Ännu en SEGER för Asatron – Hedniska Helgdagar må införas !

Man kan fråga sig om sk ”Minnesdagar” som den igår egentligen hör till det svenska kulturarvet. Sverigedemokraterna har idag lagt fram ett förslag om att vissa ”sekulära, kristna eller hedniska helgdagar” bör få grundlagsskydd i Sverige, enligt vad gammel-media och dagspressen nu rapporterar.

Hedniska Tankar stöder förslaget till en del, men inte helt, eftersom kristna helgdagar INTE hör hemma i den Nordiska och svenska kalendern, lika lite som Ramadan och andra dumheter. Glädjande nog vill man också slopa politiska fester typ Första Maj, vilken kan ersättas med en Valborgsdag – till Valborgs eller Frejas ära. ”Regnbågsflaggor” och liknande bråte skall aldrig mer vaja från officiella byggnader i Sverige – eftersom de representerar politiska särintressen, och därmed aldrig någonsin kan sägas företräda Sverige som nation.

Endast den svenska, regionala och enskilda myndigheters flaggor kan tillåtas på offentliga byggnader – vilket borde vara självklart.

Också Sveriges fana förutsätts få ökat skydd enligt det nya lagförslaget, och bränning av den blir nu klassat som ett brott – medan Engelbrektsdagen och Veterandagen – som Hedniska Tankar skrivit om – kan bli officiella helgdagar i Sverige. Kort sagt, det svenska arvet stärks – avarterna rensas ut – och detta innebär ett steg framåt i legalt hänseende.

Hedniska Tankar anser dock fortfarande att påsk, pingst, kristi påstådda himmelsfärdsdag och liknande, inte har i den svenska kalendern att göra. Jul och Midsommar däremot är redan Hedniska fester till sitt ursprung, liksom Alvablot, som de kristna försökt döpa om till ”allhelgona” vilket alldeles saknar stöd i deras ”bibel”.

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s