”Vad ska vi fira – Vales Dag eller Walis…??” – I vilket HEDNINGEN gör ÄNNU EN INSATS för samhället !

Das Wertvollste was Der Mensch besitzt, ist Das Leben. Es wird ihm nur ein einziges mal gegeben, und benutzen soll er es so, das er auch sterbend sagen kann: Mein ganzes Leben, mein ganzes Kraft habe ich den herrlichsten auf der Welt – den Kampf für der Befreiung der Menschheit gewidmet…

– Yttrande, tillskrivet Ernst Thälmann, tysk arbetarledare

”Det värdefullaste människan besitter, är själva Livet. Det ges bara till henne en enda gång, och det måste utnyttjas så, att man också döende kan säga: Hela mitt liv, och alla mina krafter har jag ägnat det vackraste och härligaste på Jorden – Kampen för människornas befrielse….”

Ett folk kan tillfälligt besegras, men aldrig någonsin gå under, så länge det känner sig som ett folk. Det är andens val, som avgör ett folks liv eller undergång

– Erik Gustav Geijer , 1783-1847

 

Ibland har jag funderat på om denna blogg kan uträtta något väsentligt, eftersom jag drivit den på olika nätforum i över tio år. Men jo, det kan den verkligen. När HEDNINGEN talar lyssnar svenska media – dithän har det hela utvecklats. Sedan mitt förra inlägg om Valentin-Dagen, Valentine’s Day eller Vales dag, och muslimernas Wali, som bara är en dum avart har både Svenska Dagbladet, Smålandsposten och Tidningen Expressen uppmärksammat någonting, som undersökande journalister och forskare förvisso borde skriva om, och ifall det nu är så att detta är mer än ”en meningsfull tillfällighet” som det så vackert heter, så kan jag förvisso vara nöjd, för då har jag gjort en liten, men ändå viktig insats.

I helgen har det framkommit, att mer än 900 barn illegalt förts bort från Sverige de senaste 5 åren, kanske mångdubbelt fler eftersom myndigheterna ingenting vet, och släktingar samt de som bevittnat det hela ”inte vågar” anmäla. Detta ska ha skett i vad man kallar ”en heders-relaterad kontext” – läs Islamrelaterad – men borde det inte snarare heta ”Vanheders-relaterad” ? Det är väl vanhedrande, om någonting att föra bort barn och omyndiga personer till utlandet, mot deras vilja ??

Ratata” han blåste uti hornet, ”Ratata” kring berg och dal det ljöd... Den rättrådige Roland vid Roncevaux – Europas Hedniske försvarare !

 

Migrationsverkets chef uppges också ”ha fått sparken” eftersom Regeringen inte gett honom något nytt förtroende. Fakta visar nämligen, att 100 % av de många handläggare på sagda myndighet som ägnat sig åt olagliga register-slagningar har haft invandrar- eller rättare sagt Islamist-bakgrund. Personerna som ägnar sig åt detta är också ofta klädda i ”religiöst kodad klädsel” som man kallar det, läs Shador eller Burka. Jag citerar:

De anställda som har gjort slagningar har till 100 procent invandrarbakgrund. Inte 99 procent. 100 procent. De fall jag själv har sett är enbart namn från Mellanöstern, säger chefen och fortsätter:

– I de allra flesta fall verkar det handla om att personen gör slagningar på sina familje- eller klanmedlemmar för att se hur de ligger till i asylprocessen. Kanske finns det påtryckningar från släkten eller klanen att tillhandahålla den informationen. — — – Man får reda på oerhört känslig information som är intressant för främmande makt. Den asylsökande personen kan vara av stort intresse för regimer i Mellanöstern, eller religiösa grupperingar som arbetar åt regimen. De kan vara beredda att betala mycket pengar för att få ta del av sådan information, säger en källa med insyn. — — Fram tills alldeles nyligen gjordes inga säkerhetskontroller av de personer som anställdes, och anställda utan eget medborgarskap kunde arbeta med att utreda andras ansökningar om medborgarskap.

I oktober 2021 beslutade Migrationsverket att personer som arbetar med medborgarskap ska börja säkerhetskontrolleras, och att svenskt medborgarskap ska vara ett krav. Men fortfarande kan personer utan säkerhetskontroll och medborgarskap besluta om exempelvis uppehållstillstånd.– Vissa är klädda i traditionell och religiöst kodad klädsel från sina hemländer, vilket självklart ska vara tillåtet på fritiden. Men nu talar vi om myndighetsutövning…

