Kristen tokpastor svalt ihjäl – Skulle imitera jesus…

I fredags publicerade TT och svenska media en nyhet om ännu en kristen dåre. En tokpastor i Mocambique hade tolkat bibeln bokstavligt, och skulle fasta i 40 dagar som en viss Jeschua ben Yussuf, gemenligen kallad jesus kristus eller ”Herrans smorde” eftersom han var en verkligt oljig rackare. Pastorn svalt ihjäl under försöket, och så har den här världen en galen kristen mindre…

Det är inte första gången kristna fåntrattar tar livet av sig genom sin egen religion och ”fastor”. Hufvudstadsblafdet i Finland kan berätta om hur en man dog anno 2015 i Zimbabwe efter 30 dagars Jesusfasta, enligt BBC. 2006 dog en kvinna i London halvvägs igenom en liknande fasteperiod.

Det bästa vore väl om Polisen och myndigheterna i vårt land förbjuder denna skadliga religion. Självsvält och liknande är en besvärlig psykisk åkomma, som sannolikt kräver vård på dårhus eller sjukhus – och är det inte där dessa kristna hör hemma ?

Förbjud eländet – så slipper vi detta självskade-beteende !

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s