KÄFTA ALDRIG MED SÄRIMNER ! (Hemsk Händelse i Hong Kong)

ALLMÄNHETEN VARNAS ! Käfta aldrig med Särimner, för då vet man inte hur det går. Ni förlorar garanterat, därför att Särimner är som den Hedniska Tanken. Och se – han skall vara med er ALLA dagar, intill Ragnarök och tidens ände ! Detta bevisas inte minst av en artikel ur Morgonposten, Sveriges mest abstrusa nät-tidning.

”Opp och ner, Ner och Opp – Grisen gal i granens topp – Oxen slaktaren klubbar, liken sjunger och benlösa lubbar. Ekorren går på havsens bott’ och vräker upp stora stenar !” ( Ganska fritt efter ”den bakvända visan” och en kyrkmålning från tidigt 1400-tal)

En 61-årig slaktare från Norra Hong Kong, tog till en mer än 40 cm bred slaktyxa och skulle avrätta en gris, som plötsligt knuffade till honom och slog tillbaka – vilket var hedniskt gjort. Han fick ett stort sår i bröstet, och avled senare på ett sjukhus. Så kan det gå – om inte haspen är på. KÄFTA ALDRIG MED SÄRIMNER !!

Vi får be att citera ur låten ”The Hellion” med Judas Priest

You think you’ve all got private lives
Think nothing of the kind
There is no true escape
I’m watching all the time

I’m made of metal
My circuits gleam
I am perpetual
I keep this country clean !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s