Nyheter Idag, 10 Februari 2023

I Fredags offentliggjorde den omstridde forskaren Sahme Egyptsson (ja same same – but different !) en akademisk uppsats på över 700 sidor, i vilken han hävdar att det är bevisat, att Det Islamistiska Broderskapet infitrerat inte bara Socialdemokraterna och den kristna sk ”Broderskapsrörelsen” utan också Centerpartiet och Miljöpartiet. Extrema religiösa rörelser får frikostiga statsbidrag i Sverige, och Islam som helhet får dåligt rykte, därför att Sveriges Regering inte samarbetar med de moderata muslimerna, hävdar han. Emot detta reser sig en så svårt juridiskt belastad person som Anna Ardin, känd från sina rabiata anklagelser i Julian Assange fallet – Hon är numera utsedd till ”diakon” i Frikyrkan Ekumenika, sedan hon kastats ut ur den sk ”Svenska Kyrkan”
”och för övrigt är det väl ungefär – samma islamister här som där… Samma stöveltramp och samma gamla vrål – samma  intolerans emot allt de inte tål !”
Anna Ardin har hävdat att Sameh Egyptsson är rasist, att han syslar med ”rasbiologi” och de mest absurda anklagelser, precis som vanligt. Dessa Monoteister är samma skrot och korn allesammans, och det är deras brist på Hedniskt och sekulärt tänkande som förgiftar Sverige. Vårt Sverige. Inte deras. Islamister, Kristna osv måste lära sig – om så krävs den HÅRDA vägen – att de allesammans är här på det sekulära samhällets, lagens och rättvisans villkor. Inte deras villkor. Punkt Slut !

Nu undrar ni kanske – kära läsare och läsarinnor ! – vad detta har med Wali, och Valentin-dagen att göra. Jo, det ska jag tala om för er.

Det har framkommit, att så gott som samtliga Moskéer och Islamistiska samfund i Sverige BRYTER emot svensk lag, och Giftemålsbalken.

De kräver ”wali” eller förmyndare för vuxna kvinnor, som inte får gifta sig utan  fäders, farbröders eller bröders tillstånd – och kvinnor omyndigförklaras – de får inte gifta sig av egen fri vilja – utan ”Wali” bestämmer. Förutom detta, tillämpar man i många fall också barnäktenskap – det är därför de mer än 900 barnen förts bort ur Sverige – i  alla fall kan det misstänkas i hundratals av dessa fall, men kanske inte alla.

Ska vi behöva ha det såhär i Sverige ? VEM är det egentligen som ska anpassa sig efter VEM ??

Expressens kartläggning visar att den OLAGLIGA Wali-regeln tillämpas även av samfund som tilldelats vigselrätt av Kammarkollegiet, helt utan kontroll – precis som sk ”fornsedare” och därmed likställda mystifaxar och narkomaner. Expressen har talat med ansvarig tjänsteman, Jan Sterner på sagda Kammarkollegium, och han säger till tidningen som så att Walis eller förmyndare INTE finns med i någon godkänd vigselordning

Såhär får det INTE gå till, med andra ord !

I Sverige är det enbart vuxna personer – och inte omyndigförklarade kvinnor eller barn – som få gifta sig. Dessa uppenbara lagbrott tolereras nu rakt fram av en släpphänt, oföretagsam, slarvig regering som tappat greppet om hela landet – vilket ”Skjutningar” och riots klart utvisar – och kontrollmyndigheter, som är ännu slappare.

”Det är andens val, som avgör ett folks liv eller undergång ”

Så – vem tillhör detta land ? Oss själva, ”svium” på hedniskt språk eller Svearna ? Eller det pedofila, misogyna patrasket från Nordafrika och Mellersta Östern ?? Svaret för min del som Hedning är enkelt och solklart – jag tycker inte vi skall tillåta sådant här – barn ska få vara barn – och vuxna kvinnor har själv rätt att få bestämma vem de ska gifta sig med. Så är det inte enligt Islam – men så är det enligt Svea Rikes Lag – och även Svea Fattiges..

Saken är klar. Vi måste värna våra lagar, och visa att vi kan slåss och stå upp för dem. Monoteisterna skall drivas ur landet, och förjagas härifrån. Lag och rätt är inte tillkomna för att skydda de rika, eller de som redan har allt. Lagen är till för att skydda de svaga, och de som ingenting har. Den skyddar kvinnor och barn, bland annat – och så har det varit sedan urminnes tid. Hämnd och Klan-rättvisa är förbjudet, och ersattes i de hedniska lagarna med mansbot och fulla böter, därför att man inte trodde på fängelse, eller att hålla folk inlåsta. I den germanska och svenska rätten däremot fanns fredlöshet och landsförvisning, och det straffet drabbade även dem, som gifte bort eller rövade bort kvinnor mot deras vilja…

Gift ja – Visst är det skönt att vara GIFT – men gifter man sig med FEL PERSON kan det FÖRGIFTA hela Livet !!

Tors och Tyrs princip helgar rättvisan – och det är med Tor – kvinnor och barns beskyddare – som vi nu ska gå. Endast så kan rättvisa skipas, endast så kan vårt land gå framåt och hindra tvångs-äktenskap eller ren kvinno-diskriminering och olagligt förmynderi att förekomma. Islam skall inte kunna utövas i Sverige, och dess utövare skall UT härifrån och tillbaka till de öknar de kom ifrån. Kristendomen kan också vandra samma väg vad det lider – men Rättvisan skall i Tyrs och Tors namn råda.

Vårt valspråk måste bli – INTE EN MAN, INTE ETT ÖRE MER TILL MONOTEISMEN !

Detta gäller, inte bara i morgon på den kärleksfulla dag som ska vara Vales – eller Valentins – men ALLA dagar !!

Annons

En tanke på “”Vad ska vi fira – Vales Dag eller Walis…??” – I vilket HEDNINGEN gör ÄNNU EN INSATS för samhället !

  1. Även vaner har sin heder det kallas vanheder! Det var dock inte hedrande att vanerna halshögg Mimer!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s