeliske goden Einar, som förrättat blot till Oden ovanpå berget Masada – en ytterst viktig plats i den judiska historien. De gånger jag kritiserat Judendomen för något, har det varit på förekommen anledning, och inte alls på grund av något hat eller illvilja. Exempelvis förstår jag inte varför ett visst Centralråd i Sverige, under sin anförare Aron Verständig, deklarerat att man bara MÅSTE omskära manliga spädbarn helt utan bedövning, och att detta är en omistlig del av den judiska religionen, och att allt står och faller med just det. Spädbarnen måste plågas och lida, helt enkelt – och just det faktum att man ska tvinga dem att uppleva största möjliga smärta, är alltså det ”viktiga” med denna judiska initiations- och manbarhetsrit. Själv ser jag inte vad som är så viktigt med det, och det gör man inte i det moderna Israel heller – de flesta småbarnsföräldrar där tycker numera annorlunda, enligt tidningen ”Haaretz” och till och med i Israels väpnade styrkor, tillåter man nu Hedningar och icke-omskurna.

Angående Ben Shalit och flera av de judiska instruktörer, föredragshållare och judiska vänner jag mött på min HEDNISKA väg genom livet, minns jag dem alla med kärlek och värme. Judendomen förblir en intellektuell religion, för civiliserade människor som kan resonera och uppträda civiliserat. En man kan föredra Kabbala, en annan man föredrar Runor, men båda söker de sanningen och visdomen, båda hör de till de rättfärdiga – och judendomen förespråkar i sin traditionella form just rättfärdighet som det centrala – och håller det dessutom. De kristna och muslimerna däremot, uppför sig inte rättfärdigt alls, särskilt inte mot just Mosaiska trosbekännare – och det kan vi alla tydligt se.

Den attityd som Herr Verständig och hans ”Centralråd” uppvisar är inte förståndig, och den delas nog heller inte av de flesta judar i Sverige – som förblir en liten, väl anpassad och skötsam minoritet på 25 000 personer. Ingen Mosaisk trosbekännare har till exempel gjort just mig det minsta illa. Ingen har mordhotat mig. Ingen har förtalat mig inför min arbetsgivare, eller utsatt mig för hån, spottloskor och idel lögner – som de kristna och särskilt muslimerna har gjort. Att det är DE KRISTNA tillika med Islams anhängare som hela tiden drivit på Judeförföljelserna – genom mer än tusen år, talar man också väldigt tyst om. Utan kristendom, ingen antisemitism.

Han sa det redan från början… Och höll alltid fast vid kristendomen…

Hitler var varmt troende katolik, och utan katolicismen och dess ständiga tjat om att judarna dödade jesus kristus, skulle det knappt förekomma någon antisemitism i världen överhuvudtaget. Vem är då de skyldiga, frågar jag – vem ?

Folke Bernadotte gjorde rätt, när han beredde plats för mer än 35 000 judiska flyktingar i Sverige. Dessa visade sig kapabla att assimileras, och gjorde allt de kunde för att följa de lagar och regler, som redan då fanns i det svenska samhället. Det förekom inga judiska ”gängkriminella”, inga riots, inga bilbränder, inget bidragsfusk – utan dessa människor gjorde – så vitt det är känt – allesammans rätt för sig. Jämför med dagens situation, som urartat fullständigt och slutat med ett ”Balkaniserat” Sverige, där nära 25 % av landets invånare har utländsk härkomst – och det ÄR skillnad på folk och folk – liksom det ÄR skillnad på olika religioner, och deras inställning till saker och ting.

Om alla Monoteister vore som judarna, skulle mycket vara vunnet för det allmänna tillståndet i Världen.

Grav från Norra Kyrkogården i Lund – där också Hedningens släktingar ligger begravda…

Såsom varande hedning, är jag också beredd att försvara de som blir orättvist förföljda, och anklagade för saker de aldrig gjort, sagt, menat eller ens tänkt. Den som är antisemit, bör minnas detta – för jag försvarar – som den Asatroende jag är – alltid den som sköter sitt, ärar vad han finner rätt men bli orätt angripen. Så har också vi svenskar gjort – det gjorde vi redan under åren efter kriget – men vi kan också se, hur Folke Bernadotte och Raoul Wallenberg lönades, och vilket slags tack de fick av just det folk, som de i sitt ädelmod försökte rädda. Även detta stämmer till varning och eftertanke.

Obegripligt nog talar man denna dag – år 2023 – inte ett enda ord om alla de människor, som mördades av Kommunismen. Den kommunistiska lärans totalitära folkmord pågår fortfarande, till exempel i Ukraina. Om något mer än 6 miljoner judar dödades av nazister, så nämner man fortfarande inte ett enda ord i de svenska skolorna om att kommunismen dödat mer än 60 miljoner människor, ja kanske så många som 100 miljoner – minst 20 gånger fler än under den såkallade ”förintelsen” som visst inte förintade det judiska folket eller deras kultur och religion. Idag är den mer omhuldad än någonsin, medan svensk kultur och nordisk religion hela tiden förföljs och förlöjligas, ja trivialiseras.

I denna stund, då den här texten skrivs, sitter fortfarande kommunister i den svenska Riksdagen. De har aldrig tagit avstånd från sina brott, lika lite som de kristna. Och det såkallade ”Forum för nutida historia” som får frikostiga statsbidrag, informerar aldrig så mycket som en enda svensk skolelev om Kommunismens brott, eller andra totalitära läror typ kristendom och islam – är inte det ganska egendomligt, ja anmärkningsvärt ??

Varför får offren för andra – nutida – folkmord som det i Ukraina aldrig ett ord på denna dag, aldrig en enda tillstymmelse till upprättelse ?

Varför bara tjata, tjata och åter tjata om ett folkmord i mängden, även om det folkmordet var ytterst allvarligt ?

Jag hälsar er alla med några bilder från den Polsk-judiska kyrkogården i Lund, strax nära det ställe där mina egna anhöriga ligger begravda – och där allierat flyg fällde bomber 1942 – just det – de allierade bombade faktiskt staden Lund – vilket på den tiden djupt påverkade min egen mor, som 9 år gammal var vittne till den händelsen – och som faktiskt såg ”de vita bussarnas” transporter anlända, direkt utanför hennes egen skola.

Där står idag ett monument, liknande ett slags fylgia, eller silverängel – och invid det monumentet vilar också en hel del Polska Frihetskämpar och partisaner. Många av dem var judar, javisst – men många av dem gav också sina liv i kampen för ett fritt Polen, och MOT kommunisterna – lika mycket som de slogs emot tyska nazister.

Historien är aldrig svart eller vit, och inte alls sådan, som det officiella Sverige vill lära ut.

Vem minns morden på Wallenberg och Bernadotte idag, och hur de mördades, av representanter för just det folk, de själva ville rädda ?

Borde vi inte också ihågkomma det ??

Vid Partisanernas gravar i Lund…

 

Annons

En tanke på “I vilket vi förutsätts fira någotslags ”Minnesdag”

  1. Pingback: I vilket vi förutsätts fira någotslags ”Minnesdag” | Varjager's Weblog

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s