Kristen VÅLDTÄKTSMAN från ”Frälsningsarmén” går fri – Rätten kan INTE tolka ordet ”snippa”

Ordet ”snippa” är såkallat nyspråk eller newspeak, som uppfunnits av fanatiska feminister, och lärs ut till våra barn av förskollärare och pedagoger med vänsterprägel. Alla vet ändå att det ord för det kvinnliga könsorganet som används i dagligt tal är f-i-t-t-a och att detta kommer av ordet Fit, som betyder våt strandäng – bland annat förekommer det i ortnamn som Fittja (en förort till Stockholm) och Agnefit, vilket var det Hedniska namnet på Stadsholmen, innan det kristna Stockholm grundades.

Samma ord finns för övrigt både i danskan och tyskan, och det finns ingen anledning att inte lära ut det, och det blir bara dumt och fånigt om man skall försöka ersätta det med ”nydanande” lekskole-termer. Idag har dess användande tagit en ödesdiger vändning, när den kristna Våldtäktsmannen Jörgen Sörensen skulle dömas för en våldtäkt, begången emot en tioårig flicka under ett sk ”Kyrk-kaffe” hos Frälsningsarmén i Halmstad.

Låt INTE era barn komma i närheten av denna ”frikyrka”. Det kan gå dem ILLA. Mycket, MYCKET ILLA !!

Det är väl känt, att väldigt många kristna präster och andra funktionärer är pedofiler. Det har beräknats – både av Vatikanen och oberoende källor – att så många som 4 % av alla katolska präster, nunnor och andra funktionärer är pedofila, och de andra kristna kyrkor som vi tyvärr har fått in i Sverige verkar inte vara något undantag.

Överallt i de kristna kyrkorna ser man en pedofil ikonografi. Knubbiga små kerub-stjärtar, ”änglabarn” och ”söte lille jesus” ni vet, vart man vänder sig och vart man än tittar. Kanske är det inte så konstigt att det ”slår över” i huvudet på många kristna, och att de får ”frispel” och börjar förgripa sig på barn. Jörgen Sörensen, som tydligen lagt sig till med ett ”Jesus-liknande” utseende är inget undantag från den kristna pedofil-normen, utan tydligtvis bara en förövare ibland många. Men nu har domstolen – Hovrätten för Västra Sverige i Göteborg – helt friat honom. Orsaken uppges i domskälen vara, att rätten inte kan bestämma sig för hur den ska tolka ordet ”snippa” i den lilla flickans berättelse.

Ett tydligare exempel på varför ordet INTE bör användas eller läras ut till barn, går knappast att få. Barnen kan råka illa ut. Mycket, mycket illa.

Rätten har tolkat ordet som om det blott och bart skulle betyda de yttre kvinnliga könsorganen, men inte slidan. Bakgrunden är följande: Söndagen den 13 juni 2021 lockade den kristne med sig den lilla flickan in i ett stängt förrådsutrymme, där hon skulle hjälpa honom att ”ställa om” en timer eller en klocka. Väl därinne stack han in handen i hennes skrev och slida, och redan under de inledande polisförhören sa det lilla barnet att han var ”typ långt inne” i hennes kön.

Domstolen har uppenbarligen helt bortsett från detta, och friar förövaren, trots att det borde dömas för våldtäkt, efter hur den svenska lagen faktiskt är skriven.

Nu går den kristne fri från alla straff.

Förövaren är välkänd för att ”imitera kristus” och har gång på gång uppträtt som ”frälsare” i diverse kristna arrangemang… (Allmänheten VARNAS !!) Uppenbarligen kan det röra sig om någotslags ”Jesus-komplex” eller sektledar- dille..

En av juristdomarna i hovrätten, tillförordnade hovrättsassessorn Julia Cedergren som även är den enda kvinnliga domaren i målet; har emellertid anmält sig skiljaktig och anser att Jörgen ska dömas för våldtäkt mot barn. Tingsrätten dömde tidigare förövaren till tre års fängelse, samt 140 000 kronor i skadestånd till offret och hennes familj – som nu inte får en enda krona.

Upprördheten har mycket riktigt varit stor i svenska media, eftersom detta fall går emot de flesta etniska svenskars rätts- och hedersuppfattning. Ändå har de flesta ”gammelmedia” och Schibstedt samt Bonnier-koncernen inte vågat nämna det pinsamt uppenbara – det rör sig om kristet jäv.

Statstelevisionen har också nämnt fallet, men vågar heller inte säga att förövaren är kristen.

Domarna, nämndemännen och rättens ordförande var alla kristna. Kommentarer är nog överflödiga. De friar sina egna, och använder Monoteistisk religion som en förmildrande omständighet.

Foto: Morgonposten

Nät-tidningen Morgonposten och dess redaktör Boris Benuclic har idag skrivit om Hovrättslagmannen Åke Thimsfors, som är känd för att hellre fria än fälla. Det skall alla domare göra, förstås – ty kraven på bevisning är alltid höga, särskilt i Hovrätten.  Han ansåg att beviskraven inte var uppfyllda, därför att ordet ”snippa” förekom i offrets berättelse. Medverkande till den friande domen var också rådmannen Lars Arfvidson samt de Socialdemokratiska nämndemännen Roger Knutsson och Fernando Claros Siangas.

Det är en ren gåta varför Hovrättslagmannen inte kunde ha valt en annan dom. Ifall det inte var bevisat att någon penetration skedde, kunde han ändå välja att se saken som en något mildare form av övergrepp, även om termen ”Våldförande” inte längre finns i svensk rätt, sedan den avskaffats av en socialdemokratisk regering. Om det inte var kristet jäv som förekom, varför skulle han då friat förövaren helt, och satt skadeståndet till noll kronor ?

Men nej, men nej…

Underligt nog – säger Morgonposten – friade Åke Thimsfors också mördaren Hasan-Can Zengin två dagar tidigare, alltså 21 februari i år. Denne har tidigare i tingsrätten dömts till 12 års fängelse för mord. Mordet skedde i en frisörsalong i Göteborg den 9 juli förra året. Förloppet fångades av en övervakningskamera; två maskerade och beväpnade män sprang in i frisörsalongen. De gick fram till en av kunderna – en 22-årig man – och avlossade elva skott på nära håll mot hans huvud, nacke och rygg. Hasan-Can Zengins DNA hittades också på en luvtröja som bränts 500 meter från mordplatsen – och ett vittne såg tröjan brinna tio minuter efter mordet. Tingsrätten har tagit hänsyn till allt det här i sin dom – men nej, men nej – mördaren släpps ur häktet… Det handlar förstås om att man inte b-a-r-a får döma på Indicier – men hur är det ställt ?

Ännu märkligare är att en andra person, som sitter häktad för ”medhjälp” inte släppts – trots att bevisen där sägs vara betydligt svagare. Dom faller den 10 Mars – men vi vet väl vad vi har att vänta.. De utländska förövarna, som ”vandrat in” i Sverige kan inte utvisas, eftersom det ”inte går” och får milda straff..om ens några…de var ju muslimer eller kristna – och då är det ju ”synd” om dem – och de får strafflindring i Svensk Domstol…

Hur är det med allas likhet inför lagen i det här landet, förresten ?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s