”Dagens” krönikör Tomas Sjödin OBILDAD – Han har aldrig hört talas om Oden eller Freja !!

Den kristna dagstidningen ”Dagen” är förbålt skrattretande. Vi hedningar häpnar nästan alltid över den kristna gallimatias som den fyller sina sidor och spalter på nätet med. Att svenska journalister och skribenter saknar allmänbildning är i och för sig ett välkänt faktum och väldigt sorgligt – snarare borde man väl gråta och inte skratta åt saken.

Den dummaste Dagen-skribent vi sett i år är inte svår att utse. Det är krönikören Tomas Sjödin, som papegojmässigt upprepar de kristna lögnerna om att just deras religion skulle vara unik på något sätt, och därför bättre än alla andra. Ja, jag vet kära läsare och läsarinnor. Man blir ju närmast andlös över denne klantskalle, och hur lite bildning eller folkvett han tydligen har.

Inskränkt och insnärjd i de kristnas eviga dödslängtan och blods-mystik inser han inte att andra religioner också har gudar som kan lida eller gråta, samt visa känslor. Han har aldrig hört talas om hur Oden fann runorna genom att själv offra sig för mänsklighetens bästa, vilket andra hedningar ofta nämnt, och till och med prisat i egenhändigt skrivna dikter.

Han har aldrig hört talas om att Freja gråter tårar av guld över sin försvunne make, Od. Hans brist på bildning är stor, liksom många andra nutida svenskar. Vad ska vi göra med ett sådant vrak, som inte ens känner till sin egen kultur, sitt eget ursprung eller det land han kommer ifrån ?

Är det inte dags för oss att gripa in, och höja kunskapsnivån och bildningen här i landet, så att de kristna äntligen lär sig ? De skall bränna vad de tillbett. De ska börja tillbedja, vad de förut skövlat och bränt !

Freyja Freja Freya gråter tårar av guld…Över människornas okunskap, och de kristnas avgrundsdjupa dumhet ??

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s