Sverige HJÄLPER Turkiet efter Jordbävningen… Men får vi någonsin ett ord till tack.. ?

Sveriges Regering lär nu ha skänkt bort 60 miljoner SEK till Turkiet, som hjälp till jordbävningens många offer. MSB, Försvarsmakten och många myndigheter utöver det har bidragit med värmetält, filtar, sjukvård, nödbostäder och allt annat som kan behövas. I egenskap av Ordförandeland i EU – för året och för tillfället – har vår Regering varit med och koordinerat hjälpinsatserna..

Sitter månne Effendi Erdogan på SKAKIG GRUND inför det stora Parlamentsvalet i Augusti ? Och hur har han behandlat vårt land ??

Samtidigt kan man fråga, vad Turkiet någonsin gjort för oss. På Karl XII:s tid var vi visserligen allierade, och vi importerade såväl kaffe som kåldolmar – företeelser som vi gjort oss hemmastadda med. ”Humanitär Stormakt” som vi påstås vara – varför vet ingen – är vi alltid de första att hjälpa till, här i Världen – och det är väl vackert och riktigt så..

Men – vad får vi i gengäld ? Inte ett enda ord till tack har hörts från Turkiska myndigheter. Inte ett ord.

Turkiet har allenast blockerat, obstruerat, försvårat och saboterat vårt NATO-inträde. Hela dess folk har visat sig onödigt lättkränkt, och i total avsaknad av minsta förmåga att förstå begrepp som Yttrandefrihet och Politisk satir. Islamisering och Bilbränder har blivit det enda vi nu importerar från det som en gång var Kemal Attatürks land, och det är allmänt omvittnat, att sagde Kemal var en stor ledare.

Turkiet lär ha stängt ned ”Twitter” för att undvika politiska protester efter Jordbävningen, sägs det…

Det återstår att se, om den hjälp vi nu skickar alls kommer fram till jordbävningens offer i de östra delarna av landet, och angränsande områden i Syrien, eller om alla pengar stannar i Ankara, och mystiskt försvinner på något sätt – precis som vanligt. Till dess har jag – enkle Hedning ! ett synnerligen lättfattligt förslag:

Låt oss märka alla hjälpsändningar, all mat, all medicin, all utrustning, alla maskiner vi skickar med SVENSKA FLAGGOR. Låt Turkiets folk få se, vem det var som hjälpte dem i nödens stund – och att det inte var deras Regering ensam…

Rätt skall ändå vara rätt – också i Turkiet och andra av Världens tyvärr kvarvarande diktatur-stater. Idag är den allomfattande kärlekens dag, säger man. Låt oss då visa vår kärlek genom att hjälpa olycksoffren och de nödlidande, men straffa de skyldiga och diktatorerna !

Varning för GIFTSVAMPAR och annat Totalitärt MÖGEL. Tillsammans med Jesus Kristus och Mohammed, kan de här herrarna dyka upp närsomhelst…

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s