Tycker DU att ”gud och jesus” ska få BESTÄMMA hur du ska Rösta ??

Om SÄPO varnar för hur Totalitära läror typ Kristendom och Islam hotar hela det sekulära samhället och vår demokrati, så är det förmodligen inte utan anledning.

I Skåne finns en mycket obehaglig sk ”Kyrkoherde”, en viss Iva Katharina Kummer i Vellinge-Månstorps församling. Det har kommit fram att hon Ex Cathedra eller från Predikstolen beordrat sina församlingsmedlemmar att rösta på Socialdemokraterna och Miljöpartiet i det senaste Riksdagsvalet, eftersom hon anser att ”gud och jesus” skulle ha befallit det, och att vänster-röstande är ”guds” egen vilja.

”jesus” eller jeschua ben yussuf, som han rätteligen borde kallas – är en påhittad fantasi-figur, som enligt den kristna bibeln dog för över 2000 år sedan. Det har aldrig någonsin framkommit ett enda bevis för denna persons existens. Hur kan man då påstå, att detta längesen ruttna judiska lik ska få styra allas vår politik ? Kyrkan skildes från staten redan år 2000, dvs för 23 år sedan och det var just därför att religiösa fanatikers inverkan på rikets styrelse skulle undvikas.

Iva Katharina Kummer har också sagt, att Sveriges nuvarande Regering är Rasister, och blivit kritiserad inför sittande kyrkoråd. Domkapitlet i Lunds Stift har dock inte velat ingripa, och i och för sig är det väl sant att präster har yttrandefrihet som privatpersoner, precis som alla andra – och att de också kan ha politiska åsikter. Men att gå så långt, att man påstår att Gud befaller människor att rösta på ett visst parti ? Är prästen ens ”klok i huvudet” om hon på fullt allvar hävdar sådant ??

”Svenska” Kyrkan – Demokratins DÖDGRÄVARE – Du som vill GÅ UR har chansen att göra det här…

Är Buddha kristdemokrat ? Röstar Tor och Oden centerpartistiskt ?? Nej, skämt åsido kära läsare – det här visar hur djupt denna påstått ”svenska” kyrka har sjunkit. Över 46 % av invånarna i vårt land vill inte ens vara med i den eller ha med den att göra längre – och när den öppet hotar vår demokrati, vägrar att acceptera resultatet i Riksdagsvalet genom att påstå att vissa partier är ”rasistiska” eller utmålar hela den lagliga regeringen som rasistisk – då går det verkligen FÖR LÅNGT.

Det MÅSTE bli ett snabbt slut på alla dessa kristna griller. Vi MÅSTE göra något åt det här, för såhär får det helt enkelt inte gå till.

Från USA rapporterades nyligen att forskarna Chloé Schmidt och Colin J. Garroway vid Harvard University i tidskriften Proceedings of the National Academy of Sciences kommit fram till att Tvättbjörnar och Grävlingar också skulle vara rasister. Det låter ungefär lika vettigt, som Kyrkoherde Kummers kristna ”noja”.

Nu också ”rasist” enligt forskare i USA. Verkar det ens rimligt att tro på något sådant ???

Orsaken uppges vara att tvättbjörnar och grävlingar föredrar vita medelklassområden, där det finns mera mat att hämta i soptunnorna, eftersom de vita amerikanerna lämnar mycket mer matrester efter sig än i ”svarta” eller latin-amerikanska bostadsområden. Men – vad är det egentligen för rasistiskt med det ? Tvättbjörnar har förmodligen inga politiska eller religiösa åsikter alls, utan tänker först och främst på sin egen överlevnad. Tänk om svenska folket och alla svenska väljare OCKSÅ är just så, och ”röstar med plånboken” eller för sin nations och etnicitets överlevnad ?

Sug på den du, kära vänsterblivna och debila Kyrkoherde i Vellinge med omnejd…!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s